Kategorier
Prisjakt

Deltaco ARM-459

Deltaco ARM-459

  • Plassering: Vegg
  • Størrelse: 15 - 40 Tommer
  • Maks belastning: 20 kg
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Deltaco ARM-459

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4.4 / 5
(4 anmeldelser)
Sortert etter dato
3 måneder siden
Lett å montere og føles veldig stabil. Med tanke på at det kun koster 199 SEK, er det vanskelig å sette noe annet enn en full pott.

Google

2 år siden*
Har 2 sitte i veggen min med ca 3-4kg pc-skjermer Sitter rett på veggen og rette og stabile skruer og mellomrom leveres i forskjellige størrelser Du kan slå "lite" på skjermen peker opp / ned og med klokken til noen grader når den er på plass
*Endret 2 år siden

Google

3 år siden*
Utrolig godt produkt til prisen. Har en 34 "ASUS P348Q montert på veggmonteringen, og den fungerer bra. Føler seg solid, sitter fast og du kan faktisk bevege deg rundt på skjermen slik som helst. Du får også forskjellige typer skruer avhengig av hvilken type vegg du skal sette på. Godt å vite: Det eneste som ikke kan endres er høyden, så tenk på det når du monterer braketten. Braketten er ikke sentrert helt når den er helt innfelt, så du må legge den noen få centimeter i noen retning, slik at din TV / skjerm er sentrert når den er innfelt.
*Endret 3 år siden

Google

5 år siden*
Virkelig bra for en latterlig billig produkt. Jeg kjøpte fire og alt fungerer bra og er veldig solid. Belkin fortsetter å imponere. Fungerte fint for 100x100mm VESA.
*Endret 5 år siden

Google