Microsoft Lumia 950 XL

Microsoft Lumia 950 XL

  • Operativsystem: Windows 10 Mobile
  • Skjermstørrelse: 5.7 Tommer
  • Lanseringsår: 2015
Rangering 1997 i Mobiltelefoner
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Microsoft Lumia 950 XL

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

3.2 av 5 stjerner

Basert på 14 anmeldelser

Sortert etter dato
29.12.2018
D
DaciaSandero0
Min mors telefon er helt bokset. Den slår av den dårlige batterilevetiden og blir veldig varmt, nesten så det ikke holder det. Men det har en god design jeg tror. Men tiden kan ha nådd telefonen. Kameraet er bra.

Google

27.06.2017
R
RAGE_EXT0
Jeg har nå fått Microsoft Lumia 950XL i 1 år og 6 måneder og har hatt mange problemer med telefonen. Det har vært i tjeneste 5 ganger via telefonbutikken som til slutt ga opp med å si at jeg må kontakte Microsoft selv. Helt verdiløs for 3 forsøk på tjeneste på en hvilken som helst annen telefon hadde blitt kjøpt, summen ble bekreftet og / eller du kunne ha endret telefonen, men nei ... Så har 2 telefoner nå og har gått fra Microsoft Lumia 950XL til Samsung Galaxy S7 Edge som virker bare. Jeg hadde en Nokia Lumia 930 før, og det var fortsatt bra, og tjenesten var god. Telefonen er ikke verdt det. Du kan være forberedt på å feilsøke deg selv for å oppdatere fastvaren selv og foreta tilbakestilling av fabrikken etter det og gjenopprette fra sikkerhetskopiering flere ganger. Hvis telefonen har vært i bruk, har den ikke oppdatert telefonen til den nyeste fastvaren, noe som er forbløffende når alle andre telefonprodusenter gjør det. Telefonen selges med mange fine funksjoner, men det er ikke verdt noe mens telefonen fortsatt støter på forskjellige måter. Oppføring av ting jeg har hatt et problem med telefonen er at det ikke fungerer på svensk vinter, det henger plutselig utendørs, eller når du snakker, går lyden fra en elektronisk mygg til en eksplosjon i øret. Du kommer ikke bort med hodesettet eller bluetooth headsettet. Telefonen søker kontinuerlig Bluetooth-tilbehør og viser tilbehør som ikke er tilgjengelige. Hvis glasset går i stykker som det gjorde på meg, kan du endre hele skjermmodulen. Telefonen går veldig varmt ved høye belastninger.

Google

28.04.2017
A
Anders270
Denne telefonen kan være det verste jeg eier når det kommer til telefoner, ikke kjøp! Det er veldig dårlig å nevne om dette, men bare plukke opp noen. 1. Det blir lett på last. 2. Windows Mobile, jeg trenger ikke å si så mye om bugger og mangel på apps, de som er verre enn IOS og ANDROID, visste jeg dette før jeg kjøpte da jeg hadde et par vinduer lurte før, dessverre blir programvaren ikke bedre med tiden. 3. Best av all kvalitet på bygningen, jeg har ikke kjent noen verre telefon nå og da, sammenligner jeg også med 500kr telefoner, det knekker i skallet og det føles generelt billig, det er noen tips om hvordan du fikser det med post det oppdateringer for å få dem litt bedre som faktisk sier mest, tror ikke det vil være en god telefon med Mozo skall eller lignende, det blir bedre, men ikke engang ok. Jeg ga $ 2500 for telefonen og har talt prisen i karakteren ellers ville det ha blitt 0 stjerner, de stakkene som kjøpte dette til fantasien prisen den hadde da den kom, føler meg synd. Det føles som et produkt som ikke visste før prototypen forlot bandet til det nådde butikkene, helt mislykket. For å nevne noe godt om telefonen, er tastaturet bra.

Google

Side 1