Microsoft Lumia 950 XL

Microsoft Lumia 950 XL

 • Operativsystem: Windows 10 Mobile
 • Skjermstørrelse: 5.7 Tommer
 • 4G (LTE)
Rangering 1717 i Mobiltelefoner
Sammenlign priser på alle Microsoft Mobiltelefoner
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Microsoft Lumia 950 XL

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

3.2 av 5 stjerner

Basert på 14 anmeldelser

Sortert etter dato
29.12.2018
  Min mors telefon er helt bokset. Den slår av den dårlige batterilevetiden og blir veldig varmt, nesten så det ikke holder det. Men det har en god design jeg tror. Men tiden kan ha nådd telefonen. Kameraet er bra.

  Google

  14.08.2017
   Lumia 950 XL er en smarttelefon gjelder fra synspunkt av de tekniske egenskapene, men dessverre er litt 'kastrert av operativsystemet (Windows Mobile 10), som vi vet ikke tilbyr alle disse programmene og tjenestene som er tilgjengelige på Android og iOS. For dem, men han har ingen store behov, eller ikke gjør en stor bruk av apps, spesielt de moderne blant giocani, kan være et godt kjøp, spesielt når du vurdere forholdet kvalitet \ pris. Blant styrkene til Lumia 950 poeng ut, først og fremst, den store 5,7-tommers Clearblack AMOLED-skjerm med en pikseltetthet på 518 ppi til godt som hjelper og forsterker gleden av daglig bruk av alle sine funksjoner, og i noen så ikke balansere ekstraordinære design av kroppen (egentlig veldig enkel, nøktern og litt 'knirkete). Meget gode resultater og er også dens bakre kamera, med 20 megaPureView sensor, optisk bilde stabilisator, en objektivlinse 6 (Zeiss), blenderåpning f / 1.9 og tre LED-blits. Takk til alle disse egenskapene og effektiv bildebehandlingssystem vil få bilder av høy kvalitet i enhver situasjon og tilstand av lys. Det samme gjelder for de foran kamera med bred vinkelsensoren 5 mega, fokal blenderåpning på f / 2.4 og full HD-oppløsning (1920 x 1080 piksler). Blant de positive sidene ved denne enheten fortjener omtale også tilstedeværelsen av trådløs lading, til fronten infrarødt kamera låse systemet via irisgjenkjenning (fungerer ganske bra, men det er ikke veldig fort), tilstedeværelse av godt 4 mikrofoner som tillate deg å fange den perfekte lyd i alle video-opptak og redusere bakgrunnsstøy under samtaler, og støtte for Continuum av Windows 10 Mobile-funksjon som lar deg forvandle enheten til en stasjonær PC (med noen begrensninger) når den er koblet til en ekstern skjerm gjennom vedkommende dokk eller via wiFi. God mottar også signaler fra nettverket og batterilevetid (fra 3340 mAh med hurtiglading). Synd for fravær av dobbelttrykke for å vekke skjermen fra standby og mangel på støtte for bruk med hansker (to funksjonene tilgjengelig på andre Lumia-enheter).

   Google

   27.06.2017
    Jeg har nå fått Microsoft Lumia 950XL i 1 år og 6 måneder og har hatt mange problemer med telefonen. Det har vært i tjeneste 5 ganger via telefonbutikken som til slutt ga opp med å si at jeg må kontakte Microsoft selv. Helt verdiløs for 3 forsøk på tjeneste på en hvilken som helst annen telefon hadde blitt kjøpt, summen ble bekreftet og / eller du kunne ha endret telefonen, men nei ... Så har 2 telefoner nå og har gått fra Microsoft Lumia 950XL til Samsung Galaxy S7 Edge som virker bare. Jeg hadde en Nokia Lumia 930 før, og det var fortsatt bra, og tjenesten var god. Telefonen er ikke verdt det. Du kan være forberedt på å feilsøke deg selv for å oppdatere fastvaren selv og foreta tilbakestilling av fabrikken etter det og gjenopprette fra sikkerhetskopiering flere ganger. Hvis telefonen har vært i bruk, har den ikke oppdatert telefonen til den nyeste fastvaren, noe som er forbløffende når alle andre telefonprodusenter gjør det. Telefonen selges med mange fine funksjoner, men det er ikke verdt noe mens telefonen fortsatt støter på forskjellige måter. Oppføring av ting jeg har hatt et problem med telefonen er at det ikke fungerer på svensk vinter, det henger plutselig utendørs, eller når du snakker, går lyden fra en elektronisk mygg til en eksplosjon i øret. Du kommer ikke bort med hodesettet eller bluetooth headsettet. Telefonen søker kontinuerlig Bluetooth-tilbehør og viser tilbehør som ikke er tilgjengelige. Hvis glasset går i stykker som det gjorde på meg, kan du endre hele skjermmodulen. Telefonen går veldig varmt ved høye belastninger.

    Google

    08.06.2017
     Min andre telefonen etter en 640, den teknologiske skritt du kan høre alt. Systemet er mye mer flytende, bildene er spektakulære eier det 1 år og til tross for den intense superbrukeren fortsatt ikke gå glipp av noe. Batteriet er stor, men autonomi er aldri mer enn fem timer med skjermen tilgang. hvis du bruker i henhold 4g det gjør tre og en halv av et mirakel. Opplading er rask, men mye varmer slutten, men ingenting i forhold til temperaturen nås i løpet av noen hehe økt. Det eneste problemet med denne smarttelefonen er app, mye mindre og lavere kvalitet enn konkurrentene (selv om situasjonen har bedret seg i løpet av de siste to årene). I 2017 vil jeg ikke anbefale det fordi jeg ikke vil bli støttet i lang tid, vil det være en ny mobil versjon av Windows med tilpasningsdyktig grensesnitt som jeg tviler ankomster til en datert i 2015 smarttelefon.

     Google

     28.04.2017
      Denne telefonen kan være det verste jeg eier når det kommer til telefoner, ikke kjøp! Det er veldig dårlig å nevne om dette, men bare plukke opp noen. 1. Det blir lett på last. 2. Windows Mobile, jeg trenger ikke å si så mye om bugger og mangel på apps, de som er verre enn IOS og ANDROID, visste jeg dette før jeg kjøpte da jeg hadde et par vinduer lurte før, dessverre blir programvaren ikke bedre med tiden. 3. Best av all kvalitet på bygningen, jeg har ikke kjent noen verre telefon nå og da, sammenligner jeg også med 500kr telefoner, det knekker i skallet og det føles generelt billig, det er noen tips om hvordan du fikser det med post det oppdateringer for å få dem litt bedre som faktisk sier mest, tror ikke det vil være en god telefon med Mozo skall eller lignende, det blir bedre, men ikke engang ok. Jeg ga $ 2500 for telefonen og har talt prisen i karakteren ellers ville det ha blitt 0 stjerner, de stakkene som kjøpte dette til fantasien prisen den hadde da den kom, føler meg synd. Det føles som et produkt som ikke visste før prototypen forlot bandet til det nådde butikkene, helt mislykket. For å nevne noe godt om telefonen, er tastaturet bra.

      Google

      Side 1