Google Chromecast Audio

Google Chromecast Audio

 • Type: Bilde, Lyd
 • Lydfiler som støttes: MP3, Ogg Vorbis, FLAC, WAV (PCM), AAC
 • Trådløst nettverk (Wi-Fi)
Rangering 7 i Mediesenter
Sammenlign priser på alle Google Mediesenter
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Google Chromecast Audio

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
 • Type: Bilde, Lyd
 • Lydfiler som støttes: MP3, Ogg Vorbis, FLAC, WAV (PCM), AAC
 • Trådløst nettverk (Wi-Fi)

4.1 av 5 stjerner

Basert på 71 anmeldelser

Sortert etter dato
10.02.2019
Endret 17.08.2019
  N
  NilsNilsNils(1 anmeldelse)
  Støtter opp til 24bit flac. Anbefales til bruk med musikkserver for gapless sound fra Tidal og lokal lagring. Stabil opp til 24bit/48khz toslink hos meg.
  24.08.2019
   G
   Gelmax
   Veldig fornøyd! Innså at den gamle Rotel-stereoen min for det meste sto og fant sted selv om den er lyd overlegen alle andre lydenheter i huset. Gull for å kunne koble til en Chromecast Audio og gi den gamle maskinen liv! Tal det gjennom Google Hjem, og det fungerer med klokken!

   Google

   17.01.2016
   Endret 17.08.2019
    B
    Bogge
    Bitrate-oppdatering: I følge Spotify strømmer Spotify Connect bare med 256 kbps via Chromecast. Det er ikke så bra som 320kbps modus av høy kvalitet som kan fås via andre enheter fra datamaskinen. Uklart også om Spotify blir bitperfekt via Chromecast, sannsynligvis ikke. "Chromecast standardkvalitet for streaming av Spotify med Chromecast er AAC 128kbit / s, og 256kbit / s for Premium." https://support.spotify.com/us/using_spotify/system_settings/high-quality-streaming/ Multiroom-oppdatering Nå kjører 2 i hvert rom. Den ene koblet til stor stereo og den andre til en B&O Beoplay S3 på soverommet. Opprettet en gruppe for mine to Chromecast Audio i Chromecast-appen. Da er det bare å velge den gruppen i Spotify og spille. Veldig enkelt oppsett. Rimelige penger for å gi Spotify Connect til din gamle aktive høyttaler, mobile høyttaler, stereo eller din DAC (krever optisk inngang på DAC og en mini toslink-kabel http://www.prisjakt.nu/kategori.php?&b=s262975854) . 3,5 mm-utgangen er både en stereoutgang og en optisk utgang. Helt fantastisk nå som det ikke prøver om alt opp til 48KHz lenger, takket være oppdatert firmware. Min akkord Mojo sier 44,1KHz når jeg kjører Spotify. Den lave prisen betyr at du kan kjøpe en hvilken som helst bærbar høyttaler og få lyd til flere rom for kaffepenger. Kontrolleres via mobilen eller nettbrettet. Hvis du har problemer med Wifi-en din, kan du kjøre med Ethernet-kabel i stedet. Kan bestille Ethernet-adapter direkte fra Google for 169kr inkl. Frakt https://store.google.com/product/ethernet_adapter_for_chromecast

    Google

    06.05.2019
     H
     Holabanarne
     Info: Produktet er sluttet å bli produsert, så vær forsiktig og kjøp før de går tom for handelsmenn! Jeg trengte en Chromecast-lyd for de nye aktive høyttalere, så jeg kjøpte en da jeg hørte at de hadde sluttet å bli produsert, og var så fornøyd at jeg nå kjøpte en til fremtidige behov / reserve. Det er flere fordeler med å bruke en Chromecast Audio i stedet for å spille musikken via Bluetooth: * Bedre lydkvalitet. * Mindre strømforbruk i telefonen fordi musikken ikke streames fra telefon til høyttaler, men direkte fra Internett via Chr. Lydenhet. Telefonen / platen brukes kun som en kontrollenhet. * Du trenger ikke å ha telefonen / platen innenfor en viss avstand fra høyttaleren. Det er nok at du er innenfor Wi-Fi-nettverket for å kunne styre musikken. Man bør kunne starte en spilleliste og deretter slå av telefonen eller forlate huset. Musikken fortsetter. (Men har ikke hatt grunn til å teste dette :) * Bass og diskant kan justeres via appen (Google Home). * "Dumme" høyttalere og gamle stereoanlegg kan omdannes til nettverkshøyttalere! * Kan brukes til å opprette flerromsløsninger hvis du har flere enheter. Den eneste ulempen i forhold til Bluetooth er at skjermen må være våknet på telefonen for å justere volumet når du spiller via Chr-lyd. - Det har skjedd et par ganger at en sang blir avbrutt i midten og hopper til neste når du bruker Spotify, og en gang er den helt avbrutt. Men jeg er usikker på om det er forårsaket av Chromecast, eller hvis det mangler Spotifys app / tjeneste. Etter det jeg har lest på nettet, synes det sannsynlig at det er sistnevnte. Trist at Google har slått av produksjonen av dette smarte produktet. Det jeg vet er ikke et direkte alternativ med samme funksjonalitet, og neppe med samme pris / funksjonsforhold.

     Google

     26.04.2019
      En billig og god løsning for å gi gammelt stereoliv på kjøkkenet.

      Google

      Side 1