TP-Link Archer C3200

TP-Link Archer C3200

  • 2.4GHz
  • 5GHz
  • Trådløst nettverk
Rangering 337 i Routere
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

TP-Link Archer C3200

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

4 av 5 stjerner

Basert på 22 anmeldelser

Sortert etter dato
24.11.2017
D
Dede0
Ikke i det hele tatt fornøyd med denne ruteren. Når det virker, er det bra fart, men det er ganske ofte som om Wi-Fi låser i 20-30 sekunder før det starter igjen. Har mottatt den en gang, testet, kjør to forskjellige FW og tilbakestill til fabrikkinnstillinger med samme resultat. Deretter er det noen muligheter i programvaren, og det er også umulig å bytte til tredjeparts programvare. Etter det er TP-Link ikke rask med oppgraderinger eller implementerer nye funksjoner. Støtten var heller ikke bra da de "savnet" for å svare meg 4 ganger. Tether-appen til telefonen er ikke bedre å henge i juletreet. Vanligvis mister kontakten med ruteren. Det er heller ikke lett å si det som en AP, som jeg skulle gjøre da jeg bytte tilbake til en Asus-ruteren. Hvis du er på utkikk etter en ny ruteren, ville jeg ha lagt pengene på en Asus i stedet.

Google

23.08.2017
c
clarken0
Helt fantastisk router. Erstatt min Asus AC87 som brøt ut. Har hatt 2 asus og skyndte seg ikke mer uten en forandring. Mer enn dobbelt så raskt som filoverføringen til ekstern harddisk i ruteren fra 12MB / s i ASUS ac87 til 28MB / s! Min sønn med stasjonær datamaskin med trådløst nettverkskort ligger i andre etasje, får omtrent 130 Mbps / s ned og 20 Mbps opp til 200/20. Perfekt med tre forskjellige nettverk for å dele husstanden. Vi løper med antennene innfelt og det ser ut til å fungere uten problemer. Har jobbet med klokken døgnet rundt i de tre ukene vi eide den. Hyggelig er det også.

Google

25.07.2017
Endret 28.07.2017
M
Millstone0
Trengte en erstatning for min gamle 3,5 g-ruteren som var type 6 år gammel nå da jeg fikk fiber. (100/10) Syntes at C3200 hadde god pris / ytelse. Den raske installasjonen var super enkel. Så gikk rett inn og justerte innstillingene med appen. Last inn alle tre nettverkene med samme nettverksnavn. Noen 1900-tallet kan du ikke oppdatere fw direkte uten å måtte laste ned til datamaskinen først. Trodde at wifi-dekningen ville være bedre enn den er. På kort avstand, god fart, 20 meter i hagen, bare marginalt bedre enn den gamle ruteren. Og nå er ruteren fortsatt på veggen utenfor verkstedskapet på en tallerken skjermet av signalet fra den gamle ruteren. Hvis det ikke blir bedre etter justering av antennene, gir det en retur. Oppdater etter en uke. Klart plassert antennene bedre på det andre forsøket. 25 meter fra ruteren, gjennom 3 vegger og et alu og isolert glassrom, 35mbit. Bare greit. Lykkelig.

Google

27.05.2017
S
Shadow_650
Nå har fire gutter delt på TP-linken AC 3200 i to dager og spilte nærbilde uavbrutt. To brukte trådløse -5 GHz og to var koblet til en fast forbindelse. Jeg brukte 2,4 GHz-kanalen selv. Ingen klaget over at det gjorde det en gang, og jeg kunne fullt ut surfe meg uten problemer. Endelig! Anbefalt.

Google

13.05.2017
M
Mullenöh0
Langt den beste ruteren jeg prøvde! krav: fiber Nettverkseiere - svensk bynettverk. ISP - Bahnhof Hastighet - 100/10 Det er ikke optimale forhold for WiFi her hjemme, fordi ruteren for øyeblikket ligger i toppetasjen i en av de korte enden av huset. Derfor er det behov for en god router for å få god dekning. Tidligere har jeg prøvd Linksys EA6900 og Bahnhofs ruteren Tilgin HG2381. Linksys nådde ikke de to rommene i underetasjen i motsatt kort ende av ruteren settet. Det var i utgangspunktet helt død. Bahnhofs ruteren var faktisk litt bedre og kunne signalere til alle rom, selv om det var veldig svakt i de to fjerneste rommene i underetasjen. Du kunne få opptil 6-10 Mbit ned hvis du var heldig. Ellers ca 2-4 Mbit / s. Med TP-Link Archer C3200 er hastigheten 25-35 Mbit / s i de lengste rommene. Apple TV som ligger midt i huset i underetasjen, får 95-98 Mbit / s ned og DRY 10 Mbit / s ned på en av de to 5Ghz-båndene. Vanskelig å klage på. Når det er dårlig er det 55-75 Mbit / s ned. Appen er lett å forstå og fungerer perfekt. Det er enkelt å administrere gjestenettverk og også å dele passord til det samme via en melding sendt til gjesten. Det eneste jeg ikke gjorde med det jeg vil gjerne gjør er å sette opp, så jeg kan kontrollere ruteren selv når jeg ikke er i kontakt med WiFi-nettverket. Jeg har ennå ikke testet alle funksjoner, og vil nok aldri bruke alle, men for mine behov er denne ruteren helt riktig. I tillegg, da jeg kunne få det til en god pris på Kjell & C: o, er kjøpet selvsagt ekstraordinært. Det eneste som plager er at Apple TV nekter å koble til det andre 5Ghz-bandet. Apple TV finner nettverket, men kobler ikke fra. Det er egentlig ikke noe problem fordi jeg kan bruke det første 5Ghz-bandet, men det skal fungere .... Jeg vet ikke om feilen er med ruteren eller Apple TV. Totalt: En veldig god ruteren for deg som har et hus på 125-160 kvm, og som trenger å få WiFi-signalet gjennom noen vegger og gulv.

Google

Side 1