Kategorier
Prisjakt

TP-Link Archer C3200

TP-Link Archer C3200

  • 2.4GHz
  • 5GHz
  • Trådløst nettverk
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

TP-Link Archer C3200

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4 / 5
(22 anmeldelser)
5
(14)4
(3)3
(3)2
(2)1
(0)
Sortert etter dato
4 år siden*
Trengte en erstatning for min gamle 3,5 g router som var type 6 år gammel nå som jeg fikk fiber. (100/10) Trodde at C3200 hadde god pris / ytelse. Rask installasjon var superenkelt. Gikk så inn umiddelbart og justerte innstillingene med appen. Lagt til alle tre nettverk med samme nettverksnavn. Et lite 20. århundre som du ikke kan oppdatere fw direkte uten å måtte laste ned til datamaskinen først. Trodde wifi-dekningen ville være bedre enn den er. På kort avstand god fart, på 20 meter ute i hagen, bare marginalt bedre enn den gamle ruteren. Og nå er ruteren fremdeles på veggen utenfor teknologikabinettet i metallplater som skjermes fra signalet fra den gamle ruteren. Hvis det ikke blir bedre etter justering av antennene, vil det lene seg mot en retur. Oppdater etter en uke. Tilsynelatende innstilt antennene bedre på andre forsøk. 25 meter fra ruteren, gjennom 3 vegger og en vinterhage i aluminium og isolerglass, 35mbit. OK. Fornøyd. Oppdatering etter 3 år. Ruteren spinner veldig bra. Har koblet til en ekstern ekstern fra TP-link. Nå full fart i hele huset og hagen. Stor verdi for pengene.
*Endret 3 måneder siden

Google

3 år siden*
Ikke i det hele tatt fornøyd med denne ruteren. Når det virker, er det bra fart, men det er ganske ofte som om Wi-Fi låser i 20-30 sekunder før det starter igjen. Har mottatt den en gang, testet, kjør to forskjellige FW og tilbakestill til fabrikkinnstillinger med samme resultat. Deretter er det noen muligheter i programvaren, og det er også umulig å bytte til tredjeparts programvare. Etter det er TP-Link ikke rask med oppgraderinger eller implementerer nye funksjoner. Støtten var heller ikke bra da de "savnet" for å svare meg 4 ganger. Tether-appen til telefonen er ikke bedre å henge i juletreet. Vanligvis mister kontakten med ruteren. Det er heller ikke lett å si det som en AP, som jeg skulle gjøre da jeg bytte tilbake til en Asus-ruteren. Hvis du er på utkikk etter en ny ruteren, ville jeg ha lagt pengene på en Asus i stedet.
*Endret 3 år siden

Google

3 år siden*
Helt fantastisk router. Erstatt min Asus AC87 som brøt ut. Har hatt 2 asus og skyndte seg ikke mer uten en forandring. Mer enn dobbelt så raskt som filoverføringen til ekstern harddisk i ruteren fra 12MB / s i ASUS ac87 til 28MB / s! Min sønn med stasjonær datamaskin med trådløst nettverkskort ligger i andre etasje, får omtrent 130 Mbps / s ned og 20 Mbps opp til 200/20. Perfekt med tre forskjellige nettverk for å dele husstanden. Vi løper med antennene innfelt og det ser ut til å fungere uten problemer. Har jobbet med klokken døgnet rundt i de tre ukene vi eide den. Hyggelig er det også.
*Endret 3 år siden

Google

4 år siden*
Nå har fire gutter delt på TP-linken AC 3200 i to dager og spilte nærbilde uavbrutt. To brukte trådløse -5 GHz og to var koblet til en fast forbindelse. Jeg brukte 2,4 GHz-kanalen selv. Ingen klaget over at det gjorde det en gang, og jeg kunne fullt ut surfe meg uten problemer. Endelig! Anbefalt.
*Endret 4 år siden

Google

4 år siden*
Langt den beste ruteren jeg prøvde! krav: fiber Nettverkseiere - svensk bynettverk. ISP - Bahnhof Hastighet - 100/10 Det er ikke optimale forhold for WiFi her hjemme, fordi ruteren for øyeblikket ligger i toppetasjen i en av de korte enden av huset. Derfor er det behov for en god router for å få god dekning. Tidligere har jeg prøvd Linksys EA6900 og Bahnhofs ruteren Tilgin HG2381. Linksys nådde ikke de to rommene i underetasjen i motsatt kort ende av ruteren settet. Det var i utgangspunktet helt død. Bahnhofs ruteren var faktisk litt bedre og kunne signalere til alle rom, selv om det var veldig svakt i de to fjerneste rommene i underetasjen. Du kunne få opptil 6-10 Mbit ned hvis du var heldig. Ellers ca 2-4 Mbit / s. Med TP-Link Archer C3200 er hastigheten 25-35 Mbit / s i de lengste rommene. Apple TV som ligger midt i huset i underetasjen, får 95-98 Mbit / s ned og DRY 10 Mbit / s ned på en av de to 5Ghz-båndene. Vanskelig å klage på. Når det er dårlig er det 55-75 Mbit / s ned. Appen er lett å forstå og fungerer perfekt. Det er enkelt å administrere gjestenettverk og også å dele passord til det samme via en melding sendt til gjesten. Det eneste jeg ikke gjorde med det jeg vil gjerne gjør er å sette opp, så jeg kan kontrollere ruteren selv når jeg ikke er i kontakt med WiFi-nettverket. Jeg har ennå ikke testet alle funksjoner, og vil nok aldri bruke alle, men for mine behov er denne ruteren helt riktig. I tillegg, da jeg kunne få det til en god pris på Kjell & C: o, er kjøpet selvsagt ekstraordinært. Det eneste som plager er at Apple TV nekter å koble til det andre 5Ghz-bandet. Apple TV finner nettverket, men kobler ikke fra. Det er egentlig ikke noe problem fordi jeg kan bruke det første 5Ghz-bandet, men det skal fungere .... Jeg vet ikke om feilen er med ruteren eller Apple TV. Totalt: En veldig god ruteren for deg som har et hus på 125-160 kvm, og som trenger å få WiFi-signalet gjennom noen vegger og gulv.
*Endret 4 år siden

Google

4 år siden*
Dekningen og hastigheten er god, så den grunnleggende funksjonaliteten er det ikke noe galt. Men jeg forventet mer når det gjelder programvare. Utskriftsserveren er generelt ikke kompatible med Linux og Windows og Mac er det nødvendig å installere TP-Link utskriftsprogrammer. Til slutt kjøpte jeg en trådløs skriver fra Epson med både Linux og AirPrint-kompatibilitet, og det fungerer mye bedre enn ruterens utskriftsserveren. Du kan koble til en USB-stasjon og dele filer over nettverket. Både SMB og FTP går bra på det lokale nettverket. Dessverre kan du ikke lage mer enn én bruker, så det er ikke mulig å gi forskjellige personer i husholdningen som har en privat mappe, men alt er lese og skrive på den med innloggingsinformasjon. Hvis du vil dele filer over Internett er det mulig å gjøre med FTP (også der med en enkelt brukerkonto), men det er ingen støtte for FTP, SSH, så jeg ville ikke anbefale å ha noe du er redd for harddisken. Hvis du var å koble til FTP disk over Internett fra en ukryptert nettverk, får du alle interesserte i rommet påloggingsinformasjonen, og dermed tilgang til harddisken. Tether app som fungerer for meg (iOS), men jeg kan ikke si at jeg bruker det så mye. Det er rett og slett ikke så mye funksjonalitet. Oppsummert er dette en god trådløs router, men de ekstra funksjonene som det tilbyr forlate noe å være ønsket.
*Endret 4 år siden

Google

4 år siden*
Oppdater 17-03-09 Fortsatt god hastighet og rekkevidde - når det fungerer. Vil fortsatt problemer når skiftende band. Det står og tygger og du må stenge ned nettleseren og starte på nytt da det fungerer. Det samme uavhengig av iPad, iPhone, laptop. Dette skjer flere ganger om dagen, selv om du sitter i støvet sted. Første gjennomgang: Hadde en Apple Airport Extreme femte gen før. Hadde litt dårlig dekning og lethargic rate så besluttet en ny router. Hadde lest flere vurderinger og tester av C3200 og bestemte seg for å kjøpe en. God web-grensesnitt, har de funksjonene jeg trenger. Hyggelig å være i stand til å slukke lampene. Godt alternativ til å henge på veggen, ut og inn antenner etc. Begynte å sette Smart Connect. Ble grusomt skuffet over først. Droppet tilkobling ofte, og det er bare å tygge, men ingenting skjer. Så les anmeldelser her at folk er motet fra å bruke Smart Connect. Stengt etter dette, og da har det var full fart og stor dekning. Så mitt råd, ikke bruk Smart Connect. Gjennom betongvegg inn i naboens bad gjennom betongveggen og inn i mitt bad, nesten full dekning og 35-40mbit. AAE droppet tilkobling, og hvis jeg hadde vært mottar lav hastighet av 5Mbit. I mitt kjøkken, levert AAE om 20-30mbit. C3200 er på 70-80mbit. Veldig fornøyd, for 1490kr en no brainer for meg.
*Endret 4 år siden

Google

4 år siden*
Dessverre, en ekte lows. Tether app for å kunne administrere ruteren via fungerer ikke med den nyeste firmware som ble lansert for åtte måneder siden. Har nedgradere hvis du ønsker å bruke den. Foreldrekontroll, der du kan "blokkere Internett" under visse timer vil ikke fungere på "Internett". Nettlesere er blokkert, men som Facebook, fungerer Instagram uten problem selv når blokkene er på. I tillegg virker det vel fungere godt. Angrer, men dette kjøpet siden jeg først og fremst ønsket å sikre at barna ikke er lite og slu surfet etter sengetid, men det fungerte dessverre ikke i det hele tatt når halve internett er fortsatt fungerer til tross for barriere.
*Endret 4 år siden

Google

4 år siden*
Jeg har kjørt en Netgear R7000 Nighthawk for et år nå, og nå hadde muligheten til å installere C3200 fra TP-Link. Det passer oss veldig godt som den er kompakt og relativt usynlig som suspendert enheten på veggen. Forestillingen over WiFi med meg er ca 10% bedre enn hva jeg fikk ut av R7000, helt uvitenskapelig utført med ulike program som måler wifi og internett-tilkobling. Lett å installere og administrere, hva det kan mangle er muligheten til å fjernadministrasjon. Vel har vi ca 15 enheter koblet hele tiden, noen kablet og resten via WiFi, både 2,4 og 5 GHz-båndet. Godt utvalg av begge. Har ikke prøvd å kjøre den andre 5 GHz-båndet ennå, kan være den gjeldende dagen hvis streamingtjenesten begynner hacking. For de som ønsker en enkel å installere hjem router med mye ytelse for pengene, kan jeg varmt anbefale C3200. Teather app for iOS. Hendig liten app der du kan administrere mye uten å ha en nettleser for å logge på gjennom. Jeg mangler som vil forhåpentligvis bli forbedret i den nye versjonen er de forskjellige symboler for de ulike enhetene som er koblet. Mangler som ikoner for: Høyttalere, Mottakere, Blurays, Radio Media Player, Ville være fint om det kom snart. Forbedrer definitivt app opplevelse. Ønsker også å se en tilsvarende forbindelse kartet, selv i web-grensesnittet. Hadde noen problemer med de første dagene Teather, som ikke ønsker å koble til ruteren. Fikk veldig god hjelp fra support som sendte meg en beta firmware som løste dette. Annonserte problem på en fredag ​​og fikk en løsning på søndag, vel det TP-Link. Fordelen med programmet er at du raskt kan sette opp som gjestenettverk, kontrollere tilkoblede enheter og administrere foreldre kontroll, bra. I tillegg kan du raskt få tilgang til og gjøre en omstart hvis du trenger dette.
*Endret 4 år siden

Google

4 år siden*
Kjøpte to stykker jeg installert med mine foreldre uten problem å jobbe kanon. Den andre har jeg ikke tenkt å jobbe virkelig fullt ennå. Da er det triband på det, jeg får bare én av 5 GHz-båndene til å fungere. Motta feilkode 7510 og DFS-kanalen oppdaget noen radar etc. Har prøvd å oppgradere firmware, reset endret DFS kanaler uten å lykkes. Snakket med TP Link support 7ggr og har fått null hjelp med løfter om at de vil sende en løsning på problemet ingenting nada. Hvis noen kan ha en løsning på dette problemet ville jeg være takknemlig ellers vil det være å returnere den. Oppdater 2016-12-01 Etter å ha uttrykt min frustrasjon her på TP-Link, ble jeg umiddelbart kontaktet av TP-Link Sverige og ble umiddelbart hjulpet. Vi testet frem og tilbake med forskjellige innstillinger og også med ekstern støtte uten mye suksess. Ble til slutt bedt om å sende tilbake C3200 og fikk en ny C5400 stedet uten ekstra kostnad. Også testet dette og hadde det samme problemet dessverre. Rutere er ingenting galt når jeg testet dem på mine foreldres eksempel og hvor de jobber utrolig godt. Noe rundt der jeg bor, dessverre, forstyrrer en 5GHz nettverk jævla irriterende, men kan leve med det ganske enkelt. Lyst til å si en stor takk til TP-Link Sverige for en god støtte, og dyrere ruteren, fikk jeg ingen ekstra kostnader, bare støtte seg selv er i verdensklasse takk igjen!
*Endret 4 år siden

Google

Side 1