Canon EF 50/1.8 STM

Canon EF 50/1.8 STM

  • System: Canon EF
  • Konstruksjon: Fast
  • Format: Fullformat (35mm)
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Canon EF 50/1.8 STM

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4.2 / 5
(9 anmeldelser)
5
(6)4
(2)3
(1)2
(0)1
(0)
Sortert etter dato
t
thewallabie

6 anmeldelser

ett år siden
Ikke bli lurt fra anmeldelser av folk som vil ha dyre produkter til nesten 0 pris. Dette er den beste 50mm objektiv man kan kjøpe til denne pris. For cropped sensorer APS-C (som de fleste har) vil dette gi et tilsvarende 75mm (ikke 80 som noen nevner). I tillegg til dette er objektivet lynrask og skarp i forhold til kit objektiver og kan brukes til svak lysforhold. Alle bør ha en 35 eller 50mm fast objektiv. Men alle har ikke 6-8000kr til en proff versjon. Til hobby/amatør bruk, dette er et perfekt produkt.
ett år siden
Syk overkommelig! En 50mm - på en Canon med APS-C sensor 50x1,6 = 80 blir en utmerket vinkel for en "stående normal"! Overraskende høy kvalitet for prisen!

Google

2 år siden
Utmerket! Min første linse i tillegg til originalen av min EOS 650D, og ​​jeg er utrolig fornøyd! Bildene var som dag og natt

Google

4 år siden*
Jeg vet ikke om folk tuller når de sier at dette objektivet er skarpt, eller om de er beruset. Dette objektivet er alt annet enn lyse. Det er ingen andre mål i moderne tid at Canon har lansert mindre kraftig enn dette. Med det sagt, er det en veldig billig objektiv, og tror du selv om dette er noe for deg, er svaret sannsynligvis ja. Fantastisk innhogg i fast objektiv, eller hvis du ønsker å leke seg med større blenderåpning enn funnet på de fleste zoomobjektiver. Men ikke forvent et skarpt objektiv, fordi da er du helt feil. Fokuset er tydelig akseptert når du går ned (men objektivet ikke er i moderne tid?), Men full åpning gir relativt myke bildene i sentrum og myke bilder der ute i midten. Vennligst sjekk følgende vurdering: http://www.the-digital-picture.com/Reviews/Canon-EF-50mm-f-1.8-STM-Lens.aspx Bla ned til bildet av juletreet og sammen f / 5.6 og f / 1.8 og lurer på om dette virkelig er en skarp linse. - Jeg vet at det var en liten mini-rant her, men jeg tror mange omtaler her er misvisende når vi snakker varmt om hvor skarpt det er. Aperture mannen ned, så gjør bildekvalitet, men det er sant på linsen til enhver tid, og mange som ser på dette objektivet er sånn som ønsker å kjøpe en objektiv, kanskje som et supplement til sitt kit-objektiv, og hva er da poenget med linsen du har et zoomobjektiv som dekker 50mm, hvis du må bla ned til 5,6 for akseptabel kvalitet? Mest sannsynlig, allerede 5.6 i sin nåværende. Nei, du kjøper dette objektivet fordi du ønsker å bruke 1,8 til 2,0, kanskje 2,8. Og disse åpningene er objektivet, med 2016-standarder, ikke skarpe (15 år tilbake i tid, og det samme påstanden er også tilgjengelig). - I tillegg til fokus, hva kan jeg si mer? Det er en liten og ganske objektiv som alltid er lett å sette på og ta med seg. På en fullformat, er det en sann og nydelig brennvidde, men litt vanskelig på crop sensor, men det kommer helt an på hva platene. Men for den prisen, og hvis du er klar over svakhetene, du kan ikke klage for mye ellers.
*Endret 4 år siden

Google

4 år siden*
Nettopp kjøpt dette objektivet fra Photo Warehouse, og det er en stor verdi for pengene kjøp. Definitivt et godt skritt opp, og det første objektivet for å kjøpe etter kit objektivet som følger med kameraet (gruver er Canon 1200D). Flott for bokeh og nattfotografering. Fordi den er liten og kompakt (som det er en prime) det er flott for reiser og street photography. Prime objektiver har sine fordeler og ulemper som ingen zoom (bare zoome med føttene), men stor blenderåpning og liten dybdeskarphet er utmerket og enestående. STM system av autofokus er mye roligere enn eldre teknologi selv for virkelig stille fokus du trenger å bruke hundrevis av mer dollar for å få det. Som konklusjon, er dette en stor oppgradering over kit-objektiv og en utmerket valuta for pengene linse.
*Endret 4 år siden

Google

5 år siden*
Kjøpte dette objektivet og kan si at bildene er veldig bra, men det er ikke stille. Under live view-modus når du skal focusera i noen av de hacks på noen måte, og manuelt fokus vil høre en elektronisk (STM) høres ganske høy, tror jeg kameraet vibrerer. Først trodde det eh ødelagt så sendt, etc. fikk en ny en, men det er det samme på oxå
*Endret 5 år siden

Google

5 år siden*
Objektivet er på nivå med de dyrere modellen Canon EF 50 1.4 USM. Jeg har hatt flere eksemplarer av versjon 1.4 i løpet av årene, og kan si at det i prinsippet er dette like bra. Denne nye versjonen er meget godt bygget og føles solid. Metal Stikkontakten tillitvekkende. Plast konstruksjon føles eksklusiv og ikke knirkete og sprø som andre objektiver kan gjøre. STM fokus er ikke helt stille, men klart akseptabelt, spesielt når ikke filming. Objektivet fokuserer raskt og AF føles mer pålitelig enn de gamle Canon-objektiver. Åpenbart må det være optimalisert for 2015-tallet. Bildekvaliteten er fantastisk. Jeg har fotografert mye med 1.4-versjonen, som jeg aldri hadde større blenderåpning enn 2,0 når det ga for dårlig kvalitet. Med denne nye 50 1.8 STM så bildekvaliteten er like god. Selv tror at kontrasten er bedre. Skarpheten er ingenting å klage på. For prisen 1345kr er det nesten gratis. Det er ingen andre produsenter eller systemer som kan tilby den samme høye kvalitet til en lav pris.
*Endret 5 år siden

Google

5 år siden*
Dette er akkurat som det tidligere forløper II skarp. Var bekymret for at AF ville være sløv i AI SERVO, men jeg legged ryttere som hoppet og fløy, og selv min 2 ½ år gamle kjører rundt uten problemer. Sett nesten all fokus, selv om jeg multipler footed vidåpne på f / 1.8. Her er et eksempel http://i.imgur.com/r5A4zUP.jpg Gitt prisen jeg kan ikke klage på kraft en egentligen.Men jeg trenger, så det eneste jeg kan klage på at det er en del kromatisk aberrasjon når vidåpne på f / 1.8, men på den annen side, lider av dem mesteparten av linsen på denne og når et objektiv profil godt tilgjengelig som fikset dette med et "klikk". Dette er en "no-brainer" for amatørfotograf (som meg) som ikke ønsker å legge 10.000 er av dollar på utstyr.
*Endret 5 år siden

Google

5 år siden*
Kjøpte denne oppdaterte 50mm åpning på dagen det kom i salg, og har testet det på en dag. Jeg hadde ingen forgjenger, men åpningen, bedringen i byggekvalitet (metall mount), STM-motor og oppdateringen til 7 blenderblader tiltrukket. For ikke å nevne den lave prisen! Meget skarp i sentrum allerede på 1.8, som faktisk overrasket meg litt. Jeg ser i utgangspunktet ingen forskjell i skarphet når jeg blenderåpning ned til f.eks 5,6 sammenlignet med når åpningen er helt åpen som er veldig imponerende! Bokhen er veldig hyggelig i mine øyne, og det er kreativt å kunne bruke så liten dybdeskarphet. En åpning på 1,8 er selvsagt også svært nyttig i dårlig lys og nattfotografering! Fokuset er hyffsat rask og gjør litt. Sammenlignet med min 40 / 2.8 STM, det er faktisk veldig stor forskjell mellom 1,8 og 2,8. 40 / 2.8, på den annen side, bare halvparten så stor, men jeg tror at objektivene skiller seg så mye at jeg beholde begge. Jeg vil selvsagt gjerne ha sett interne, lydløs USM AF og IS-objektiv, men da hadde prisen og størrelsen trekkes vekk kraftig! For gjeldende pris, det er ingenting å tenke på; Hvis du ikke eier en lys 50mm, så det er bare å kjøpe!
*Endret 5 år siden

Google