Kategorier
Prisjakt

Outdoorchef Ascona 570 G

Outdoorchef Ascona 570 G

  • Grilltype: Gassgrill
  • Design: Kulegrill
  • Tilgjengelige farger: Sort, Grå, Brun, Blå, Rød
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Outdoorchef Ascona 570 G

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4.1 / 5
(6 anmeldelser)
5
(4)4
(1)3
(1)2
(0)1
(0)
Sortert etter dato
e
enerstvedt

1 anmeldelse

3 år siden
Veldig fornøyd med grillen. Kommer fort opp i høy temperatur, tar ikke for stor plass.
7 måneder siden
En veldig god grill som raskt blir varm. Jevn varme og god plass. Det eneste jeg må klage på er at støpejernsgitter skal være med på en grill i denne prisklassen. Mange ekstra tilbehør som er veldig dyre, for eksempel støpejernsgitter til 1500 kr.

Google

5 år siden*
Vel, ikke helt fornøyd. Finner det vanskelig å få en god grilloverflate.
*Endret 5 år siden

Google

6 år siden*
Pre-view, grillet 5 ganger bare, så oppdaterer senere i år .. Ønsket en gassgrill som er enkel å flytte rundt (på gress blah) med god effekt, så vil det levere blant 54 cm gassgriller begrenset. + Full matlaging området i en kompakt, lett å montere + Veldig lett å flytte, fine store hjulene på 2015-modellen år + Sovereign indirekte grilling, og alt Klegg brenne opp eller falle i dryppskålen som er maskindiskbar. Meget god grilling resultat i indirekte. Glem kullgrill for at hehe. + Enkel å rengjøre "cones" som mottar all Klegg som en vanlig grill ingest. -Ingen jerngitter (tilbehør) -passformen ved montering av grillen er perfekt på millimeteren, så hvorfor kan grill og kjegle "Easy Flip" i riktig posisjon til å gli slik at de tar feil? (Minor problem, men man undres) + Jeg er ikke helt kompis med direkte modus. Det vil være en goddam varme og grill striper utenom det vanlige. Øvelse kanskje, men verdt å vite kan være til overflaten for direkte grilling plass til 4 tilbake steker eller så, så det er kjøligere i midten. Innenlandsk problem igjen kanskje ... :-) Ser frem til en grillsesongen med denne grillen som allerede har vist vei for indirekte grilling.
*Endret 6 år siden

Google

8 år siden*
Hadde flere modeller, og de er super. Bare på den siste av denne modellen så kastet hengsel. Du må være sikker på å slippe lokket svært nøye hvis det skal vare. Og støtte av produktet er under forakt. De vil ikke svare på e-poster. Og det er svært få forhandlere.
*Endret 8 år siden

Google

11 år siden*
World Class! Passes å grille alt uten fett branner og glohet. Sterkt anbefalt.
*Endret 11 år siden

Google