Sennheiser HD 201

Sennheiser HD 201

  • Hodetelefondesign: Over-ear
  • Vedlegg: Hodebøyle
  • Funksjoner: Det medfølger 3.5mm / 6.3 mm-adapter, Vendbare kåper, Knapper/kontroller tilpasset iPhone
Rangering 3383 i Hodetelefoner
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Sennheiser HD 201

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

3.1 av 5 stjerner

Basert på 27 anmeldelser

Sortert etter dato
16.09.2014
Endret 19.09.2014
Tomiply(54 anmeldelser)
Veldig fornøyd! I forhold til prisen, har disse hodetelefonene ekstremt god lyd. Ikke bare det, men de er lette og gode å ha på i lengden også. Sterkt anbefalt.
27.04.2016
a
afCee0
Øreklokkene som inspirerer ganske plastigt og vaklevoren inntrykk når du pakker dem. Det avhenger trolig delvis på det faktum at hodetelefonene er formulert på to steder slik at du får litt lurt at de er litt spinkel. At de er plastiga ikke kan ignoreres. De har en kabel fra hvert håndsett. I mitt tilfelle kan jeg ikke huske når jeg var der sist. Først trodde jeg dette var litt irriterende som kablene kan kaste min hake og kinn, men jeg sluttet å tenke på det rett raskt. Ledningen er 3 meter lang som noen kan sikkert sette pris på. Øreklokkene er svært lette og muffer er store og myke. De sitter veldig godt på skallen, men er fortsatt svært luftig så etter en stund du ikke tror de er der. Jeg har hatt problemer med at jeg får vondt i ørene etter noen timer med andre barn, men jeg har ikke opplevd dette. Jeg har også en ganske stort hode og kan ha problemer med jumperen er for kort, men med denne modellen er det tomt område på for en gangs skyld. Fikk å skyve tilbake stykke å utvide noe blunk. Lyden er ganske klart og tydelig uten store skjevheter. I kontrast, så mangler det veldig mye bass. Jeg visste at basen var dårlig før jeg kjøpte dem, men det var verre enn jeg hadde gjettet det ville være. De gir en god plass bilde, men jeg savner litt mer press. Til slutt, jeg tror likevel jeg fikk det jeg betalte for. Det er hundrevis av barn som er verre enn de i alle måter, men det er like mange som er bedre med. Ga 299 SEK for dem, er det ingen betydelig beløp, så jeg kan sikkert leve med dem på jobb for omtrent et år.

Google

06.04.2016
b
badpop0
For denne prisen er det bra, har brukt dem i noen år nå på din jobb-PC so'm iført dem nesten hele dagen. Kan ikke huske når jeg kjøpte dem, og har ikke vært forsiktig med dem, men de er gode. Men den "plast hud" på ermene tørket og sprukne / falt bort på steder og ledningen har tørket opp så de var sprekker i gummi, sannsynligvis av ledningen er vridd så mange ganger i løpet av årene. Til tross for dette, er lyden bra og ledningen er ikke for mye lek. Hjemme sitter jeg på HD 650, de har mye bedre lyd og er mer behagelig, men tyngre å bære skallen flere timer og kostnader som 15st HD 201 :) Hvis du tror prisen per time brukte jeg disse som det er garantert under 50öre / time.

Google

17.09.2015
p
peter200
For meg de her hodetelefonene veldig godt og for den prisen, fanta politikk!

Google

09.04.2014
s
sagesau0
Falt til gulvet maany ganger så god holdbarhet. Veldig god lyd, jeg tror, ??men jeg er ingen audiophile direkte. Pluss for de tre små humper på venstre ørepluggen, slik at du kan føle deg opp til hvordan å sette på dem. Gunstig pris for en så god lur Ikke så vakker, men jeg mener ikke hode. Det neste trikset vil trolig Sennheiser fikset for rundt 2k, hvorfor not've gått bra med diverse billig og også Sennheiser trådløst i ca 12 år for meg.

Google

Side 1