Ubiquiti Networks UniFi Security Gateway

Ubiquiti Networks UniFi Security Gateway

  • Datakjedeprotokoll: Ethernet, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet
  • Funksjoner: Veggmonterbar
  • Målgruppe: Hjemmebrukere, Mindre kontor, Firma
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Ubiquiti Networks UniFi Security Gateway

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4.3 / 5
(17 anmeldelser)
5
(12)4
(3)3
(1)2
(0)1
(1)
Sortert etter dato
23.01.2019
Endret 16.05.2020
Grim fornøyd. Perfekt for hjemmet. -Men mye som kan forbedres. Hvis du har en CK i mitt LAN og denne noen ganger har problemer med å snakke med CKn, betyr dette at du ofte må peke den til CKns IP, da den havner i Adoption loop. -Produktet blir veldig varmt. -Fikser bare 85Mbit med IPS slått på. -Jeg vil fremover selge denne, en 8-port unifi-bryter så vel som med CK gen1 og bytte disse med en Unifi Dreammachine Pro, hvor du har alt i samme eske og mer! Dessverre har ikke drømmemaskinen POE, men har bare to AP-er med meg, så kan kjøre adapter eller trekke en større bryter i fremtiden. - Bare 1x LAN ut. (Kan konfigurere Voip-port) -Nei SFP 1350 kr for denne nåværende situasjonen Jeg betalte 1000 kr for CK, i dag 2300 kr for gen 2 2200kr for 8port 150W bryter 5850 SEK totalt, en Dream Machine Pro er på 5500 SEK, så i min verden er det bedre å kjøre dette da du også støtter 10Gbit med SFP

Google

23.03.2020
Enkel å sette opp, enkel å administrere og har god gjennomstrømning. Har bare hatt det i noen dager, men så langt fungerer alt perfekt.

Google

09.01.2020
Stabil, god dekning, god støtte / fellesskap.

Google

16.10.2019
Veldig misfornøyd med Ubiquity sin støtte! Jeg klarte ikke å installere dette produktet selv, sannsynligvis på grunn av noen feil fra min side (dessverre, du må gjette noen fordi instruksjonene som følger ikke stemmer overens fordi de har oppdatert programvaren). Ubiquity-støtten ser ikke ut til å lese feilbeskrivelsen, men insisterer på at feilen må være på datamaskinen min ("fordi den fungerer i deres laboratorium"), og at jeg må prøve på en annen datamaskin, selv om jeg ble fortalt at jeg ikke eier en annen datamaskin . De foreslo til og med at jeg ba datamaskinprodusentens støtte! Jeg har gjentatte ganger bedt dem om å avklare instruksjonene, men de svarer ikke engang på spørsmålet. Dessverre har jeg ikke noe annet valg enn å returnere produktet.

Google

22.04.2019
Betraktet en edgerouter først, men fristet til å ha bare UniFi-enheter, slik at dette og en 8-60W-bryter endelig ble. Gjør jobben sin som en brannmur, men har ikke klart å sette LAN2 på jobb som jeg vil ha ennå, men har ikke jobbet så mye med nettverket før, så jeg vil lære meg godt til slutt. Det fungerer bra med LAN1 iaf.

Google

02.04.2019
Ekstremt fint produkt som fikk meg til å oppgradere mine brytere også. Nå er hele mitt nettverk unifi o jeg ser på alt som skjer. Har to VPNer og har åpnet porter for tjenester og dynamisk DNS. Ingenting kreves cli eller egendefinert fw. Alle som leser bokstavelig talt, bør kunne gjøre dette. Å kunne overvåke og konfigurere i appen på telefonen er gull.

Google

14.03.2019
Ubiquiti Networks UniFi Security Gateway er et godt løft for hjemmenettverket mitt. Etter å ha flyttet fra en tradisjonell ruterløsning fra Asus til denne + en Unifi-bryteren og to tilgangspunkter, er nettverket mye mer stabilt. Konstant høy hastighet over WiFi, veldig god kontroll ved hjelp av Ubiquits egen styringsprogramvare (på en Raspberry Pi med UnifiPi) og utmerket stabilitet. Dette er et produkt jeg kan helhjertet anbefale. Husk at dette ikke er et forbrukervennlig produkt for den vanlige brukeren. Det er vanskeligere enn den tradisjonelle ruteren, og for trådløs tilkobling må tilgangspunkter kjøpes. Så prisen går raskt bort utenom kostnadene ved bare Ubiquiti Networks UniFi Security Gateway. Kjør VPN på min for tilkobling til hjemmenettverket fra utsiden, og det fungerer bra. Den eneste bit av et problem kjørte PiHole på en Raspberry Pi og fikk USG til å bruke den til DNS for alle gadgets på nettverket - det var vanskeligere enn jeg forventet.

Google

13.02.2019
Flyttet til større hus og trengte litt jevn og stabil løsning for et fleretasjes hus (og alle hustakene). Skal bytte ut Asus RT-AC68U med en USG og to (så langt) Unifi-tilgangspunkter. Jeg vil mest sannsynlig aldri bruke noe annet merke igjen. Super-rask installasjon, flott hardware og svine-vennlig konfigurasjonsgrensesnitt. Hvis du går i valget og kvalifiserer, avslutter du det og kjøper disse produktene. Du vil ikke angre på det. Stort pluss til inet som sendte ting raskt!

Google

07.11.2017
Endret 21.12.2018
Bruker 2pcs på to forskjellige nettsteder. Nettsted til nettsted VPN mellom de 3 nettstedene, ytelsen er ikke som pfsense, men kan håndtere rundt 60-70Mbit / s. VOIP-porten som LAN2, USG tar seg av disse to forskjellige nettverkene perfekt. Alt styres av CloudKey. Det jeg savner er OpenVPN-klienten å gi til en eller flere maskiner på LAN og ikke et helt nettverk for tilgang og komme forbi f.eks. SMTP-restriksjoner.

Google

29.07.2018
Canons produktfamilie, som ikke er helt amatørvennlig ved store installasjoner med ssh-pålogginger på enheten når den er installert når skyteknappen er på andre steder. Selv jeg som er ganske nerdy, satt fast, men fikk god hjelp med litt googling, så vel som Ubiquits 24/7-støtte på en lørdag kveld! +! Har i juli 2018 satt 3 komplette nettsteder med USG + US8-60W + UAP AC PRO, samt en Cloudkey som kontrollerer alt fra nettsted 1. Hadde små problemer med at to enheter ble koblet fra i unifi, men løsningen på alle mine problemer var at ssh skriv inn hver enhet med kitt og skriv oppsett 5 ganger på rad.

Google

Side 1