Ubiquiti Networks UniFi Security Gateway

Ubiquiti Networks UniFi Security Gateway

  • Målgruppe: Hjemmebrukere, Mindre kontor, Firma
  • Datakjedeprotokoll: Ethernet, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet
  • Antall LAN-porter: 2 stk
Rangering 15 i Routere
Sammenlign priser på alle Ubiquiti Networks Routere
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Ubiquiti Networks UniFi Security Gateway

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

4.3 av 5 stjerner

Basert på 15 anmeldelser

Sortert etter dato
16.10.2019
Veldig misfornøyd med Ubiquity sin støtte! Jeg klarte ikke å installere dette produktet selv, sannsynligvis på grunn av noen feil fra min side (dessverre, du må gjette noen fordi instruksjonene som følger ikke stemmer overens fordi de har oppdatert programvaren). Ubiquity-støtten ser ikke ut til å lese feilbeskrivelsen, men insisterer på at feilen må være på datamaskinen min ("fordi den fungerer i deres laboratorium"), og at jeg må prøve på en annen datamaskin, selv om jeg ble fortalt at jeg ikke eier en annen datamaskin . De foreslo til og med at jeg ba datamaskinprodusentens støtte! Jeg har gjentatte ganger bedt dem om å avklare instruksjonene, men de svarer ikke engang på spørsmålet. Dessverre har jeg ikke noe annet valg enn å returnere produktet.

Google

22.04.2019
o
ostmackan
Betraktet en edgerouter først, men fristet til å ha bare UniFi-enheter, slik at dette og en 8-60W-bryter endelig ble. Gjør jobben sin som en brannmur, men har ikke klart å sette LAN2 på jobb som jeg vil ha ennå, men har ikke jobbet så mye med nettverket før, så jeg vil lære meg godt til slutt. Det fungerer bra med LAN1 iaf.

Google

02.04.2019
b
boomchackalack
Ekstremt fint produkt som fikk meg til å oppgradere mine brytere også. Nå er hele mitt nettverk unifi o jeg ser på alt som skjer. Har to VPNer og har åpnet porter for tjenester og dynamisk DNS. Ingenting kreves cli eller egendefinert fw. Alle som leser bokstavelig talt, bør kunne gjøre dette. Å kunne overvåke og konfigurere i appen på telefonen er gull.

Google

14.03.2019
D
Daniel Haaf
Ubiquiti Networks UniFi Security Gateway er et godt løft for hjemmenettverket mitt. Etter å ha flyttet fra en tradisjonell ruterløsning fra Asus til denne + en Unifi-bryteren og to tilgangspunkter, er nettverket mye mer stabilt. Konstant høy hastighet over WiFi, veldig god kontroll ved hjelp av Ubiquits egen styringsprogramvare (på en Raspberry Pi med UnifiPi) og utmerket stabilitet. Dette er et produkt jeg kan helhjertet anbefale. Husk at dette ikke er et forbrukervennlig produkt for den vanlige brukeren. Det er vanskeligere enn den tradisjonelle ruteren, og for trådløs tilkobling må tilgangspunkter kjøpes. Så prisen går raskt bort utenom kostnadene ved bare Ubiquiti Networks UniFi Security Gateway. Kjør VPN på min for tilkobling til hjemmenettverket fra utsiden, og det fungerer bra. Den eneste bit av et problem kjørte PiHole på en Raspberry Pi og fikk USG til å bruke den til DNS for alle gadgets på nettverket - det var vanskeligere enn jeg forventet.

Google

13.02.2019
m
mudderman
Flyttet til større hus og trengte litt jevn og stabil løsning for et fleretasjes hus (og alle hustakene). Skal bytte ut Asus RT-AC68U med en USG og to (så langt) Unifi-tilgangspunkter. Jeg vil mest sannsynlig aldri bruke noe annet merke igjen. Super-rask installasjon, flott hardware og svine-vennlig konfigurasjonsgrensesnitt. Hvis du går i valget og kvalifiserer, avslutter du det og kjøper disse produktene. Du vil ikke angre på det. Stort pluss til inet som sendte ting raskt!

Google

Side 1