Nikon Coolpix AW130

Nikon Coolpix AW130

  • Design: Kompakt
  • Optisk zoom: 5 x
  • Sensorformat: 1/2,3"
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Nikon Coolpix AW130

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
3.9 / 5
(3 anmeldelser)
Sortert etter dato
07.01.2017
Veldig bra kamera! Jeg har hatt min i en stund nå og er veldig fornøyd. Snorklet og dykket ned til 33m med et stort antall ganger nå, uten problemer. Jeg hadde aw 110 før og Ia om mann dukket 2m mer enn det ville tåle :) Litt vanskelig og fippliga knapper ellers ikke mye å klage på. Det tar gode bilder og video.

Google

27.08.2015
Endret 20.03.2016
Veldig bra i varmere vann når du ikke trenger hansker eller alternativt svært tynne seg. Veldig enkel å håndtere og gir gode bilder. Minus er at knappene er litt for liten hvis du dykke med en 7 mm tykke tre-finger tørke våte hansker eller hansker med tykkere innerhansker. Da er det umulig å endre innstillingen i vannet, for eksempel deaktivere blitsen, bytte til videomodus og så videre. Det er trolig det perfekte kameraet for snorkling eller dykking på en tur til Rødehavet eller lignende. Tror ikke det er noe annet kamera på markedet som tilbyr de samme gode resultater og tilfreds 30 meters dyp for denne lave prisen. Hvis du har AOW er derfor det perfekte reisefølge - så lenge du ikke dykke i kaldt vann.

Google

13.01.2016
Hei, Kjøpte dette kameraet i ca 8månader siden. Jeg har dykket med det mye, og det er flott. Den er liten og hendig, og jeg har tatt flotte bilder med det. Morsom funksjon med GPS for å vise hvor hvert at med min telefon "iPhone". Jeg har ikke testet de andre merkene for de kan ikke gjøre det samme dybde "30m" Hver har på 38meters dyp og det fungerer fint, men ikke noe å anbefale for era kanskje ikke enig så ingen garanti. Har hatt mange venner med sine store kameraer, men det er en bok og ikke i det hele tatt sjalu på deres 40000kr kamera da min kostnaden 2500kr og jeg kan dra min hele tiden. Tenk før du kjøper kameraet, og du er en nybegynner å dykke, er dette en svært nyttige tips om kameraet du kan gjøre mye med og utvikle seg. Gi det ti av ti for jeg finner ikke noe negativt på det. Du får mer kamera en mann betaler for denne saken.

Google