Asus RT-AC51U

Asus RT-AC51U

  • 2.4GHz
  • 5GHz
  • Trådløst nettverk
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Asus RT-AC51U

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
3.3 / 5
(32 anmeldelser)
5
(13)4
(5)3
(4)2
(6)1
(4)
Sortert etter dato
15.04.2019
Dårlig enhet for den som har Fiber. Kan bare håndtere 100mbit WANLAN. Så for meg vil det bli søppel for dette. Jeg bør selvfølgelig sjekke dette ut på forhånd. For de som har maksimalt 100mbit, derimot, er det en helt OK enhet for virkelig lav pris.

Google

27.12.2018
Da har du nettopp kastet bort dette og oppgradert til et bedre spill etter litt over to år! Det har fungert like godt! Aldri avbryte eller snuble! Det har bare vært tøft i to år uten den minste strangeness. Fungerer bra hvis du har maksimalt 100Mbit (mangler Gigabit Ethernet) og ikke har for store krav til rekkevidde og trådløs hastighet. Men for 399: - har jeg vært like glad i det hele tatt. Et godt kjøp!

Google

16.10.2018
Virkelig god ruteren for pengene. Godt utvalg og enkel installasjon. For alle som har problemer med rekkevidde og hastighet, må du slutte å bruke 5 GHz. Den nye standarden er for kort avstand ved høy hastighet uten noen hindringer i veien. 2.4 er for lengre avstander eller hvor det er hindringer. Hvis du mister forbindelsen til ruteren hele tiden og får 3000 ms ping, bør du annonsere ruteren for da har du en mandagskopi. Dette gjelder for alle rutere, selvfølgelig, ikke bare denne.

Google

25.08.2018
Jeg bruker den i sommerhuset der jeg ikke har store krav til fart og rekkevidde. Hvis du gjør det, bør du selvfølgelig ikke kjøpe noe i dette prisklasse. Det fungerer med klokken med 4G modem tilkoblet. Veldig jevn at den har både VPN-server og klient innebygd, slik at jeg kan koble den jevnt til hjemme-ruteren og lett få tilgang til nettverket fra utsiden når jeg trenger det. Veldig stabil og ikke varm. Godt brukergrensesnitt, akkurat det samme som for eksempel AC66U. I motsetning til mange andre produsenter, er Asus godt til å holde den oppdatert. Ekstremt rimelig.

Google

08.04.2016
Endret 27.07.2018
Bor i en fire-roms leilighet med betongvegger og kjører bare 5 ghz via fiber. Ruteren, som ligger midt i leiligheten, gir god dekning gjennom hele leiligheten. Veldig enkel installasjon via wifi og nettbasert grensesnitt. Prisen 362 kr inkludert frakt på CDON er også gratis å klage! Som det ser ut nå, er jeg veldig fornøyd med ruteren som virkelig gjør jobben sin! Liten og fin design som gjør ruteren enkel å finne. Forlangende! Rediger 180727: Avhenger av dette. Nå som har problemer med 5 ghz-område, svak i signalstyrke, virker følsom for interferens fra andre 5 ghz-rutere, ser ut til å koble fra wifi-tilkoblingen til primært mobiler. Kan skyldes dårlig utvalg i kombinasjon med den svake signalstyrken. Deretter har bare et begrenset antall 5 ghz kanaler, slik at muligheten til å ligge alene og forstyrrelsesfri er mindre.

Google

29.01.2018
Endret 18.07.2018
2,4 GHz fungerer perfekt. 5GHz har merkbart mindre rekkevidde, men fungerer også bra. Samlet, ganske dårlig utvalg, men dekker fortsatt hele leiligheten min, så jeg har ingen klager. Men det tar ikke mange skritt utenfor leiligheten før dekningen er over.

Google

29.05.2018
Jeg har ofte ganske god dekning (bortsett fra på balkongen, men da må du huske på at jeg bor i en 63-kvadrat og det er omtrent 7 meter til ruteren), men det er veldig morsomt å surfe altfor ofte. Jeg leter etter en ny og jeg anbefaler ikke å kjøpe dette.

Google

19.11.2017
Ett ord, katastrofe! Vanskelig for forstyrrelser, uvanlig rekkevidde og ustabil hastighet, selv om ruteren bare plasseres i en liten sommerhus.

Google

04.11.2017
Fungerer bra Billig og stabil, ikke rart!

Google

25.10.2017
Har hatt denne ruteren i vår 80 kvm store leilighet i over 2 år. Det verste med det er dessverre dekningen, jeg er i soverommet eller stuen, så det blir litt av en forstyrrelse, og jeg får ikke en god forbindelse. Inntil nå har Orkat ikke gjort noe med det. Men du får faktisk gode forbindelser når du er noen få meter fra den og uten vegger i veien. Så hvis du bare vil ha det i en liten leilighet så virker det når det gjelder pris. Ellers hadde jeg anbefalt å kjøpe noe bedre.

Google

Side 1