Asus RT-AC51U

Asus RT-AC51U

 • 2.4GHz
 • 5GHz
 • Trådløst nettverk
Rangering 57 i Routere
Sammenlign priser på alle Asus Routere
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Asus RT-AC51U

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

3.3 av 5 stjerner

Basert på 32 anmeldelser

Sortert etter dato
15.04.2019
  Dårlig enhet for den som har Fiber. Kan bare håndtere 100mbit WANLAN. Så for meg vil det bli søppel for dette. Jeg bør selvfølgelig sjekke dette ut på forhånd. For de som har maksimalt 100mbit, derimot, er det en helt OK enhet for virkelig lav pris.

  Google

  27.12.2018
   Da har du nettopp kastet bort dette og oppgradert til et bedre spill etter litt over to år! Det har fungert like godt! Aldri avbryte eller snuble! Det har bare vært tøft i to år uten den minste strangeness. Fungerer bra hvis du har maksimalt 100Mbit (mangler Gigabit Ethernet) og ikke har for store krav til rekkevidde og trådløs hastighet. Men for 399: - har jeg vært like glad i det hele tatt. Et godt kjøp!

   Google

   16.10.2018
    Virkelig god ruteren for pengene. Godt utvalg og enkel installasjon. For alle som har problemer med rekkevidde og hastighet, må du slutte å bruke 5 GHz. Den nye standarden er for kort avstand ved høy hastighet uten noen hindringer i veien. 2.4 er for lengre avstander eller hvor det er hindringer. Hvis du mister forbindelsen til ruteren hele tiden og får 3000 ms ping, bør du annonsere ruteren for da har du en mandagskopi. Dette gjelder for alle rutere, selvfølgelig, ikke bare denne.

    Google

    25.08.2018
     Jeg bruker den i sommerhuset der jeg ikke har store krav til fart og rekkevidde. Hvis du gjør det, bør du selvfølgelig ikke kjøpe noe i dette prisklasse. Det fungerer med klokken med 4G modem tilkoblet. Veldig jevn at den har både VPN-server og klient innebygd, slik at jeg kan koble den jevnt til hjemme-ruteren og lett få tilgang til nettverket fra utsiden når jeg trenger det. Veldig stabil og ikke varm. Godt brukergrensesnitt, akkurat det samme som for eksempel AC66U. I motsetning til mange andre produsenter, er Asus godt til å holde den oppdatert. Ekstremt rimelig.

     Google

     08.04.2016
     Endret 27.07.2018
      Bor i en fire-roms leilighet med betongvegger og kjører bare 5 ghz via fiber. Ruteren, som ligger midt i leiligheten, gir god dekning gjennom hele leiligheten. Veldig enkel installasjon via wifi og nettbasert grensesnitt. Prisen 362 kr inkludert frakt på CDON er også gratis å klage! Som det ser ut nå, er jeg veldig fornøyd med ruteren som virkelig gjør jobben sin! Liten og fin design som gjør ruteren enkel å finne. Forlangende! Rediger 180727: Avhenger av dette. Nå som har problemer med 5 ghz-område, svak i signalstyrke, virker følsom for interferens fra andre 5 ghz-rutere, ser ut til å koble fra wifi-tilkoblingen til primært mobiler. Kan skyldes dårlig utvalg i kombinasjon med den svake signalstyrken. Deretter har bare et begrenset antall 5 ghz kanaler, slik at muligheten til å ligge alene og forstyrrelsesfri er mindre.

      Google

      Side 1