Braun ThermoScan 7 IRT 6520

Braun ThermoScan 7 IRT 6520

 • Måleområde: Øre, Oralt
 • Funksjoner: Pipetone, Automatisk avstengning, Batteriindikator, Bevegelig topp
 • Infrarød måling
Rangering 1 i Febertermometer
Sammenlign priser på alle Braun Febertermometer
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Braun ThermoScan 7 IRT 6520

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
 • Måleområde: Øre, Oralt
 • Funksjoner: Pipetone, Automatisk avstengning, Batteriindikator, Bevegelig topp
 • Infrarød måling

3.3 av 5 stjerner

Basert på 7 anmeldelser

Sortert etter dato
12.01.2019
  j
  johanneshenrysson
  Fungerer perfekt så langt. Ekstremt lett å håndtere, og hvis noen skulle være usikre, så inkluderte også forenklede instruksjoner.

  Google

  14.11.2018
   M
   Mumse
   Fungerer som forventet. Jeg forstår egentlig ikke problemene med andre erfaringer. Sannsynligvis har de en mandagskopi. Jeg har gjort fire målinger på rad hos datteren som føler seg hjemme med feber, og det er forskjellig 0,1 grader mellom målingene, noe som er helt akseptabelt. Me.

   Google

   23.08.2018
    J
    JagCanonist
    LES DENNE FØR KJØP Først av alt er den medfølgende holderen en gåte i seg selv. For ikke å beskytte skjermen, er det heller ikke mulig å sette på veggen eller så. Og med termometeret godt satt er det helt umulig for eldre mennesker, eller hvis du har problemer med hender, løsner du. Termometeret. De som tror det er lett å bruke, har ikke forsøkt å gi den til noen eldre eller til noen som ikke vil ha eller har problemer med å lese instruksjonsboken ..... Det er ikke stort, men er det nødvendig for et termometer? Vel! Dette er nødvendig, og min mor klarte også å bytte fra Celcius til Farenheit. Uten en bok må du bruke den litt lenger. Det er ikke ergonomisk utformet for noen menneskelig hånd. Og hvis en eldste skal prøve, er det vanligvis umulig å trykke riktig sted når knappen for en ufattelig grunn er så glatt som de omliggende delene. Og denne er verre enn den enklere modellen for dette har en aldersinnstilling. En total uforståelig finesse som bare endrer farge for å vise feber. En svært vanskelig ting for brukere i alle aldre. Det er også en minnefunksjon som lett kan få folk til å se samme temp hver gang. Hvis du kan bruke dette? Deretter vil en enkel tekst som forklarer når det er feber på barn i 2 forskjellige aldersgrupper, være mye enklere. Dette er laget for de galne ting, eller for de som vil ta templene hver dag. Det er ikke en hygienisk vaskebjelke, men tåler ikke vann, men du må bruke den medfølgende plasttrakten. Disse må huskes å alltid være hjemme. Uten det vil det bli ødelagt, og det virker heller ikke. Og hvis du ikke retter det, viser det ikke tempsene riktig. Et tips for eldre: Gjør det foran speilet hvis du er vanskelig å føle, som egentlig er alle i dette designet. Jeg kjøpte det dyrere fordi det var den eneste i apoteket. Hadde det ikke vært i helgen før lukking av dagen, ville det ha blitt returnert tilbake brukt. I tillegg tenkte jeg at tysk BRAUN gjorde gjennomtenkte ting. Men dette er en stor feil. Jeg finner ikke noe positivt å si.

    Google

    09.03.2018
     N
     Niklas_Berg
     Ikke kjøp, opplev nesten det samme som forrige gjennomgang med vårt termometer, men andre steder. Viser konstant feber i det hele tatt, noe som førte til panikk og vi har også kommet inn i beredskapsrommet fordi det viser nesten 40 grader av feber på barn, noe som ikke er sant i det hele tatt. Tiltak, selv sprø på voksen, har alltid feber i det forenede øre hvis jeg stoler på det.

     Google

     04.03.2018
      F
      Freethefire
      Nepp, holder det ikke. Spesielt ikke på barn. Hvis du måler 3 ganger, får du 3 forskjellige verdier og for å få en god verdi, må du trykke den i øret. Det går ganske bra med en voksen, men ikke populær blant barn. Fristelsen ble også målt når den ble tatt i det akutte, det viste ingen feber, men faktisk var temperaturen over 39 grader. Mitt råd er ikke å kjøpe hvis du tror det burde være enkelt for barna dine. Som et sett uten presisjon for voksne virker det rimelig.

      Google

      Side 1