Garmin Forerunner 920XT HRM-Run

Garmin Forerunner 920XT HRM-Run

  • Funksjoner: Datovisning, Temperatursensor, Timer, Bluetooth, Hastighetsmåler, Stoppeklokke, Søvnavlesning, Kalloriteller, Skjermbelysning, Altimeter (høydemåler), Alarm, Kompass, Skritteller, ANT+, Vibrasjonsvarsel., Golf klokke
  • Passform: Herre, Dame
  • Vannavstøtende
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Garmin Forerunner 920XT HRM-Run

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4 / 5
(4 anmeldelser)
Sortert etter dato
30.12.2017
Meget god se på at satellittene er raske og har en god batterilevetid. Vær også fornøyd med den gamle 310, men ulempen med det var batterilevetiden.

Google

25.09.2015
Endret 24.06.2016
Har hatt min 920XT nå i litt over ni måneder. Her er resultatene fra meg: MERK! Jeg har en oppdatering på reviewn bunnen. The Good: * Armbåndet er veldig hyggelig. Har ikke hatt mer vakre armbånd på noen annen GPS-klokke eller vanlig klokke for den saks skyld. * Du kan laste ned øvelsen via Wi-Fi og Bluetooth (for mobiltelefon). Ikke 100% problemfritt med den nyeste, men det vanligvis fungerer fint. Verken god eller dårlig. Bare uforståelig: * Varsler. Jeg forstår ikke hva dette vil være bra for en multisport klokke. Jeg ønsker å lese SMS, etc. Jeg ser på mobilen. De bør legge mer arbeid på å fikse bugs og optimalisere batterilevetid, etc. enn å prøve å få det til en "Smartwatch". Bad: * Garmin programvare er, dessverre, som regel rett buggy på denne modellen, og oppdatering etter oppdatering ikke har fikset det (har mistet tellingen nå av mange oppdateringer jeg har kjørt). * Tiden er riktig plastikkaktige og armbånd blir svært skitne (rød og hvit). * Batteriets levetid. Jeg kjøpte klokken to grunner. Det ene er at det ville være lettere å laste ned over min trening i forhold til min gamle klokke, er det andre som batterilevetiden var litt bedre på 920XT. Sist gang jeg kjørte veldig bra med klokken (ultra maraton) kom første "LAVT BATTERI 'advarsel etter ~ 12 timer og 30 minutter. Andre advarsel kom etter ca 13 timer og 5 minutter. Da jeg passerte målstreken 10 minutter senere, var det batteriindikatoren nederst. Trodde ikke jeg ville få til mållinjen. Jeg hadde GPS oppdateringer er satt til "smart", Bluetooth var på, men det var ikke sammen med noe, og jeg hadde 'intervaller' sett på 9 minutter (vibrasjon + at lysene skjermen i 8 sekunder), så jeg visste når det var på tide å gå litt for å lagre benene på den verste bygget opp melkesyre. * Det er _not_ lade klokken i feltet. Da vil det vise hva den gjør. Helt uforståelig dårlig. Tiden vil også passere "inntil 4 måneder" i tidsmodus (dvs. GPS av), men jeg tror dette er en løgn, og kutt. Allerede etter et par timer, er batteriet nede ett nivå (Vet ikke hvor måleren er installert en Meter% nå.). Dessverre kan jeg ikke anbefale noen å kjøpe dette. Angrer meg dypt at jeg ikke har kjøpt en Suunto Ambit3 Peak i stedet. Oppdater 2016-06-24. En annen 9 måneder er gått. Øker klasse! :) Jeg fikk en ny klokke. Muligens hadde jeg en mandag-ex. Batterilevetiden har blitt forbedret. * Den finner satellitter raskt. Ofte når jeg snøre på meg skoene i gangen hvis jeg starter den før jeg går ut. Irriterer meg litt at det ikke kommer til å lade "i boks" om nødvendig. Hvis du setter laderen ledningen for å lukke treningen / løpet pasning fra, og du kommer til å starte opp en ny. Noen EPA tenke på en sport klokke (triatlon). Ville klart klokke. Bør jeg kjøpe en ny klokke i dag, ville jeg ha kjøpt denne, Fenix ​​3, Ambit 3 eller ventet noen måneder Suunto spartanske Ultra i tilfelle batterilevetiden på det skulle vise seg å være god.

Google

18.06.2016
Veldig rask å få GPS-signal. Meget god batterilevetid. Den app for iOS synkroniserer imidlertid i bakgrunnen, som er et stort minus.

Google

02.02.2016
Fungerer bra. Intuitiv betjening.

Google