Sony Xperia Z3 D6603

Sony Xperia Z3 D6603

  • Operativsystem: Android 5.1 (Lollipop)
  • Skjermstørrelse: 5.2 Tommer
  • Lanseringsår: 2014
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Sony Xperia Z3 D6603

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
3.3 / 5
(78 anmeldelser)
5
(39)4
(7)3
(8)2
(7)1
(17)
Sortert etter dato
30.09.2015
Er veldig fornøyd med tlf men 2 ganger har jeg måtte levere inn tlf pga venstre side av skjermen begynner å se brent ut.. det gikk på garantien begge gangene.. i norge kan jeg heldigvis heve kjøpet hvis det skjer en gang til.. Tlf blir til tider svært varm.. sikkelig glovarm noe som er veldig negativt, ellers er lyd under samtale og avspilling av lyd veldig bra, tlf er også svært rask. Men når jeg må levere den flere ganger til reperasjon og svært useriøse svar fra sony kundesupport så vil jeg ikke anbefale denne.. hadde ikke kjøpt den igjen og vil ikke kjøpe en sony tlf før de har løst problemene Så styr unna.
21.09.2015
Jeg lurte på om noen kunne svare men jeg ønsker og kjøpe et Sony produkt burde jeg kjøpe z3
03.09.2015
Jeg ønsker å like Sony-produkter. Men disse telefonene virker ikke. Jeg har prøvd flere. De nullstiller seg rett som det er, og da slettes alt innhold på telefonen og på minnekort. Det hjelper ikke at telefonen har masse fine funksjoner, når alt du gjør på telefonen kan være automatisk slettet i morgen. Jeg har prøvd flere slike telefoner, og opplever det samme på alle. Har dere droppet kvalitetskontrollen Sony?
12.05.2015
Stay away from Sony Xperia Z3. The design is seriously flawed and Sony created a fragile phone which is not robust enough for daily use. Fact 1; I owned an iPhone 3GS for 3,5 years. Nothing broken during this time. Fact 2; I owned a Xperia Z3 for 6 months. a) 3 cm crack in front screen. It "spreads out" from a tiny dent in upper right corner. I saw it when I took it out of my shoulder bag. Some small impact must have occurred. b) The edge's plastic corner piece along the edge "chipped off". After a fall from approx 20-30 cm height. The way the phone is built seems very fragile, and it is not made to withstand normal use. I am using Sony's Style Cover on this phone. So, the even worse part. I complained to Sony about design flaw. They want to send to repairs, but cannot give an assessment up front (using pictures of the damages I would like to send them) if this will be covered by warranty or not. In fact, they make it quite clear that this will most probably NOT be covered by warranty - here is the quite from their e-mail; ============================ "The warranty only covers manufacturing defects. All damage or errors which occurs due to normal wear, wrong usage or handling of the phone won't be covered under warranty. You can read more about our warranty terms of use by clicking the link below:" http://www-support-downloads.sonymobile.com/common/warranty_phones_GB_24_3.pdf From Sony Xperia Support, NO. E-mail: [email protected] Web: www.sonymobile.com Phone: +47 815 00 840 ============================ En må jo forvente at en _mobil_ telefon skal tåle normal bruk og slitasje i mer enn et halvt år. Med Z3 har Sony åpenbart laget et produkt som er i strid med det Høyesterett utvetydig fastslo i 2007 - i den såkalte "mobilsaken" - at en mobiltelefon skal ha en levetid på MINST 4 år. I would never buy it again.
12.10.2014
Veldig fornøyd med denne telefonen. veldig glad jeg ikke valgte samsung s5. har alltid gått etter specs, og tenkte å prøve denne selv om den ikke har fingeravtrykksensor. angrer ikke, for kvaliteten på telefonen er lysår foran samsung sin plast tilnærming
04.03.2016
Endret 07.06.2020
Edit: hever karakteren til full pott fordi den fremdeles fungerer bra. Selv batteriet er fremdeles bra. Har vært en barnetelefon i et par år nå, og har blitt droppet på gulvet mange ganger. Virker nesten umulig å knekke. Har hatt dette i over ett år og er fortsatt like fornøyd. Rask i alle modus, veldig god skjerm og fortsatt god batterilevetid. Kameraet er veldig bra så lenge det er godt lys, fokuserer raskt og leverer relativt skarpe bilder med fine farger. Lyden fra hodetelefonutgangen er usedvanlig god, helt i tråd med Apple. Kort sagt, dette er første gang jeg eier en mobiltelefon som jeg ikke har noe negativt å si om. Alt fungerer rent og jeg har ikke vært ivrig etter å erstatte det en gang. Håper det varer i minst et år til. Tillegg: Siden jeg har en badestamp i hagen kan du trygt si at vanntettingen er hardt testet. Den har opplevd mye vannsprut og har også falt i badekaret flere ganger når det har blitt for nær kanten (bruker det ofte som musikkspiller når jeg bader). Ikke noe problem! Da åpner jeg fortsatt ladedøren minst annenhver dag, noe som heldigvis ser ut til å være av utmerket kvalitet.

Google

03.05.2018
Hyggelig på alle måter.

Google

27.07.2015
Endret 07.06.2017
Jeg er fra Samsung Galaxy S4. Det var stor forskjell på telefonene s4 som brukes til å lage mye av det, gjør ikke Z3. Jeg er veldig fornøyd, god jobb sony. God batterilevetid. Super god lyd i z3. S4 var god lyd i små rom, men ikke i stort rom. Z3 har god lyd overalt. UPDATE: Etter 1/5 års bruk vil jeg slippe den fra en meter høyde. Det ble en liten sprekk, men halvparten av tuch fungerte ikke. Dette betyr at jeg må trekke ned karakteren, Jeg er nå på Samsung Galaxy S8 deg som leser dette bør se på den.

Google

12.12.2015
Endret 01.02.2017
En fantastisk smarttelefon. Men skjøre glass på forsiden og baksiden.

Google

28.07.2016
Endret 10.12.2016
God telefonen virkelig på alle måter, spesielt programvare som oppdateres kontinuerlig mens skjermen er utmerket, og det er fort. Det var ikke Andorid 7 til tross for et tappert forsøk fra Sony, er dette fordi Google og Qualcomm ikke la dette brikkesettet. Men påvirker det meg som aldri får Android 7-2 år gamle stats telefon. Skjermen har en total spruckigt tre ganger og har blitt endret så for meg har det vært et mareritt av og på, bytte skjermen er dyrt og noen ganger den nye skjermen er verre enn det var før. Jeg trekke 3 skärnor for sprukne skjermer og mangel på Android syvende

Google

Side 1