Weber Go Anywhere Gass

Weber Go Anywhere Gass

  • Grilltype: Gassgrill
  • Design: Bordgrill
  • Tilgjengelige farger: Sort
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Weber Go Anywhere Gass

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
3.7 / 5
(7 anmeldelser)
5
(3)4
(3)3
(0)2
(0)1
(1)
Sortert etter dato
w
watchmaker

2 anmeldelser

3 måneder siden
Fornøyd med denne. Vær litt forsiktig med den emaljerte grillristen, jeg ødela emaljen på min med stålull, og måtte skifte etter første sesong.
4 år siden*
Fint fint
*Endret ett år siden

Google

ett år siden
Giant, grillet bifffilé, svinekjøttfilet, burgere. Meget god effekt, og sterk grille. Fine striper på kjøttet.

Google

2 år siden
Flammen går ut hvis vinden blåser. Kjøp varianten i stedet.

Google

3 år siden*
Avhenger av hvordan man dømmer dette. Som en piknikgrill er det flott. Lett å ta med, tar litt plass i bagasjen og en gassflaske varer veldig lang. Mer enn 3 timer. Har noen ganger oppstått at den har slukket. Skulle du vurdere det som eneste grill for sommerkvelder hjemme, vil det bare bli vurdert 5. Er enig i at det kan være feil å rengjøre. Men utendørs med vaskemiddel og hageslange vil det være lett uansett.
*Endret 3 år siden

Google

5 år siden*
Veldig fornøyd med dette. Glatt og raskt blir kald når den ble slått av. Litt vanskelig å rengjøre, men. Anbefalt sterk!
*Endret 5 år siden

Google

5 år siden*
Weber Go Anywhere gassgrill er min første gassgrill. Grill føles godt bygget og størrelsen passer oss fint. Platetoppen er tilstrekkelig hvis du er to småfamiljer grilling, men ikke mer. For å være en bærbar grill type, så det er faktisk relativt høy til tross grillen er lett å ta, men bare skru av gassbeholderen og brette opp bena og slites av med det. Grillen er drevet av konvensjonell camping gass (butan-propan blanding) og all gassbeholder med EN417 skrue socket passform. En fordel med den gass som jeg ønsker, er at det er lett å regulere hvor mye varme man ønsker. Under det er lufthull som er hevet innover så selv om fett og lignende samlet seg på bunnen av grillen så ikke kjøre dette som f.eks når du setter den i bilen. Avstanden fra bunnen av grillen ned til overflaten for å sette grillen på er stor nok til å møte grillen står på ikke er skadet, og det er flott og ikke noe som er en gitt når det gjelder bærbare griller. Ulempene ved grillen tror jeg, er at design er ikke spesielt spennende, men du kan ignorere det, er dette en veldig bra produkt. Da jeg gjorde research på dette før kjøpet så klager på at noe av det ville være vanskelig å rengjøre, men jeg tror faktisk at det er verre enn noen grill jeg har hatt, mener jeg å rengjøre Grillene er vel alltid en kjedelig jobb ? Vi grillet grønnsaker, kylling, pølser, burgere og rødt kjøtt på det, og det har vært stor. Med gass vil bli startet raskt, er bare fem minutter forvarming nødvendig. Dette er faktisk den første grillen der jeg er virkelig fornøyd med grill resultat. Maten har ikke blitt brent, og grillet smak veldig bra. Oppsummert er dette en grill som passer oss godt. Noen fordeler og ulemper + Lett å bære, ikke lekker i bilen + Relativt billig å bruke, spesielt hvis du bruker andre EN417 flasker enn de som det står "Weber" på - Relativt dyre innkjøp - Du må skru av gassflasken når man skal kaste det - Kjedelig utforming
*Endret 5 år siden

Google