Gigaset C530 IP

Gigaset C530 IP

  • Type: Dect
  • Antall telefoner: 1 stk
  • Taletid: 14 h
Rangering 3 i Trådløse telefoner
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Gigaset C530 IP

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
2.7 / 5
(5 anmeldelser)
5
(1)4
(2)3
(0)2
(0)1
(2)
Sortert etter dato
03.02.2020
Det ser ut til at basestasjonen bryter veldig lett hvis du ved et uhell slipper den. Har nå skjedd med to basestasjoner. Kan også være noe annet galt med en, vet ikke 100 helt sikkert ... kanskje det bare ikke lades eller noe. Kjedelig. Har ikke noe ønske om å kjøpe en til Gigaset iaf.

Google

24.12.2019
Har testet forskjellige modeller opp gjennom årene, og det vanlige for Gigaset er batteriproblemer. Batteri varer ikke, lader ikke, bytte av batterier hjelper ikke. Ellers god telefon, for ille klarte de aldri å fikse batteriproblemet.

Google

06.09.2016
Fungerer godt som IP-telefon. Litt plasticky håndsett, men man kan alltid Regge en SL400 til basestasjonen i stedet.

Google

03.08.2015
Lett å bruke God Range Noen menyer struliga

Google

10.05.2015
Virkelig god SIP-telefon som også håndtere vanlig telefonlinje. Både lett å konfigurere SIP-tilkobling mens hvis du ønsker kan du sette opp alt. Du kan konfigurere handenheheten eller web server, veldig glatt. Håndsettet har flere ganske nyttige funksjoner som nyheter (RSS feeds), vær, etc. Settet føles ganske overdådige, men ikke samsvarer med prisen, du betaler for SIP-funksjonen. Basen er diskret og heller ikke særlig overdådig, men det fungerer. Ladeenheten er adskilt fra baseenheten, bra for de sjelden ønsker å laste ned der basestasjonen er. Jeg har bare testet med Phonzo som telefoni-leverandør, og det fungerer ypperlig. Lydkvaliteten er en heis hvis du er vant til analog telefon med adapter fra SIP> analog.

Google

Side 1