Samsung Xpress SL-M2835DW

Samsung Xpress SL-M2835DW

  • Automatisk dublett
  • Dokumentstørrelser som støttes: A4, A5, A6, ANSI A (Letter)
  • Støtte til dupleks (tosidig utskrift)
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Samsung Xpress SL-M2835DW

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
2.9 / 5
(5 anmeldelser)
5
(1)4
(2)3
(0)2
(1)1
(1)
Sortert etter dato
3 måneder siden
Helt ubrukelig skriver. Den går i en slags koma, som betyr at den eneste måten å vekke det på er å trekke ut støpselet og koble til strømledningen. På grunn av denne mangelen blir alle mulige andre fordeler og ulemper irrelevante.

Google

2 år siden
Det er en skriver, den type kjedeligste tingen jeg kjenner i elektronikk, så det blir ingen lang anmeldelse her. :) Det gjør hva det skal være og vurderer prisen er det greit. Ha det tilkoblet via nettverkskabel, men det har ikke vært noen problemer da jeg kjørte via Wi-Fi heller. Perfekt til å gjemme seg på uttrekkshylle i IKEA Pax garderobe. :)

Google

6 år siden
Fungerer bra med min CUPS server via USB. Drivere for Linux på Samsungs nettside, fikk jeg dem fra AUR som "Samsung Unified Driver". Når programmet er installert, skriver det raskt og uten forsinkelse. Bra!

Google

6 år siden
Vel, for å komme i gang med å finne nettverket var enkel, men utskriften er en annen historie. Installere og kjøre både nettverk / USB, kanskje ikke den jobben. Via Samsung programvaren kan jeg skrive ut testsider, men ikke vanlige utskrifter. Rart er at det står at det er feil på papiret, men når du skriver inne fra Samsungs programvare testsider, det fungerer. Små sier at noen andre her, stikker papiret ut bak slik at den bygger litt og tenkte på strømledningen. Indikasjoner er lite, ønsker nok i dette tilfellet en skjerm slik at jeg kunne feilsøke. Etter reinstallasjon 3, har jeg kjørt den; -) ..... og nå har jeg til å returnere det til butikken. En god kjede som hadde åpent kjøp i 30 dager og garantert. Er glad jeg kjøpte den på dem.

Google

6 år siden
Bra, men stygg skriver, så det gjør det bra i et kabinett:-) Har alt du trenger. God gråtoneutskrift, wifi, nettverkskontakter, NFC, Google-print, AirPrint, etc. Muligens tror at wifi-serien til å være noe svak. Hvis skriveren ikke finner nettverket velger selv 10.xx.x..x. ip-adresse og lyser blått som om den var koblet til nettverket, slik at de tror det er offline. Set-up kan være litt vanskelig. Tips: * Bruk Samsungs programvareinstallasjon: http://www.samsung.com/us/support/owners/product/SL-M2825DW/XAC# * Og på WPS-knappen på skriveren og ruteren * Og hvilken som helst USB ledning Standard pålogging til http: // ipadressen for skriveren: admin - sec00000 Ting å vurdere: Papirskuff stå med A4 ut 3,5 cm på baksiden og øker dybden av skriveren. På den annen side står i strømledningen med 6cm også. God anmeldelse her: http://thewirecutter.com/reviews/best-billig-printer/

Google