Kategorier
Prisjakt

Denon DP-300F

Denon DP-300F

  • Type Platespiller: Helautomatisk
  • Drift: Remdrevet
  • Tilgjengelige farger: Sort, Hvit, Sølv, Grå
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Denon DP-300F

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

Anmeldelser

Sortert etter dato
ett år siden
Jeg elsker det. Den er perfekt for nybegynnere og late. Jeg lette etter en sølvfarget halvbil, men fant denne og fikk en hel bil på kjøpet. Også til en veldig god pris. Det kan også bygges på når det er mulig å oppgradere pickupen til noe morsommere.

Google

10 år siden*
Med tanke på prisen, er det veldig hyggelig. Det har noen funksjoner for lat, slik som start og stopp via knappen. Ingenting virkelig nødvendig, men som jeg sa, for sent ... Kan også være ganske fint hvis noen mindre forsiktig person bør trekke på en plate.
*Endret 10 år siden

Google

11 år siden*
Dette er det beste hifi kjøpet jeg har gjort i år. Hadde en Rega Planar 2, men neppe spilt vinyl-plater fordi det var så tungvint å flytte beltet for å endre hastigheten. Takk til Denon sin Full Auto jeg spiller nå vinyl hver dag. Lyden er litt bedre enn Regan-tallet, men fra fremfor alt brukervennlig. Den sporer svært godt og kan håndtere plater ikke Regan klarte med en bedre lyd. Jeg tør nesten ikke å tenke på hvor god lyden skulle være om å erstatte den medfølgende pick-up til en bedre en. Jeg bruker hver dag den innebygde RIAA-forsterker, men det er godt når jeg ønsker å koble platespilleren til datamaskinen for å gjøre på vinyl til MP3. (Men nå er det så gøy å spille vinyl igjen, slik at prosjektet blir satt på vent.) Jeg har bare funnet en ting som jeg ikke er fornøyd med, og det er at DP-300F er følsomme for vibrasjoner gjennom gulvet. Det var Regan også, men dette er mer følsom, så jeg har måttet investere i en platespiller sokkel for å sette på veggen.
*Endret 11 år siden

Google

13 år siden*
Gode ??platespillere. Ganske enkelt å sette
*Endret 13 år siden

Google