Sony CyberShot DSC-HX60

Sony CyberShot DSC-HX60

  • Design: Kompakt
  • Optisk zoom: 30 x
  • Sensorformat: 1/2,3"
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Sony CyberShot DSC-HX60

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4.4 / 5
(3 anmeldelser)
Sortert etter dato
24.10.2017
Skulle du bare ha et kamera se det eller andre Sony superzommar. Det er spesielt rimelig, med utmerket bildekvalitet selv ved maksimal zoom. Sony kan lage gode kameraer til rimelige priser. Det er åpenbart et utmerket reisekamera, og når det gjelder vekt, forblir resten av fotoutstyret hjemme, men erstatter alltid tung zoomlinser.

Google

05.05.2017
Topp kamera som har alt du trenger! Jeg kjøpte kameraet fordi jeg ønsket å gå inn i fotograferingsverdenen og ikke bruke en mobil når jeg skyter hele tiden. Kort sagt, jeg kjøpte den for 1990, som er ren kuttet! positiv: + Meget god bildekvalitet selv i dårlige lysforhold + 30x optisk zoom er dårlig, du får helt nye ting på bildene som med et mobil kamera ville være umulig å fange. + God byggekvalitet, det føles massiv selv om det hovedsakelig er laget av plast. + Alternativene er så mange. Det er på nivå med systemkameraer. + Godt format, det er lite og lett å bære. + God skjerm, selv i sollys, er det ikke noe problem å se på det. + Batterilevetid, i tillegg kan du erstatte batteriet som jeg liker skarpt. negativt: - Ingen pærefunksjon (men dette er overklassifisert) Kameraet er super bra uansett.

Google

21.02.2017
Kjøpte kameraet for 1,5 måneders tur i Sør-Amerika. Siden jeg er en nybegynner, jeg ønsket å ha en god og enkel å bruke kamera, men fortsatt kan levere riktig og at jeg kan utvikles. Jeg er super glad på alle mulige måter. + Ekstremt god optisk zoom, som du kan ta en veldig god og skarpe bilder fra avstand. + Veldig enkel å bruke med gode og nisje profiler som portretter, Adv. Sports Shooting, landskap, nattmotiver, kjæledyr, gourmet, strand, snø, fyrverkeri, og mer. Med min utrente øyet, tror jeg jeg ser en forskjell. + Liten og hendig som går ned i jakkelommen, men fortsatt føles i hånden, på en positiv måte. + Hånd Ergonomisk design, behagelig i hånden. + Smooth flash. + Mulighet for å kjøpe blits, mikrofon eller annet utstyr som kan enkelt og bekvemt festes på toppen av kameraet. Kort sagt, veldig bra kamera for en meget god pris!

Google