Babyzen Yoyo 6+ (Sittevogn)

Babyzen Yoyo 6+ (Sittevogn)

 • Type: Sittevogn
 • Antall plasser: 1
 • Hjul, antall: 4 stk
Rangering 2 i Barnevogner
Sammenlign priser på alle Babyzen Barnevogner
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Babyzen Yoyo 6+ (Sittevogn)

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
 • Type: Sittevogn
 • Antall plasser: 1
 • Hjul, antall: 4 stk

3.2 av 5 stjerner

Basert på 4 anmeldelser

Sortert etter dato
16.11.2014
  L
  Lorrelor(1 anmeldelse)
  Elsker denne trillen! Supersnop å bruke på flyreiser, lett å bruke, god og trille, samt tar liten plass i hattehyllen på flyet.
  18.07.2017
   O
   Orajjon
   Kjøpt som en kompakt vogn for å ta på turer og utflukter, og det er derfor veldig bra. Noen subjektive meninger nedenfor: + Blir veldig kompakt, tar knapt noen steder med bil og kan vanligvis tas som håndbagasje på flyet (fungerer for oss med f.eks. Norsk som fortsatt ikke har de mest sjenerøse forholdene). + Folder raskt og unfolds, noe som er bra i byer hvor det er dårlig med rulletrapper eller heiser, eller hvis du går ned til stranden. + God kvalitet følelse generelt. + Veldig bra med lagring under setet, nok for en skikkelig oppstartspose eller mindre bag. + Styringen fungerer stabil og god, selv om det ikke er mulig å låse forhjulene. Noen små minuser, som imidlertid ikke har vært en avtale for oss: - Som alle hjulene som er rimelig små og harde jobber de ikke optimalt på grusveier, men verken den verste mannen prøvde. - Ikke-eksisterende demping fører til at vognen skaker en del på grovere overflater. "Ryggstøtten kunne ha fått å falle både oppreist og litt lenger nede. - Setepute er helt flat (det vil si ingen vipp bakover), og vi føler at det gjør komforten litt verre for datteren som har en viss tendens til å glide framover og trenger å rette jevnlig. Deta hvis hun ikke er ordentlig strammet, men hun godtar det ikke. - Håndtaket er relativt oppreist og ikke så langt fra baksiden av vognen, noe som betyr at lange mennesker (til og med 1,94) noen ganger går og sparker litt på baksiden. Du kan ta det litt ut av kroppen. I sammendraget har en svært kompakt vogn fortsatt god kvalitet og tilstrekkelig funksjonalitet og bekvemmelighet for utflukter, shopping, reise osv. Men ingen vogn ville jeg gå langturer med, eller hvis du har mange skittveier i nærheten.

   Google

   03.05.2017
    t
    tessiluskan
    Dessverre utrolig dårlig kvalitet, håndtaket bryter etter 5 ukers bruk. Feil kjøring og dårlig kundestøtte.

    Google

    03.09.2015
     n
     ntserver
     Best barnevogn!, Vi har hatt det i tre år, og gått gjennom hele Europa. Tanken var at vi bare ville dette være en midlertidig løsning, men det har fungert så bra at vi brukte den til 95% til vår mann, er det alltid i bilen når vi ikke er ute og reiser. Man skulle tro at det er svak, men etter all mil at vi brukte den på asfalt og grusveier så ingenting har blitt brutt, en pistol vogn som jeg anbefaler

     Google