Bosch Rotak 37 Li Ergoflex

Bosch Rotak 37 Li Ergoflex

  • Energikilde: Strømdrevet (batteri)
  • Oppsamler
  • Arbeidsbredde: 37 cm
Rangering 10 i Gressklippere
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Bosch Rotak 37 Li Ergoflex

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

3.9 av 5 stjerner

Basert på 3 anmeldelser

Sortert etter dato
07.07.2018
t
timbast(264 anmeldelser)
Har brukt denne i noen uker nå, og er veldig fornøyd med den. + Den er veldig lett å dytte/dra/løfte (har et praktisk løftehåndtak) + Bråker lite + Svært kraftig, har ikke noe problem med å kutte høyt/kraftig gress. Tar alt man kjører den over. + Svært enkel høydejustering - Det medfølgende batteriet holder til ca. 195m2 med plen. Jeg måtte kjøpe et ekstra batteri (ca. 1500,-) for å ha nok til hele plenen min. - Oppsamlingsbeholderen må tømmes ganske ofte - Klippebredden er ikke så stor, så tidsbruken blir deretter
11.07.2018
s
slimmyftw0
Kjøpt den med 4Ah-batteriet og det passer til min 225 kvm plen. Hadde en slåmaskin før og det er så ille å få en ledning!

Google

08.09.2011
I
Imprez0
Jeg kjøpte 01:37 Li i begynnelsen av juli 2011, og er veldig fornøyd. Plenen vår er 140 kvadrat, og maskinen kutt enkelt. Den kutter jevnt, er veldig rolig i forhold til en bensin gressklipper, og det er også svært enkelt. Installasjonen er ganske enkel, og du kan få av med en god skrutrekker. Den eneste litt vanskelig skritt var å få ned håndtaket beveger seg helt ned i tilsvarende hull plast chassis som er todelt. Det var litt ruckade før de gikk gjennom to chassisdeler og få skruehullene på linje med hverandre. Det ville kanskje ha vært i stand til å følge med noen striper for å feste ledningen til håndtaket rammen, men ledningen er ikke for løst slik at det fungerer likevel. De få knappene og kontrollene som er tilgjengelige er enkle å håndtere og føles logisk hvordan de fungerer. Jeg har ikke engang åpnet den manuelle unntak for montering. Samleren fungerer godt og er lett å fjerne og tom når den er full. I forhold til kapasitet vil gjette at det kunne skjære rundt 200 kvadrat normal høyt gress på en kostnad fordi jeg ikke har lastet det mellom den første og andre kutt så kuttet halve plenen av andre kutt før batteriet går tomt. Batteriet kan lades raskt i en halv time som det kuttet resten. Som jeg nevnte tidligere, er klipperen meget lys som gjør det er vanskelig å kutte, og den har en praktisk bærehåndtak som gjør det mulig å løfte den hvis du ønsker å lagre den i depotet. Cons da? Det er ikke veldig bredt. Som modellnavnet antyder, klippebredde 37cm så det vil bli flere runder over plenen. Men sammenlignet med den gamle bensin breaker, er det fortsatt mindre stresset å kutte, selv om du må gå litt lenger. Det vil på den annen side lett inn i de trange mellomrommene mellom busker slik at avhengig av hvordan hagen ser ut som om dette kan være en fordel også. En annen ting jeg la merke til er at de røde plastdeler ser ut til å visne raskt. Hvis det er bare kosmetisk, det gjør ikke meg så big deal, men hvis det betyr at de har dårlig UV motstand og vil bli sprø og bryter det verre. Jeg har holdt det ute under et tak med batterisporet, men kanskje bør lagres innendørs eller i lagring for å være på den sikre siden. Som for laderen, har jeg to kommentarer. En så la det ganske mye på grunn av den interne viften slik det skal være i et rom hvor du kan lukke døren på dronen kan oppfattes som irriterende. To, tror jeg laderen skulle ha hatt mounts å henges på veggen. Samlet sett er dette et flott produkt med et par advarsler for klippebredde, plastdelene og lader. Så jeg gir 37 Li en sterk åttende og anbefaler det til alle som har plener mindre enn 200 kvadrat og ønsker en rolig og enkel klipperen og unngå søl med bensin og problemer med lange skjøteledninger.

Google