Dell UltraSharp U2414H

Dell UltraSharp U2414H

  • Maks oppløsning: 1920x1080
  • Bildestørrelse: 23.8 Tommer
  • Oppdateringsfrekvens: 60 Hz
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Dell UltraSharp U2414H

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4 / 5
(17 anmeldelser)
5
(10)4
(5)3
(1)2
(1)1
(0)
Sortert etter dato
4 år siden
Helt Ro!
5 år siden
Kjøpte denne her før valutakursen ble merkbar, kostet da 1890 kr. Har erfaring med ganske mange monitorer etter hvert. Dell er ikke veldig kjent hos privatfolk ettersom de fokuserer mest på bedriftsmarkedet. Men spør du meg er de blant de beste. Og U2414H er en genial all-rounder: Raskt IPS-panel med lite glow, og selvsagt fordelene som IPS ellers har (innsynsvinkel, kontrast, farger etc.). Skjermen har også minimalt med inngangsforsinkelse (input lag), lav pikselrespons og tynn ramme som gjør at den egner seg godt til spilling. Jeg byttet ut min Asus 27" 144 Hz monitor med U2414H som hovedskjerm av denne grunnen. Den duger altså til alt i fra CS til film, til redigering til lesning. At den er 60 hz gjør meg faktisk ingenting, så lenge jeg slipper TN som jeg tidligere valgt pga. den åpenbare (og eneste?) fordelen, altså pikselrespons. Den har blant annet DisplayPort (med daisy chaining), HDMI MHL, USB 3.0-hub. Byggkvaliteten er veldig god. Føles solid og knirker lite (Asus har vært dårlig på dette). Vil si de er på nivå eller bedre enn BenQ (som lager solide skjermer). Gitt prisen så gjør det de veldig godt. Den har også VESA-feste og alle innstillingsmulighetene, rotasjon, pivot, swivel etc. Vil også nevne at meny-systemet til Dell faktisk ikke gir meg lyst til å kaste monitoren ut av vinduet. De fleste vet hvor frustrerende det er å finne de riktige knappene under monitoren. Knappene på denne monitoren ligger altså kant i kant med GUI-et. Som en bonus ser skjermen veldig bra ut. Hadde jeg vært enda mer sprø enn det jeg er hadde jeg kunnet forsvare å kjøpe inn flere. Men har allerede 4 skjermer, og har fortsatt vett nok til å prioritere andre ting. :P Dessuten lanserer Dell nye skjermer (som ikke nødvendigvis er bedre - U2414H er ifølge analyseresultater bedre enn flere av etterkommerene. En god test her: http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2414h.htm
2 år siden
Veldig fornøyd med denne skjermen. 2100: - på webshallen. Ingen problem med knappene på skjermen, folk må ha fine chip fingre. Har det som en sekundær skjerm på toppen, primær er min 144hz spillskjermen. + Flotte farger + Veldig gode synsvinkler + Føler premie + Tynne rammer + Skjermen kan roteres uten å bevege foten + Mye enklere enn tidligere skjermer jeg har hatt + Godt pakket - 60hz, ingen mann i det hele tatt, og merker stemningen allerede i vinduer - kom i stor boks (problem i landet)

Google

3 år siden
Har hatt denne fantastiske skjermen i ca 4 år nå. Det fungerer fortsatt så godt som når jeg fikk det, og jeg er fortsatt så fornøyd med den. Jeg bruker skjermen primært til webutvikling, foto- og videoredigering og litt spill. Oppløsning, dvs. Full HD (1920x108å) er bra for meg. Fargene og blikkvinklene på denne skjermen er helt fantastiske, for ikke å nevne de utrolig tynne kanter. Da tenker jeg også på prio-funksjonen. Skjermen støtter også VESA festning. Det er også veldig energibesparende, jeg synes det er viktig og bra. Deretter blir det forhåndskalibrert på fabrikken. Du kan også endre farge på den måten det føles best. Det er også noen ferdige fargeprofiler for forskjellige applikasjoner. For prisen er dette et veldig bra kjøp, jeg tror ikke personlig at du får en bedre skjerm med de ovennevnte elementene for de samme pengene.

Google

4 år siden
Etter en ukes bruk, er det generelle inntrykket er veldig bra. Stilig design hvor spesielt slank ramme skiller seg ut. Valgte denne skjerm nettopp på grunn av dette, og at det kan reguleres i høyden, og at det er mulig å montere på vegg. Menyknappene er ekstremt følsomme, noe som kan føre til frustrasjon hvis vi er i og rote det ofte. Perfekt at det kommer med en mini-DP - DP-kabel når jeg kan koble til en MacBook Air. Samlet fornøyd med kjøpet.

Google

4 år siden
Virkelig godt bygget, profesjonell skjerm som fungerer godt for alt du gjør på datamaskinen. Har veldig innstillinger og også individuelt kalibrert på fabrikken (du får et papir på deres innstillinger tweakat) Den beste skjermen etter min mening, den fysiske konstruksjonen. Kan gjøre et jordskjelv med skrivebordet og skjermen gjør ennå ikke en tøddel - super stabil! Skjermen kan også roteres enkelt uten å måtte gå til fots. Du kan også slå av skjermen vertikalt om å tegne eller skrive en lang tekst, for eksempel. Det er også flere innstillinger for ulike formål, for eksempel "film" når bildekvaliteten øker med skarphet og fargegjengivelse, men trekker denne holdningen litt mer energi enn den andre. Så er det "game" som gjør at man f.eks kan lettere skille en karakter fra en mørk vegg og gjenstander som beveger seg rundt blir litt bedre skarphet. Skikkelig kult faktisk. Det er også en innstilling for å få så realistiske "papir image" som mulig, men denne funksjonen tror jeg var ikke veldig bra - det var den mest blendende og konsentrasjonsvansker. Skjermen er utstyrt med fire tilkoblinger - 2x HDMI, Displayport og mini-Displayport. Dessverre, etter bare en Mini-Displayport til Displayport-kabel. Det er enkelt å bytte mellom kilder gjennom tre liten knapp. Men det er et problem med skjermen og Displayport. I begynnelsen trodde jeg at døren ble ødelagt, men det viser seg at det var en innstilling i skjermen for å tillate display port-tilkobling, som ble slått av som standard. Etter dette, det fungerer feilfritt! I store - virkelig verdt den ekstra mynt som du putter på denne skjermen Dell i forhold til de billigere konkurrenter.

Google

6 år siden
Meget god skjerm som jeg hadde nå i ca 6 måneder. Stilige, tynne rammer og stor fleksibilitet med gode fiskemuligheter. Legg det på en god fargegjengivelse og god innsynsvinkel, så får det en 9 av meg. Bare positivt. Fint med en matt skjerm også!

Google

6 år siden
Kjøpte to stykker for hjemmet. Svært gode skjermer for den prisen. Varsel imidlertid at skjermene avvike noe i fargegjengivelse. Ingen merknader kan ved første øyekast, men hvis du virkelig sammenligne, de har en liten forskjell. Som mange andre skriver også slik at det kan være problemer med berøringsknapper. Min har ingen problemer, men noen ganger kan det hende du må trykke to eller tre ganger før det virkelig tar. Et annet minus er at en kopi av skjermbildene er rene ganske merkbar blø inn i toppen av panelet. Derfor bare 7/10.

Google

6 år siden
Alright skjermen. + Stilig tynn kant, spesielt hvis du planlegger å bruke Multi setup - Ikke den beste fargegjengivelse. Hvis du ikke er så kresen eller kreve perfekt fargegjengivelse, anbefaler jeg skjermen. Jeg selv tenker å kjøpe en annen når jeg ikke har noen oppgaver som krever den beste fargegjengivelse. Er det krav til fargegjengivelse, ville jeg sannsynligvis liker å referere til den profesjonelle serien.

Google

6 år siden
Har kjøpt to skjermer, og de fungerer perfekt og er veldig stilig.

Google

Side 1