Sennheiser G4ME Zero

Sennheiser G4ME Zero

  • Hodetelefondesign: Over-ear
  • Mikrofon
  • Vedlegg: Hodebøyle
Rangering 171 i Hodetelefoner
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Sennheiser G4ME Zero

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
3.4 / 5
(17 anmeldelser)
5
(8)4
(2)3
(2)2
(3)1
(2)
Sortert etter dato
12.05.2020
Har hatt dem i nesten 5 år og jeg byttet bare øreputer nå, og de er i samme stand som da jeg kjøpte dem. Så fantastisk som dag 1. Kan anbefale et lydkort for å få mest mulig ut av dem, forskjellen var som natt og dag med Creative Sound Blaster Z. Har ikke hatt et par behageligere barn enn disse heller, jeg har en mer eller mindre givende 40 timers spilløkt og mange hele dager (og netter) for å ta sikkerhetskopi av det.

Google

15.07.2018
Endret 25.11.2018
Utrolig god spill og musikk publikum! Kjøpt dem for 1600kr og har ikke angret meg! Da disse kom ut koster de rundt 2700 dollar i 2014, og jeg hadde lett kjøpt dem for den prisen også! + Virkelig god lyd og surrealistisk opplevelse! + Komfort. bruker lang tid uten å skade eller høre tretthet + & - Lang kabel med delt mikrofon og lyd. Avhenger av hvordan du har det konfigurert hjemme dersom det er bra eller dårlig med 3m kabel. - De er 150 ohm men fungerer ganske bra på 50 ohm også på telefonen. Men med forsterkere la de dem 1000 ganger bedre når de ble satt til 150 ohm. Jeg har dem koblet til soundblasterx ae5 og det gjorde en stor forskjell! Da jeg gikk fra hovedkortets eget ASUS Realtek lydkort til sitt eget integrerte lydkort, var det som natt og dag. Anbefaler sterkt som en kombinasjon på ca 3000kr. Oppdatering: Ingen feil på grunnlag av de som hevder det. Hvis du vil ha mye bass, er dette ingenting å hænge i kornet, men med spillspillere i dette prisklasset, forventer du en balansert lyd med klar bas for skarp pangande i cs og andre skytespill. Men du kan skrive bass litt uten å overta for mer erfaring i Battlefield, for eksempel. Det du vil ha er god diskant for å høre fotsporene mine :)

Google

14.10.2018
Perfekt lurker for spill og musikk, mangler litt bass, men det er mulig å fikse en eq, ved hjelp av Equalizer APO selv. Anbefaler også at du kjøper en enkel dac av noe slag som HiFime Saber 9018 for 800, tar lydopplevelsen til et helt annet nivå. Hadde noen problemer med micen fra begynnelsen (nødvendig for å endre noen innstillinger). Må si at mikrofonen er utmerket i forhold til andre hodetelefoner til samme pris eller dyrere. En ekte hette til 1500 spenner.

Google

22.04.2018
Jeg kjøpte disse veldig nylig, men jeg kan ikke helt enig med kritikken jeg leste om prisjakt. Å begynne med godt; - Virkelig god byggekvalitet vurderer hvor enkelt disse hodetelefonene er. - Blant de beste mikrofonene finner du på et par spillhodetelefoner uten å fullføre en frittstående. - God tenkning om hodetelefonens funksjon. Alt fra volumkontrollen som ligger på koffertene, til hvor enkelt de skal kollapse og kollapse. Tilbehør som En slank kvalitet bæreveske kommer med et fint pluss på kanten. Når det gjelder kritikken rettet mot lyden og mer spesifikt, er hodetelefonbasen; Basen etterlater mye å ønske rett etter tilkobling, men det er absolutt ingenting som ikke kan løses med innstillinger i lydkortdrivere eller lignende. Kan være enig i at det er litt mer arbeid enn på andre spillhodetelefoner, men tar ikke mye mer enn 2-3 minutter. Alt i alt, veldig gode hodetelefoner hvis du vil se på noen dyrere modeller enn Cloud II eller Arctis 3/5.

Google

02.12.2017
Hadde et par HyperX Cloud II jeg var veldig fornøyd med, dessverre brøt de ned da datteren min løp bort med dem på hodet mitt. Jeg ønsket å oppgradere min lyd og til slutt satt sammen med en Sound BlasterX AE-5, hadde store forhåpninger! Men så ulykkelig ble jeg da servietter kom hjem. Da jeg installerte lydkortet og alt var på tide å teste litt musikk, var jeg ganske spent, kjørte noen sanger jeg kjenner. Til min overraskelse gjorde det totalt penger. Ingen dynamikk, ingen bass, ingenting. Det var som å holde den mobile høyttaleren ved siden av øret. Mixtrade med noen innstillinger i lydkortet, prøv litt forskjellige kurver, men ingenting hørtes bra ut. Forsøkt musikk, filmer og spill uten å få god lyd i noe. Etter en stund fikk jeg vite hva feilen var. Som en annen korrekturleser skriver nedenfor, dessverre lukkes ikke lurene tett på grunn av deres dårlige passform / konstruksjon. Hvis du presset hodene dine sammen, gjorde det plutselig det mye bedre, men ikke bedre enn min forrige Cloud II. Dessverre, det spiller ingen rolle hvor bra en lur lyder, sitter så dårlig, så du ikke kan dra nytte av det, det spiller ingen rolle uansett. + Fjernbar kabel + Sammenleggbar mikrofon med mutefunksjon +/- Lyden, OK lyd hvis passformen er god for lytterens hode "Passformen er totalt skit for meg uansett - Slik byggekvalitet, følte Cloud II meg mye bedre - Ganske vanskelig, ble skadet i hodet etter å ha på seg 30-60 minutter. My Cloud II kan bære meg i flere timer uten å vite noe - Mickvalitén, verre enn Cloud II. Opptatt konstant bakgrunnssjam når du snakker Nei, de gikk tilbake! Gikk og kjøpte meg ny HyperX Cloud Alpha i stedet, Gud så glad jeg er med dem! Bedre lyd, bedre passform, mer komfortabel, bedre bygge kvalitet / konstruksjon og bedre mikrofon og dessuten koster de nesten halvparten av det de gjør! Imidlertid holdt jeg lydkortet, det plagget meg! :)

Google

Side 1