Braun MultiQuick 7 MQ 725

Braun MultiQuick 7 MQ 725

  • Volum: 0.6 liter
  • Type: Stavmikser
  • Effekt: 750 W
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Braun MultiQuick 7 MQ 725

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
3.1 / 5
(6 anmeldelser)
5
(3)4
(0)3
(1)2
(1)1
(1)
Sortert etter dato
09.07.2020
Bra mikser, men dårlig tilbehør. Andre ganger et av tilbehøret går i stykker, trenger jeg det hovedsakelig for å lage babymat. synd om den dårlige kvaliteten på tilbehøret.

Google

31.07.2018
Endret 20.02.2020
Sikkerhetsknappen er ikke noe problem, men dessverre blandes den verre enn min 3 år gamle stavmikser ... Oppdatering: Den brøt selv om vi ikke har brukt den veldig mye. Veldig dårlig kvalitet!

Google

26.06.2018
Awesome! Bra med jevn hastighetskontroll. Føl premie.

Google

25.02.2018
Glatt med den trinnløse hastigheten (i motsetning til eldre modeller må man vri på toppen av stangblanderen). Sikkerhetsknappen fungerer jevnt og ingen bekymringer, det er tross alt å gi litt ekstra sikkerhet. Et lett trykk og så bare for å kjøre.

Google

08.12.2016
Har ingenting å klage på når det gjelder denne stavmikser. Har hatt det i et år, og det holder godt ennå. På sikkerhetsknappen oppvokst i forrige gjennomgang er min mening at det er nyttig. Mindre risiko for virkelig ekle ulykker, og prisen for det er at før du kan starte maskinen med fingrene på hånden som holder maskinen i, trykker du med tommelen på toppen av maskinen. Lett tilgjengelig etter min mening. Anbefales.

Google

23.08.2016
God byggekvalitet og lite støy. Fantastisk, godt du kan justere hastigheten ved å holde knappen annen måte. Deretter, på samme måte som skrutrekkeren form. Vår gamle kunne justere med den andre hånden ved å slå på en knapp på toppen. Da tenkte jeg det var nok, men nå innser jeg hvor begrenset det var. Multiquick 7 er egentlig bare en veldig stor ulempe, men dessverre en viktig en. Slik starter du må holde en sikkerhetsbryter på toppen. Du kan enten holde den med tommelen i en vanskelig posisjon som også gjør grep på maskinen ustabil. Alternativt kan du trykke øyeblikk med den andre hånden og deretter ha et sekund for å starte. Tape legging knappen det går for lang tid fortsatt ikke starte. Hvis du kan finne en like god maskin, men uten sikkerhetsknappen, og deretter kjøpe den i stedet.

Google