Braun MultiQuick 7 MQ 725

Braun MultiQuick 7 MQ 725

 • Volum: 0.6 liter
 • Type: Stavmikser
 • Effekt: 750 W
Rangering 1 i Kjøkkenmaskiner
Sammenlign priser på alle Braun Kjøkkenmaskiner
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Braun MultiQuick 7 MQ 725

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

3.8 av 5 stjerner

Basert på 5 anmeldelser

Sortert etter dato
31.07.2018
  G
  Grön49
  Sikkerhetsknappen er ikke noe problem, men dessverre blander det seg verre enn min 3 år gamle stangblander ...

  Google

  26.06.2018
   P
   Proneer
   Awesome! Bra med jevn hastighetskontroll. Føl premie.

   Google

   25.02.2018
    m
    mikael007
    Glatt med den trinnløse hastigheten (i motsetning til eldre modeller må man vri på toppen av stangblanderen). Sikkerhetsknappen fungerer jevnt og ingen bekymringer, det er tross alt å gi litt ekstra sikkerhet. Et lett trykk og så bare for å kjøre.

    Google

    08.12.2016
     m
     mefi
     Har ingenting å klage på når det gjelder denne stavmikser. Har hatt det i et år, og det holder godt ennå. På sikkerhetsknappen oppvokst i forrige gjennomgang er min mening at det er nyttig. Mindre risiko for virkelig ekle ulykker, og prisen for det er at før du kan starte maskinen med fingrene på hånden som holder maskinen i, trykker du med tommelen på toppen av maskinen. Lett tilgjengelig etter min mening. Anbefales.

     Google

     23.08.2016
      S
      STB
      God byggekvalitet og lite støy. Fantastisk, godt du kan justere hastigheten ved å holde knappen annen måte. Deretter, på samme måte som skrutrekkeren form. Vår gamle kunne justere med den andre hånden ved å slå på en knapp på toppen. Da tenkte jeg det var nok, men nå innser jeg hvor begrenset det var. Multiquick 7 er egentlig bare en veldig stor ulempe, men dessverre en viktig en. Slik starter du må holde en sikkerhetsbryter på toppen. Du kan enten holde den med tommelen i en vanskelig posisjon som også gjør grep på maskinen ustabil. Alternativt kan du trykke øyeblikk med den andre hånden og deretter ha et sekund for å starte. Tape legging knappen det går for lang tid fortsatt ikke starte. Hvis du kan finne en like god maskin, men uten sikkerhetsknappen, og deretter kjøpe den i stedet.

      Google

      Side 1