WD My Cloud 3TB

WD My Cloud 3TB

  • lagringskapasitet: 3 TB
  • Antall hardiskplasser: 1 stk
  • Integrert harddisk
Rangering 727 i NAS-servere
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

WD My Cloud 3TB

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

3.8 av 5 stjerner

Basert på 15 anmeldelser

Sortert etter dato
12.06.2019
L
Lars2340
Fungerer bra etter 4-5 år. Vanskelighetsgrad å kvitte seg med duplikater, for meg i en f. Har vært involvert i flere trekk rundt om i verden.

Google

04.04.2019
O
Ochåäö0
EMBY installasjon. https://emby.media/community/index.php?/topic/70731-mono-version-of-emby-server/

Google

05.12.2018
t
tobbe_lundqvist0
Jeg kjøpte en WD mycloud 3-4 år siden. Jeg bruker den til store bilder og filmer. Fra begynnelsen var det sakte og jeg hadde problemer med å synkronisere bilder. Nå er det umulig. Det er ubrukelig! I kveld har jeg startet det flere ganger, men jeg får det ikke til å fungere. Fra min iPhone er det ingen måte å komme i kontakt i det hele tatt via appen. Jeg vil sikkert stoppe med å bruke det og legge det i klesskapet. Jeg er veldig skuffet over dette produktet.

Google

04.04.2018
r
royal_fool0
Den siste store oppdateringen kom bra sommeren 2017, og etterpå er det veldig enkelt å komme i gang og jobbe med det, selv for de som ikke forstår så mye om NAS og skyktjenester. Jeg prøvde faktisk å komme vekk fra WD Cloud og testet Synology uten suksess. S er savnet og i sammenligning med WD er ganske komplisert med 100-talls applikasjoner for ulike tjenester. Jeg testet S i 3 uker uten suksess og til slutt solgte den. Jeg har returnert til WD og brukt den til å synkronisere "bra å ha filer" fra stasjonær PC, bærbar PC, nettbrett, 3 mobiltelefoner og den går bra. Har vært der i 5 år og har jobbet problemfritt. Cloud service, dvs. synkroniser bilde / video fra mobiltelefonen via wifi når jeg er på en utenlandsk ferie, arbeider med klokken.

Google

21.06.2016
c
castortroy330
fungerer fint

Google

Side 1