Kategorier
Prisjakt

Arctic Alpine 64

Arctic Alpine 64

  • Viftestørrelse: 92 mm
  • Viftestyring: PWM-kontroll
  • Kontakt: 754, 939, 940, AM2/AM3Av, 1366, AM2+, AM3+, FM1, FM2
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Arctic Alpine 64

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
3.4 / 5
(6 anmeldelser)
5
(4)4
(0)3
(0)2
(0)1
(2)
Sortert etter dato
8 år siden*
Kjøpte denne for min AMD Phenom 2 x4 965 överkloockad til 4GHz, byttet jeg fra den opprinnelige kjøligere fordi det hørtes for høyt, men det kunne minst holde temperaturen under 70 grader når jeg spilte crysis tredje Dette alpine kjøligere kan ikke gjøre uten at datamaskinen ble slått av fordi de grader var opp til over 80c, og det var først da jeg spilte ligaer av legender. Nå har jeg blitt tvunget til å senke overklokke til den opprinnelige som er 3,4 ghz og den kan håndtere det. Så mitt råd er at du har en slik prosessor, og jeg har tenkt å overklokke den i det minste så IKKE KJØP DENNE CRAP COOLER, ser det bedre enn hva det er, men jeg må si at det er ekstremt stillegående.
*Endret 8 år siden

Google

9 år siden*
Ja det gikk vel ikke så videre bra for laget mitt .. Har en AMD Phenom 2 x4 955 3,2 socket .. etter installere det holdt seg på 45-50 grader i vinduene .. Når jeg begynte å Elder Scrolls Skyrim og spilte for en stund Jeg så at temperaturen var opp til 71 grader .. Men denne CPU antiluftskyts er godt for dem litt svakere prosessorer. Kan også legge til at jeg endret, hvis det var 87% i bios ..
*Endret 9 år siden

Google

11 år siden*
Klart undervurdert! Jeg hadde dette over og trodde jeg satte den på min Amd Atlhon x4 630 trodde det kan ikke skade den originale viften kjøler jeg fikk med CPU. Buddy kjøpte en shytce skrunken B Det senket temp mer enn hans og roligere. ! veldig bra!
*Endret 11 år siden

Google

12 år siden*
Det gir ganske rett etter mine forventninger når jeg leser tester osv. Jeg har en Winchester x2 4600 + som er spec'd til 110W TDP. Det er litt mer enn anbefaling av radiatoren. Men siden jeg ikke er ment å overklokke prosessoren, trodde jeg det vil fungere helt fint allikevel. Prosessoren har ikke oversteget 60 grader. Har samme temperatur som lager kjøligere og som gjør det "mye" roligere. Nå er min datamaskin fungerer bra som det skal. Det er, som HTPC :)
*Endret 12 år siden

Google

12 år siden*
Har du enig at dette produktet er helt verdt sin pris. De fansider på gummifester og er rolig. Koten denne gang ved forrige gjennomgang og tenkte at denne summen som kostnaden, kan jeg kaste i sjøen hvis det ville høres høyt.
*Endret 12 år siden

Google

13 år siden*
Må rekommenderera denne cpu-kylare/fläkt. Det er bare 92 mm høy, og koster under 100 kr. Nylig satte sammen en en lavbudsjetts PC med denne kjøleren, til min overraskelse, la viften på kjøleren svært rolig på lavt turtall og er i stand til samtidig å holde Athlon LE-1640 45w av 28 grader på tomgang. I forhold til min HTPC hvor jeg kjører passiv kjøling cpy og to Nexus 92mm kabinettvifter er ferdighets ånd i støynivået er minimal. Konklusjon: Dyrere er ikke alltid bedre, og denne cpu kjøler er ekstremt rimelig!
*Endret 13 år siden

Google