Google Chromecast

Google Chromecast

  • Type: Bilde, Lyd
  • Støttede videoformater: 480p, 576p, 720p, 1080p (Full HD), 1080i, 480i, 576i
  • Trådløst nettverk (Wi-Fi)
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Google Chromecast

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4 / 5
(229 anmeldelser)
5
(133)4
(53)3
(14)2
(9)1
(20)
Sortert etter dato
14.10.2015
Nja, den funker, men veldig begrenset. Savner litt mer funksjonalitet. Kjekk å ha, men blir veldig lite brukt.
25.07.2015
Endret 26.07.2015
Brukte over en time på å koble den opp. Appen er treg, uoversiktlig, og viser ofte feil status i forhold til selve chromecasten på TV'en, virker som om de ikke kommuniserer riktig. Når jeg koblet chromecasten mot ruteren påsto den at passordet va feil, selv om det er et VELDIG enkelt passord jeg trippelsjekket og bruker regelmessig. Til slutt fikk jeg noen ganger koblet på ruteren, men fikk beskjed om at den ikke er på nett, selv om andre enheter (flere PC'er og mobiler) på samme ruter hadde tilgang till internett uten problemer. Fant til slutt ut at signalet var for dårlig, og chromecasten viser bare av og til hvor bra signalstyrken er. Det verste er at jeg var ikke engang langt unna ruteren, kanskje 8 meter uten noen vegger imellom. Etterpå tok jeg en mindre PC-skjerm og satte den rett ved siden av ruteren for å teste under perfekt signal. Det virket, men likevel da var det noe forferdelig til etterslep, og videokvaliteten var grusete. Dessuten er det kun 720p, og IKKE 1080p som Google påstår. Den har oppdatert til nyeste firmware, og selv da sier skjermen at bildesignalet er kun 720p. Dette skjer både via PC (via Chrome nettleser) og Android 5.0.2 på HTC One M9, som har 1080p-skjerm og skal ikke ha noen problemer med avspilling. Selv stor tekst ser veldig uklart ut, og alt av fine detaljer (som selv er skarpe i en 720p video) blir helt "vasket" bort. Til slutt gjenstår det at det er kult å direkte speile bildet fra mobilen over på en annen skjerm, men med et så forferdelig svakt trådløst signal, dårlig videokvalitet, klumsete oppsett og diverse problemer kan jeg nesten ikke anbefale denne. Den er jo billig, men det burde da ikke være så dårlig... Ikke imponert.
11.01.2015
Google, s chromecast er kjempe bra du kan se youtube vidior på tv og netflix og viaplay på tv rett fra telefonen du kan å se dine bilder og vidioer med appen allcast
05.02.2014
Denne dingsen er et godt kjøp. Koster ikke mye pengene, men du kan på en enkel måte se youtubevideoer og netflix på tven din. Du kobler den inn i hdmi på tven, og det går også en ledning til usb inngangen for å hente strøm. Trenger med andre ord ikke å koble den til noen stikkontakt. Anbefales.
24.05.2020
Verdiløs, kan ikke caste fra datamaskin til TV. Den mister tilsynelatende alle tidligere innstillinger. Så du må tilbakestille det, så fungerer det. Ekte kontanter.

Google

24.06.2014
Endret 24.10.2019
Tidligere kjørte en datamaskin + VLC da jeg trodde andre medieløsninger var unødvendig kompliserte. Men siden jeg kjøpte Chromecasten min, har jeg ikke vært nødt til å gå tilbake. En vaktsom kombinasjon med Plex. Chrome Tabstreaming fungerer overraskende bra også. Beste ~ 300 kr Jeg brukte lang tid. Det eneste jeg savner er mer desktop support (f.eks. Spotify).

Google

29.06.2018
Denne gadgeten har endret min måte å se på tv. Så utrolig jevn og enkel å bruke og kompatibel med nesten alle streamingtjenester tilgjengelig. Knapt forstår hvorfor du betaler for abonnementer med TV-mottakere i dag. Fungerer perfekt med både mobil og datamaskiner / tabletter.

Google

09.12.2017
Synes ingenting å klage på. Streaming i mitt tilfelle Netflix galant til min TV via Paddan. Enkel å installere og administrere

Google

07.12.2017
Koster nesten ingenting og fungerer alltid uten problemer. Med en moderne TV kan du også bruke avspillingen / pause på fjernkontrollen etc. Ha en i hver tv.

Google

23.12.2016
Endret 02.09.2017
oppdatering: Etter en haug med programvareoppdateringer virker det fint igjen. Arbeidet så dårlig i begynnelsen. Nå etter et par år er det dessverre konstant strul. Når du starter et klipp, lykkes det 1 til 5 ganger å koble til. Resterende, du kan legge inn Chrome-appen. Klikk på "avslutte avstøpning" og prøv deretter å koble til igjen. Shit trist på et produkt som var så bra og rimelig først. Og ja, jeg har forsøkt å tilbakestille den.

Google

Side 1