Asus RT-AC68U

Asus RT-AC68U

  • 2.4GHz
  • 5GHz
  • Trådløst nettverk
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Asus RT-AC68U

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4 / 5
(130 anmeldelser)
5
(83)4
(22)3
(8)2
(5)1
(12)
Sortert etter dato
18.10.2019
Fantastisk router, den holder bare ikke det den lover. Jeg kjøpte 2 av disse for å kjøre AiMesh. Dette fungerer dårlig om man skal spille, da den får latency spikes hvert 3 sekund. Jeg har prøvd i lengre tider å få det til å fungere uten hell. Fjernet den ene noden så virket alt fint. Så hver for deg fungerer de bra men AiMesh funker ikke. Er flere forum som beskriver samme problemet.
03.03.2015
Endret 13.03.2015
Fungerer veldig raskt, stabilt og stille. Den har også masse stilig funksjoner.
02.03.2015
Jeg har kjøpt en Asus RT-AC68U ruter og den fungere ellers flott, men jeg får ikke FTP til min FTP server til å fungere, Har prøvd flere innstillinger - bl.a stoppe Aicloud og den interne FTP clienten i ruteren - uten å få FTP gjennom ruteren. Har prøvd å kjøre FTP internt på nettverket mot FTP serveren og det fungere, men ikke når jeg er eksternt. Har også oppgradert Firmware til ver: 3.0.0.4.376_3626 Noen som har erfaringer / løsninger på problemet.
19.07.2020
Kjøpte en ruter som dette for to år siden og har måttet starte den på nytt en gang siden den var ny. Utvalget er fullt tilstrekkelig i en standard villa på 1,5 etasjer med treramme. Ligger i rimelig fart også i god avstand ut i hagen. Vil absolutt kjøpe det samme igjen hvis denne krasjer på grunn av torden eller annet uhell.

Google

25.07.2014
Endret 14.04.2020
Jeg har nå gjort alt med superproffer, og ingen får det til å rokke i det hele tatt. SPAM ADVARSEL Min Dovado miniruter er raskere i 2,4 GHz-båndet enn dette, og ASUS-støtte er sannsynligvis den verste i verden. Jeg gjør absolutt åpenbare feil i konfigurasjoner, men jeg kan ikke snakke med Asus og få tilstrekkelig støtte. Jeg har logget på med det i 6-7 måneder, det har ikke disker, og firmwaren min er oppdatert. Jeg advarer virkelig mot denne skryt uten fast forankret programvare. Hvis du da vil koble til en 4G-modemdongle, kan du stole på langsom responstid så treg at TP-test Bredbånd Skollen ikke kan bekrefte resultatet. Vennligst prisjakt var i kommentaren min akkurat du motiverer teksten din nedenfor ?. Jeg la mange dager, 100 timer for at ruteren skulle fungere med USB 3. Jeg betalte over 2000 sek ekstra for jeg hadde en ruter før, men ikke med funksjonen som er spesifisert som spesifikasjon på ASUS egen hjemmeside, men det fungerte ikke spurte jeg Alle ga serviceeksperter fra anerkjente større nettverksbedrifter så på det. Ingen kunne tolke informasjonen deres om at den ville fungere, men kunne ikke. dessuten var det ikke mulig å få noen faktisk støtte eller forklaring annet enn at det ikke er noen støtte for den funksjonen fordi enn firmware løste selve funksjonen som kom 5 år senere. Jeg måtte kjøpe en NAS i stedet. Jeg kjenner mange mennesker som ruteren, og jeg har kjøpt dem for kunder som aldri har trengt den for den angitte spesifikasjonen og funksjonen. Jeg trodde det var en elendig maskin som ikke kan gjøre som den sier, og kundene dine burde vite det og bli advart, det er ikke det du er for å få det du kjøper for å fungere, jeg trodde du var best. er du ikke? TEKSTEN din på kommentaren min sitert "Kommentaren må tydelig begrunne karakteren; vær forsiktig da det er god plass. Den må følge våre regler, spesielt regel 13.1 og 13.3.

Google

Side 1