Kategorier
Prisjakt

TP-Link TL-WPA4220KIT

TP-Link TL-WPA4220KIT

  • Antall enheter: 2 stk
  • Total dataoverføringshastighet: 300 Mbit/s
  • Trådløst nettverk (Wi-Fi)
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

TP-Link TL-WPA4220KIT

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
3.3 / 5
(17 anmeldelser)
5
(9)4
(2)3
(1)2
(2)1
(3)
Sortert etter dato
2 måneder siden
En stjerne fordi det var små fleksible og fine enheter, men det var den morsomme slutten. Wifit slår seg av og på hele tiden, og noen ganger går internettforbindelsen tapt selv om Wifit er aktiv. Plaget med mange innstillinger og tok hjelp fra nettfora, men fikk aldri disse i orden. Helt ute av stand til å utvide hjemmenettverket! Returnerte disse, og oppgraderte til en dyrere tp-link-modell som fungerer mye bedre.

Google

3 år siden*
Fungerer med klokken så lenge du bare kobler den til nettverkskabelen. Imidlertid fungerer ikke WiFi-deling i det hele tatt. Hvis du prøver å koble til en Wifi-enhet, vil også sluttkoblingen av nettverkskabel bli avsluttet.
*Endret 3 år siden

Google

5 år siden*
Til tross for en avstand mellom sender og mottaker på bare fire meter, mister jeg 90% av tilkoblingshastigheten, og alt utstyret kobles direkte inn i veggen til en nybygd bygning. Med lengre avstander mistet jeg fortsatt mer fart. Jeg forstår ikke hvordan jeg kommer til å nærme seg hastighetene som markedsføringen snakker om. Hva er verre, forsvinner forbindelsen noen ganger for seg selv om 10 minutter senere (eller hvis jeg vurderer enhetene manuelt). Det er selvsagt helt uakseptabelt og gjør produktet mer eller mindre ubrukelig. Jeg mistenker at det er noe galt med min kopi, men jeg ser at andre anmeldere også har opplevd dette. Men da jeg testet utstyret i et eldre hus, virket det godt og stabilt, så valg av hus ser ut til å være viktig. I tillegg er den innkommende WiFi-extenderen ustabil og fungerer bare fra tid til annen.
*Endret 3 år siden

Google

4 år siden*
Fungerer ok, men ikke det beste å kjøre med. Som vanlig, slippe hastighet faser, og er avhengig av uttak og ledelse kvalitet, noe som mange ikke ser ut til å ha forstått. Sitter akkurat nå over to faser og får 30/30, gode svartider. Ok, en halv gamle huset / ledninger. Som vanlig, de av 100Mbit / s-porter, 500 annonsert med de fleste adaptere.
*Endret 4 år siden

Google

5 år siden*
Fungerer så langt veldig god og enkel å installere. Jeg får ut av min 30/40 100/100 fiber når jeg har den plugget i annen etasje i et 50-talls bygning med en blanding av gamle og nye elektriske installasjoner.
*Endret 5 år siden

Google

5 år siden*
Fungerer feilfritt så langt. Det er en stor forskjell mellom å ha dem direkte i veggen og i avleggere eller Fief kabler. Vi snakker om halvparten av hastigheten på hver del som ikke sitte rett i veggen! Direkte inn i veggen, får jeg ut av min 90Mbit + 100 Mbps fiber. Med én boks i forgrening sank til ca 50Mbit. Begge boksene i grenen var hastigheten ned til 25Mbit. Ping var rundt 11ms. Litt komplisert å konfigurere den trådløse delen når du må finne enhet i nettverket. Min router "så" det er ikke slik at jeg måtte laste ned en programvare fra TP-Link så opp og snakke om hva IP adresse det hadde. Da var det ikke noe problem. Jeg bruker min utelukkende til å streame FLAC-filer fra min NAS til mediespilleren og det fungerer prikkfritt. Men det er absolutt ingen store mengder data som sendes. Sikkerheten ved denne type løsning jeg er litt skeptisk. Jeg trengte bare å plugge i esker slik at de matchet seg selv. Nei-knappen for å bli skjøvet på. Hva hvis en nabo kobler en tilsvarende enhet? Det sies at data ikke kommer gjennom sikringsboksen, men kan du stole på det? Jeg håper det er tryggere enn jeg fryktet.
*Endret 5 år siden

Google

6 år siden*
Update 2: Enhetene vil fortsette sine tilfeldige avbrudd, enten venter 1 minutt eller så det tar enheten ut av stikkontakten og sette den tilbake igjen for å løse feilen. Noen ganger kan de gå en hel dag uten en eneste feil. Fjerner to stjerner og nå angrer kjøpet. * Konfigurasjonen krever litt teknisk kunnskap. Det kan være ganske komplisert å forstå. * Firmware oppdateres ikke lenger.
*Endret 6 år siden

Google

7 år siden*
Tok litt tid å få det til å fungere. Virket som jeg brukte var feil nettverkskabelen (som følger med min egen, ikke). Nå er det flyter på bra, selv om det var ikke fullt så bra som jeg håpet. Kan være noe med fasene (enebolig). Tester fortsetter. Instruksjonene var dårlig og ikke på svensk. Oppdatere. 150,329th Fungerer ikke bra for meg å kjøre digital-TV, bildet fryser ofte. Etter omstart virker det gode dagene, men da det ser ut til å gå ned. Har ca 6 meter mellom og to flislagte baderomsvegger. Uklart om det er den samme fasen som det er en villa. Hadde samme problem når jeg brukte den til WiFi, selv om det var WiFi igjen, men mistet kontakten med internett. Vil trolig være kabel i stedet, og dette rykket ned til garasjen, der det kan være nok.
*Endret 6 år siden

Google

6 år siden*
Plugge deg inn i veggen, trykk på knappen og det fungerer. Perfekt! Jeg har et gammelt hus fra -76 med en elektrisk installasjon som ville gjøre den mest erfarne elektriker til å klø seg i hodet. Selv en gammel sikringsboksen sitter der. Det var ingenting å forhindre disse små skjønnheter og finne hvert merke seg. Jeg har så langt bare brukt til å sende TV-signaler (HD) fra innkommende (Fiber) terminal til tv´n den andre enden, og en annen etasje av huset. Håper det fungerer like godt når 100/100 linje kommer inn i datamaskinen. Det gjenstår å se. Jeg har ikke brukt WIFI´n når jeg allerede har en ruter for dette.
*Endret 6 år siden

Google

6 år siden*
Jeg har hatt en hvit flekk der trådløs min ikke vært i stand til å dekke på grunn av tykke betongvegger. Har prøvd forskjellige treet Externers, den nyeste Asus EA-N66 som fikk gode anmeldelser, men det gjorde ikke fikse dette, enten dessverre. Kjøpte dette settet på litt resultat men oh hvor overrasket jeg var. Fungerer bra og med god fart. Jeg var skeptisk da leiligheten min er faktisk to fusjonerte med to ulike maktsentra, men med en meter bord i kjelleren av huset (3 etasjer). Sett dem inn i stikkontakter og det fungerte med en gang.
*Endret 6 år siden

Google

Side 1