Kategorier
Prisjakt

Microsoft Sculpt Comfort Mouse

Microsoft Sculpt Comfort Mouse

  • Trådløs overføringsteknologi: Bluetooth
  • Tilkobling: Trådløs
  • Funksjoner: Ergonomisk design, Vippehjul, Berøringsmus
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Microsoft Sculpt Comfort Mouse

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
2.6 / 5
(11 anmeldelser)
5
(3)4
(1)3
(0)2
(4)1
(3)
Sortert etter dato
M
Milanjo

1 anmeldelse

6 år siden*
Kjøpte denne i håp om at den ville være et mer komfortabelt og trådløst alternativ til Apple Magic Mouse. Der tok jeg dessverre feil. Musen kobler seg til og fra i hytt og pine og er generelt veldig irriterende å bruke. Ser for meg at den vil fungere fint på en Windows PC, men til Mac en den ubrukelig.
*Endret 6 år siden
3 år siden*
Fin og ergonomisk, men jeg har også andre problemer med at bryteren / forbindelsen forsvinner fra tid til annen.
*Endret 3 år siden

Google

3 år siden*
Dette er den verste musen jeg noen gang eide! Ikke kjøp skiten! Bare droppet det i søpla. Ikke hamre det fordi jeg ikke fant hammer. Jeg har måneder siden jeg kjøpte denne crap fra Microsoft, hadde "små" problemer med det. Forbindelse tapt midlertidig, lagging, kommer tilbake etter et sekund, etc., som er super irriterende hvis du er konsentrert og arbeider og må klikke med rimelig god presisjon. Kjøpt det fordi det var Microsofts eget, så jeg trodde det ville fungere feilfritt med Windows, akkurat! ingen skit ... Så var den liten og flat og passet inn i posen, men en skuffelse. Det er utrolig at det fungerte bedre med Mac-en enn PC-datamaskinen min, som jeg kjøpte den til. Selvfølgelig installerte jeg drivere fra Microsoft etc, men ingenting hjalp. Microsoft, flau, nada fra deg, aldri igjen kjøper jeg et produkt fra deg, ikke for meg eller min jobb!
*Endret 3 år siden

Google

4 år siden*
Lukkeren fungerer veldig ofte (miste kontakten) så du må starte den på nytt, osv ...
*Endret 4 år siden

Google

5 år siden*
Virker lovende så langt. En litt uvanlig design, men hele føles solid. Vi får se om forbindelsen fungerer i det lange løp.
*Endret 5 år siden

Google

5 år siden*
Veldig fornøyd, sannsynligvis den beste Bluetooth mus der ute. Jeg er på den andre mus, og jeg vet ikke om den første er utslitt nå i over to år, men rullehjulet på den nye føles veldig snappigare som er bra. Batteriene vil vare i mange mange måneder ved normal bruk. Den blå knappen vibrerer når du skanner for de som ikke vet.
*Endret 5 år siden

Google

6 år siden*
Erstattet min gamle Logitech mus som begynte å miste tungt i knapper. Gode ??gjerninger feilfritt på min lenovo laptop.
*Endret 6 år siden

Google

6 år siden*
Brukte en halv dag på jobben med å få det til å IKKE trekke umiddelbart etter at du har lagt det som en Bluetooth-enhet. Når du har installert den nyeste Bluetooth-drivere til datamaskinen, var jeg i stand for første gang, flytter du markøren med musen, men hver gang maskinen går i hvilemodus (laptop) så tilkoblingen. Lastet ned Microsoft mus og tastatur Center, men det er ingen hjelp fordi alt den sier er at jeg har ingen kontakt med musen. Dessuten, etter å ha gått gjennom en flere siders skjema for å sikre Microsoft at du har rett til støtte, blir møtt av uttalelsen at støtten skjema ikke kan sendes akkurat nå. Har aldri brukt så mye tid på en mus i mitt liv! Historier som dette søppel bør ikke selges. Imidlertid ble kreditert av Dustin.
*Endret 6 år siden

Google

7 år siden*
Helt greit formen på musen. Det er litt tungt, men det fungerer likevel. Sensoren, derimot, er for langt frem og men det verste er at bluetooth'en arbeid for å si det mildt mindreverdig. Med fri sikt, er det helt greit, men vil noe i veien det begynner å hoppe og ha direkte.
*Endret 7 år siden

Google

7 år siden*
Det verste mus jeg har brukt / eid noensinne. Dessverre er det ikke så bortskjemt med bluetooth mus. Jeg har brukt både Microsoft og Logitech både kablet og trådløst før. Testet for tre måneder sammen med Asus Zenbook U500 med Windows 8.1. Katastrofalt dårlig: - Det føles ikke spesielt presis. Jeg vet ikke om 1000 dpi er "for lav" for "pikselpresisjon", så jeg er ovenfor. - Stoppe arbeider et gjennomsnitt på to ganger per dag, i omtrent 5 sekunder samtidig. Helt ut av ingenting. (Nyeste drivere rett gjennom) - Når du ikke bruker den et par minutter (15?) Det tar ca 3-5 sekunder for at den skal komme til liv igjen. - Skrollknappen ikke føles så høy kvalitet. Ofte når du ønsker å "skrollklicka" trykk på "bla til venstre" i stedet. - Hele musen føles mye god kvalitet. Plastdekselet / topp føles veldig plastigt. Hver tast har en annen "følelse av trykk / lyd." Ganske bra: + Berøringsknappen på siden (blå) fungerer godt for rygg / fremover i nettleseren. + Mus kan gi vibrasjonssignalene. Men dette interessant teknisk egenskap er at jeg kan se bare ved bruk av Touch-knappen. Med andre ord, helt ubrukelig. + Rullehjul og de vanlige klikkeknappene er relativt rolig. --- Dette kan være en reservmus så jeg prøver Logitechs nye M560 i stedet. Tilskrives sin nano-mottaker (som jeg ønsket flykte).
*Endret 7 år siden

Google

Side 1