Kategorier
Prisjakt

Sony Ericsson P1i

Sony Ericsson P1i

  • Operativsystem: Symbian OS 9.1
  • Skjermstørrelse: 2.6 Tommer
  • Lanseringsår: 2007
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Sony Ericsson P1i

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4 / 5
(130 anmeldelser)
5
(77)4
(32)3
(10)2
(3)1
(8)
Sortert etter dato
10 år siden*
God og gjennomtenkt Symbian-telefon med en litt for dårlig rykte (eller kanskje jeg bare heldig?). Kommer fra M600i. positiv: + Go crazy rask skrive tekst (du kan velge mellom håndskrift og virtuelt og fysisk tastatur) + Smart kalender lignende varianter iOS / Android + Bra kamera + "Forretningsmessig" ryddig mindre: - Kvalitet. Pennene løsner fra holderen, er repkänslig skjermen, aluminium strimler langs sidene utgivelser og mer. Men den "farge" på tastaturet for en tøffere versjon enn den katastrofale M600i. - Symbian og bugs. SMS programmet avsluttes etter bestemt antall SMS skrevet. Samtale henger. Tekst kan være feil tidsstempler tross telefonens egen klokke er riktig. (På den annen side, jeg kjøre helt ut på dato original programvare atm). Oppsummert en kul telefon som dessverre skjemmet av noen middelmådige programvare og kvalitet.
*Endret 4 år siden

Google

9 år siden*
Selv om Symbian er en rask og god telefon. God kalender og synkronisering funksjoner. Flott kamera, akkurat passe størrelse. Pluss for WiFi.
*Endret 9 år siden

Google

10 år siden*
Fin mobil! Har hatt det i snart 3 år. Eneste problemet er at programvaren er ganske treg.
*Endret 10 år siden

Google

11 år siden*
Dette må være verdens verste smarttelefon. Det er seigt. Den opplever ofte krasjer. The Drop datakommunikasjon, og kan ikke koble, men at jeg starter telefonen. Jeg trenger kontinuerlig datakommunikasjon for Seven Mail til å fungere. Slik starter du telefonen tar flere minutter, så det er derfor ekstremt irriterende at jeg stadig må starte dritt, for å bruke datakommunikasjon. Jeg har heller aldri sett en mobiltelefon, som ofte slippe anrop, som denne telefonen gjør. Da jeg likevel holder med ekstern antenne i bilen. Min tidligere SE K750i var en drøm i sammenligning med hensyn til den rene anropet. Telefonen har den nyeste versjonen av programvaren. Jeg har gjenopprettet fabrikkinnstillingene to ganger ved å tvinge programvaruppdatering. Feilen kommer tilbake. SE support har ingen løsning å by på problemet. Oppdatere en Telefonen var 2009-11-23 inne i garantiservice fordi, først, det er alltid logget av CDMA-nettverk, når en samtale fant sted. Andre dog alltid datakommunikasjon, telefonen logges ut av CDMA-nettet. Telefonen fungerte ikke da henge opp datakommunikasjon igjen uten å restarte. I går 2010-02-24 returnert samme feilen igjen. Denne telefonen er i korte dritt som P990i var også crap. Dessverre tror jeg at Sony Ericssons eventyr som en produsent av mobiltelefoner vil snart være alt, når de har lansert to smarttelefoner etter en annen av denne lav kvalitet.
*Endret 11 år siden

Google

11 år siden*
Cruel telefon. Likevel anbefales etter to år.   Mange sier at det henger og du må starte den på nytt. Det avhenger av dårlig cache-minne og har vært en manuell oppgave manager. Etter en viss tids bruk så cache-minnet er fullt, og som med alle datamaskiner når bufferminnet er fullt, har det som en sikkerhetsforanstaltning for å starte på nytt. Hvis du bruker push e-post med mange nedlastinger å starte en ny aktivitet hver gang en ny kolleksjon er startet, hente deg hver 5 minutter slik at minnet er fullt til lunsj og må startes på nytt. Du kan manuelt gå inn og ut programmer i Task Manager, der etter at du har brukt dem.   Det triste er at du ikke kan stille inn fordi de vil være helt lukket når du lukker programmet. Vil SE fikse dette de ville løse seighet og de fleste av feilene som oppstår på grunn av dette. Andre anbefalinger P1i sterk. 100ggr mer enn tex SE Xperia X2 - se tilhørende anmeldelser.
*Endret 11 år siden

Google

11 år siden*
+ Meget funksjoner +, Virker Navigation og tastatur bra med en hånd mesteparten av tiden + Ganske rask og god på multitasking (fungerer bra til å surfe eller sjekke kalenderen under en samtale) - Batterilevetid (ca 24 timer med intensiv bruk, enda kortere med mye samtale) - Noen liten skjerm - Noen bugs og starter på nytt
*Endret 11 år siden

Google

11 år siden*
Har hatt den i ca 2 år og fortsatt veldig fornøyd. Beste telefonen jeg har hatt! Mange gode funksjoner, men likevel enkel å bruke. Jada, låser software opp en gang i blant, slik at det krever en omstart. Og ja, kan batterilevetiden bli bedre. Men det er ikke noe jeg ser på som et stort problem. Og det er heller ikke oppsiktsvekkende i forhold til andre smarttelefoner.
*Endret 11 år siden

Google

11 år siden*
+ kalender samtaler kan gjøres med, om enn noe kjedelig - tøff som faen verdiløs grensesnitt dårlig skjerm ubrukelig berøring følelse på skjermen tastaturet sannsynligvis utviklet av ingeniører for ingeniører
*Endret 11 år siden

Google

11 år siden*
Kjøpte telefonen brukes av Tradera, det var tøft før i begynnelsen, men så etter at jeg gjorde en "fabrikk reset" (merk det renser alt!) Og lar telefonen re-installere seg så var det mye arbeid å gjøre for å få det som jeg ønsket det :) Du som har venstre og synes det er tøft kan selvfølgelig re-installere det med løfter om at det vil bli dristig som faen etter, i sammenligning med win98 og oppgradere til Win2k det er som natt og dag! Send en pm hvis du ønsker å spørre om noe :)
*Endret 11 år siden

Google

11 år siden*
Veldig god telefon. - Slow - Treg til å starte - Unødvendige programmer som Quick Office og pdf + (sikkert fordi det er treg) + I likhet med hele menyen og alt på telefonen din + At du kan ha 15 snarveier på skrivebordet. + Bra kamera + Jeg tror tastaturet er bra Savic er minst jeg.
*Endret 11 år siden

Google

Side 1