Krups Grcic FDK4

Krups Grcic FDK4

  • Antall brødskiver: 2
  • Farge/materiale: Sort
  • Effekt: 850 W
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Krups Grcic FDK4

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4.4 / 5
(31 anmeldelser)
5
(22)4
(5)3
(3)2
(0)1
(1)
Sortert etter dato
k
kopites

18 anmeldelser

2 år siden
Har hatt dette toastjernet noen år nå og det fungerer veldig bra. Eneste som trekker ned er at plastlåsen til lokket ble ødelagt veldig raskt. Åpenbart av veldig dårlig kvalitet. Må derfor stå å holde jernet lukket manuelt, noe som er veldig tungvindt.
t
turbo73

4 anmeldelser

2 år siden
Helt greit jern. + Kan lagres stående. - Lett å komme borti åpne-hendelen når man bærer jernet i stående stilling slik at det tunge jernet åpner seg og risikerer å knuse ting under det (f.eks. toppen på en komfyr). - At det har av/på knapp (syns det er unødvendig, liker best et jern som alltid starter idet man setter ledningen i).
16 dager siden
Selve strykejernet er dypt nok til at hvis noe lekker ut av smørbrødene, blir det der i stedet for å løpe ned under strykejernet og inn i mellomrom som du må skru av alt for å få tilgang til og rengjøre som på min billig fra clas ohlson før .

Google

4 måneder siden*
Finner egentlig ikke noe dårlig å skrive om dette, prisen er høy for en makrellgrill, men den føles solid bortsett fra låsen til lokket som har to stillinger slik at du ikke trenger å klemme for mye, passer inn da det ikke gjør så mye oppstyr når det gjelder form , kjør dobbelt firkantet brød, lett å rengjøre. Vel investerte penger etter min mening.
*Endret 4 måneder siden

Google

5 måneder siden
Grusom. Vi har hatt dette i flere år nå og kan ikke klage på noe. Fleksibel størrelse. Bra å kunne skjule ledningen under skikkelig og at du kan sette den opp når du oppbevarer den. Du kan til og med legge noe på det når det står opp. 10/10!

Google

7 måneder siden
Hvis festen er god!

Google

9 måneder siden
Har hatt det i flere år nå, og det er veldig bra. Vil kjøpe igjen hvis det ordner seg.

Google

ett år siden
+ Meget god sandwichgrill til "croque monsieur" som gir jevn fin farge og sprøhet. Enkel å bruke. - En kontrollampe er slått av og på hele tiden, så indikerer ikke når toasten er klar.

Google

ett år siden
Gode resultater. Glatt, fin varme. Lett å rengjøre. Enkel å bruke.

Google

ett år siden
Solid konstruksjon. Spiser gode smørbrød perfekt. Kjøp!

Google

Side 1