Kategorier
Prisjakt

Bausch & Lomb Purevision (6-pakning)

Bausch & Lomb Purevision (6-pakning)

  • Pris per stykk: 33.67 kr/stk
  • Brukstid: Måned
  • Type: Progressiv, Multifokal, Asfærisk
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Bausch & Lomb Purevision (6-pakning)

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
3.9 / 5
(7 anmeldelser)
5
(5)4
(1)3
(0)2
(0)1
(1)
Sortert etter dato
2 år siden
Har brukt dette objektivet i mange år nå. Prøvde deres Purevision2 som var en katastrofe. Tilbake til disse og ser ingen grunn til å teste noen andre linser igjen. De er det beste jeg har hatt i alle tider. Vil ikke forandre seg.

Google

2 år siden
Store linser med dårlig passform. Øynene var tørre og knapt åpnet om morgenen, og jeg sov ikke engang med dem. Har overgått til Biofinity nå som er betydelig vakrere.

Google

4 år siden*
Utrolig gode objektiver. Har brukt linser i nesten 10 år, og testet flere forskjellige. Disse kan jeg likevel si er det beste jeg har prøvd. Det er også veldig fint å slippe å bytte ut linsene daglig. Billig tillegg. Kjøpte dem gjennom ett tilbud på Lensway: http://kupongerna.se/rabattkod/lensway/ som dessuten gjorde dem enda billigere.
*Endret 4 år siden

Google

6 år siden*
Fantastisk objektiv som har fungert godt i nesten 10 år nå. Har prøvd sine nye varianten (Purevision 2 HD) i litt over 6 måneder og har allerede satt en stopper for nesten to bokser når den hopper ut, gni og ikke i det hele tatt så godt som dette. Denne (versjon 1, hvis du vil) slå i min Ogan deres nye (versjon 2 HD at de ironisk nok kaller det). Anbefales.
*Endret 6 år siden

Google

7 år siden*
Super linser! Har brukt dem i ca. 6 år, har dem døgnet i en måned rundt og noen ganger litt lenger, gå optiker en gang i året, og alt ser perfekt. Bruker objektivet bare på det ene øyet i stedet for lesebriller (monovision)
*Endret 7 år siden

Google

7 år siden*
beste som har skjedd med meg. Har prøvd Pure Vision 2 HD, og ??de er ikke så god. ikke slipp linsevæske under anmelder. bare blir tørr for meg i "ekstreme" situasjoner, den slags en fan rett inn i øynene.
*Endret 7 år siden

Google

11 år siden*
Virkelig gode objektiver for pengene, De som lett linser aldri har problemer og kan ha det i over en måned uten lading, men sensitive bør velge andre objektiver - Må dryppe litt kontaktlinsevæske eller vann i øynene i morgen så de ikke føler seg dehydrert. Når det er sagt, ikke sensitive øyne = Flott for pengene
*Endret 11 år siden

Google