Kategorier
Prisjakt

Moccamaster KBT741

Moccamaster KBT741

  • Traktertype: Elektrisk kaffetrakter
  • Antall kopper per brygging: 10
  • Funksjoner: Termokanne, Dryppstopp, Automatisk avstengning, Signallampe
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Moccamaster KBT741

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
3.1 / 5
(15 anmeldelser)
5
(6)4
(4)3
(0)2
(2)1
(3)
Sortert etter dato
J
Jon A

1 anmeldelse

7 måneder siden
Styr unna! Trakterdelen er moccamasters velkjente kvalitet, kaffen blir god og den trakter ganske raskt. Det som dreper dette produktet er "Termo"-kannen som burde vinne prisen for verste produkt noensinne. - Den holder kaffen varm i kanskje 30 minutter. Dette kan tydeligvis løses med å koke vann og varme den opp først, som er latterlig. Jeg har flere termoser i 100-kroners klassen som klarer denne jobben utmerket uten å måtte surre med dette. - Den er nøyaktig designet og konstruert for å være umulig å helle av uten å søle. Det gamle termos-designet med en tradisjonell tut var overlegent, definitivt "form over function" i spill her. - Den har ingen varmeplate. Jeg foretrekker å ikke la kaffen stå i timesvis på den, men praktisk å slippe kald kaffe hvis man blir distrahert av unger eller lignende og ikke kan sette på lokket det sekundet den er ferdig. Jeg hater denne kannen, og hver gang jeg står over vasken for å helle glovarm kaffe over i min fungerende termos fra biltema (139,-), og kjenner den glovarme kaffen treffe hånden, har jeg lyst til å kaste den ut vinduet.
H
High guardian

2 anmeldelser

8 år siden*
Denne Moccamaster kaffetrakteren er ikke til å anbefale da du må bruke mye tid på å helle varmt vann i termoskannen på forhånd. Hadde Moccamaster hatt en varmeplate under termoskannen hadde det vært mye bedre. Andre kaffetrakter-merker har dette og det er mye bedre. Dessuten er den veldig dyr. Og den såkalte "gode smaken" fra Moccamaster er vel oppskrytt, flere andre merker lager vel så god kaffe. Hvis du er på jakt etter en kaffetrakter med termoskanne, styr unna denne her fra Moccamaster.
*Endret 8 år siden
5 år siden*
Kannen er helt jævla elendig enig! må ha en bolle over til kaffe vil ikke komme neste!
*Endret 5 år siden

Google

5 år siden*
Beste kaffen jeg har kjøpt. Bringer ut smaken av kaffe.
*Endret 5 år siden

Google

6 år siden*
Kjøpte dette fordi termosen var prion da har vi forskjellige morgen ganger hjemme, og at jeg er allergisk mot garvesyre smak av kaffe som har stått for lenge på kokeplate. Etter å ha hatt en annen stål termos brygger i et århundre hvor vi alltid forvarmet potten var ikke noe rart for meg at selv dette krever forvarming til kaffen vil bli varm rimelig lang tid. I vår gamle brygger dro dit for mer kaffe pulver for å få god kaffe styrke, spesielt hvis du brygget en liten mengde kaffe. I denne maskinen blir bedre smak på mindre kaffepulver, uavhengig av antall kopper og trakte kaffe raskere og med høyere temperatur. + Flavor + Temperaturen + Thermos + Brewing + Custom vannføring = god smak uansett brygging - Rotete med mange små deler - Ingen automatisk avstengning - Må erstatte lokket hvis du vil ha kaffen vil holde varm lenge
*Endret 6 år siden

Google

7 år siden*
Kaffe-klok: 10/10. Har ikke smakt bedre hjemmekaffetraktere ut. Termos: holde varmen 6/10, funksjon 8/10. Jeg forstår ikke folk som har slippe problemer, kanskje det er en videreutvikling frem til i dag, faller det ingenting her. Mange småplottriga deler, kan det miste dem penere. Anbefales hvis det er en termo stakere SM er målet.
*Endret 7 år siden

Google

8 år siden*
Har brukt (brukt) en masse dyre kaffemaskiner, beslutningstakere, men dette tar hjem seieren med letthet. Kaffe smaken er den beste jeg har smakt! designe pustende kvalitet uten å være prangende! 10/10 blir det fra meg å gjøre hva det skal beste kaffen. Slutt!
*Endret 8 år siden

Google

8 år siden*
Vil prøve å gjenskape min opplevelse av dette kaffemakapär etter drøyt seks måneder med tung bruk. Til Technivorms Moccamaster maskinene tilhører premium-klassen blant kaffe er liten tvil om. De er alle svært godt bygget med materialer av god kvalitet og enestående funksjon er = å brygge god kaffe til rett tid med riktig temperatur. Det er bare å lese anmeldelser og tester rundt om i verden for å forstå at dette er en kaffetrakter i en klasse for seg selv - og jeg kan bare være enig med. Lite meckigt kan virke med disse løs plastdeksler - på den annen side føler de helt fullt berettiget til disse bryggere, og kanskje heller løse kapsler og lokk enn integrerte hengsler som bryter. Men ... Denne modellen, KBT741, valgte jeg å ha det praktiske ved en termokanne til å enkelt flytte med det i stedet for en skjør glass pitcher, sikkert gjør veldig god kaffe, det er utformingen av termosen som trekker ned en gitt toppkarakter til en middelmådig. Dette mugge må ha vunnet priser i verste design, først, trådene i halsen og inn pluggen så dårlig fra begynnelsen at du ikke kan trekke ut kontakten, trykker du bare på det mao ... Da designer må ha vært veldig glad i Niagara Falls ... fordi det er akkurat hva du får når du skal helle. Et bredt kaffe flyt som er nesten umulig å ikke søle utenfor, designeren i det hele tatt, prøvde å helle fra kannen før den gikk i produksjon? Faktisk, den opprinnelige pitcher endte opp på baksiden av et skap og en annen krukke med samme høyde er oppnådd, men var litt smalere slik at den ikke aktiverer sikkerhetsbryter montert, drevet krukke på maskinen, men det ble løst med et stykke tape. Den nye pitcher går allikevel å helle på en anstendig måte, og holder også varmen bedre fordi den har glassinnsats.
*Endret 8 år siden

Google

8 år siden*
Vi har en på jobb, og jeg må innrømme at det faktisk gjør mye bedre smaker kaffe enn noen annen brygger jeg noensinne har møtt. Jeg lo først skeptisk til å jobbe dude som kjøpte den, men måtte innse at han hadde rett! Kaffen: 10/10 (for å være en vanlig brygger, ellers foretrekker jeg espresso) Trestjerners røyker selv (som vi alle på jobb enig): En. Veldig rooting med løse deler og tull som alle vanlige brygger overhodet har løst en smartere måte. Moronic design. Andre Drypp stop? Helidiotisk design. Tredje Det er nesten umulig å helle fra kannen uten å søle (hvis du ikke tilfeldigvis være en ydmyk gnet som elsker å somle litt lenger med operasjoner som alle andre forventer å bevege seg raskt). Idioti designe her også. Av alle de hundrevis av forskjellige kaffekanner og termoser jeg noen gang har brukt så er dette det verste, langt.
*Endret 8 år siden

Google

9 år siden*
Ikke hør på bunglers som dømt produktet på grunn av termokannen. Jeg var litt skeptisk da jeg først bestilte produktet (på grunn av de negative vurderinger), men når jeg begynte å bruke produktet så jeg kom raskt til konklusjonen at folk som ikke kan bruke denne kannen riktig må være funksjonshemmet på en eller annen måte. Produktet fungerer bra og ser fantastisk. Hvis du ønsker å si noe negativt så er det vel at Termokannen er ikke veldig effektivt hvis man ikke holder mange kopper, seks eller flere. Klager på de "drops" er også ganske utrolig. Slå på stopper så slipper ingen kaffe, eller vente til all væsken har dryppet ut av trakten. Tror ikke du vet hvordan en kaffetrakter fungerer mennesker?
*Endret 9 år siden

Google

Side 1