Logitech X-540

Logitech X-540

  • Ytelse: 5.1
  • Hodetelefonutgang
  • Tilgjengelige farger: Sort, Sølv, Wenge
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Logitech X-540

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
3.8 / 5
(23 anmeldelser)
5
(11)4
(8)3
(2)2
(1)1
(1)
Sortert etter dato
8 år siden*
Virkelig god lyd dom. Anbefaler dem virkelig :)
*Endret 8 år siden

Google

9 år siden*
Veldig god lyd for prisen og veldig god surrond funksjon (mastrix). Litt irriterende med volumet akkurat som Rurounin ellers veldig god og rimelig.
*Endret 9 år siden

Google

9 år siden*
Kjøpte disse for rundt 1000 SEK for litt over tre år siden, var rimelig fornøyd i begynnelsen, men over tid har jeg blitt mer kresen, og dermed også har disse falt i verdi i mine øyne. Mine stösta klager på disse er: Den bunnløs mellomtone, vil gå så langt som å si at det ikke eksisterer, gapet mellom sub og disse små høyttalerne er stor. Den porridgy base, er det helt umulig å finne en god innstilling som distortar base med all mellomtone de prøver å presse inn på en høyttaler som rett og slett ikke kan håndtere det. De stereokanalene er blandet, selv om du kjører 5.1, vet ikke om det er noe alle systemer vanligvis gjør, men hvis jeg kjører stereo gjennom systemet mitt i 5.1-modus, jeg vil bare høre det fra de fremre to høyttalere, bør subwooferen ikke blandes inn i helhet, som det gjør, utrolig smerte hvis du prøver å sette cutoff av subwooferen manuelt, er det rett og slett umulig, også viser det seg at sentrum og sub mix eller annen grunn. Selv har det samme problemet som Gublo med volum, meget irriterende. Resten kan jeg leve med, selv om jeg var skuffet over at det ikke gir meg ekte 5.1 på PS3 ball, som var den største grunnen til at jeg valgte denne pakken, det sa på boksen måter på å støtte PS3, ingenting om det ikke var om 5.1. Pakken er god nok hvis du ikke er kresen, men jeg sitter selv så er det ingen grunn til ikke å bruke mine 500kr AKG hodetelefoner på plass som gir mye bedre lyd på alle måter. Dette er budsjett høyttalere, ikke la deg lure av stillingen her hvis det er god lyd du er ute etter.
*Endret 9 år siden

Google

9 år siden*
For de pengene (700 :-) er det en toppenköp og absolutt ingen støy. JOxxE, må det være noe annet i lyd-kjeden som forårsaker støy for deg.
*Endret 9 år siden

Google

10 år siden*
Damn god base Jævla god lyd. Ikke tro at brøler så hvis du hente inn over 50% (NB: Bare hvis det ikke er nådd lyd på) Bortsett fra det, er det fantastiske høyttalere. plukket opp min på Amazon Marketplace for 649 :) De får en utmerket vurdering på en 9 på grunn av støy eller annet den 10.
*Endret 10 år siden

Google

10 år siden*
God bass, god lyd, kvalitetsfølelse. For min del, så lever dem vel i det hele tatt. Men så er ledningene kort. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte dem for 1000 svenske kroner ^ ^
*Endret 10 år siden

Google

10 år siden*
Sannsynligvis en av de minst kostbare 5,1 sett der ute akkurat nå, og det hadde gode karakterer hvis det ikke var for både meg og en venn få volumtopper (og daler) konstant på visse volumer satt ... Musikk er ikke virkelig hyggelig tid. Positiv-Billig, Matrix Mode Negativ-lydkvalitet, stabilitet volum
*Endret 10 år siden

Google

10 år siden*
Det er egentlig en rimelig og god produksjon. Men det har en ulempe. Ledninger til de bakre høyttalerne de er for korte!
*Endret 10 år siden

Google

11 år siden*
Rekordelig! Rimelig og bra! Virkelig fantastisk for prisen!
*Endret 11 år siden

Google

11 år siden*
God lyd. Bra for bord eller vegg plasseringsalternativer. Lydkontroll Dosan? Basen tvilsom.
*Endret 11 år siden

Google

Side 1