Boston Acoustics A25

Boston Acoustics A25

  • Delefilter: 2-veis
  • Trådløs overføringsteknologi: Nei
  • Kassekonstruksjon: Bassrefleks
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Boston Acoustics A25

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4.3 / 5
(11 anmeldelser)
5
(7)4
(4)3
(0)2
(0)1
(0)
Sortert etter dato
4 år siden*
God lyd for pengene
*Endret 4 år siden

Google

5 år siden*
Ga 1800: - for et demopar seks måneder siden som er utrolig verdi for hva du får. Veldig hyggelig å lytte til og høres flott gjennom hele registeret. Basen skiller seg ut og leverer både kvalitet og kvantitet. Litt mer luft i diskant og mer fremtredende stemmene ville ha vært fint, men noen kompromisser må selvsagt gitt prislappen.
*Endret 5 år siden

Google

5 år siden*
Har hatt disse for ca 4 måneder og er veldig fornøyd med lyden. Bare nakdelen er at høyttalerne er bassrefleks på baksiden, og bør være et godt stykke fra veggen for å unngå basdistortion.
*Endret 5 år siden

Google

6 år siden*
Svært rimelig. Erstattet par Dynavoice Challenger M65 mot de som fronter i et 5: 1system. Spiller mye "større" til tross for å være ca 25 kg lettere og omtrent 1/5 av størrelsen. Vil gradvis erstatte det eksisterende systemet med flere av Boston Acoustics produkter.
*Endret 6 år siden

Google

6 år siden*
Prøver ble lyttet i virksomheten (disse var best i min lille sammenligning, der jeg lyttet også til modellene opp til 6000 -, men yada yada smak og personlige preferanser), og deretter kjøpte 1100 inkl frakt fra England. For de pengene de er nesten urimelig god. Kjør dem med gamle Denon forsterker og Marantz CD. Avslappet og ledige stillinger i sine lyd og spille samtidig klart og godt definert. Basen er en base som vil være for meg - klar, men ikke "støy" (er ikke basjunkie) - men glansen av mellomtone og diskant. Jeg er altetende av musikk, alle sjangre, og jeg har matet dem med (hard rock, kor, jazz, klassisk, elektronisk, pop, folkemusikk) høres bra ut. Gode ??akustiske innspillinger virkelig få oppmøte! Tror veldig få som kjøper dem vil omvende seg. Rangeringen er den opplagte måten i forhold til pris, men jeg tror jeg ville ha vært fornøyd selv om de hadde kostet trippel. Oppdatering: Da jeg fikk mange forespørsler om hvor jeg kjøpte dem, så jeg skriver det her. Homeavdirect.co.uk Dessverre virker det som om de har fjernet dem fra sitt sortiment nå. Sjekk amazon.co.uk og se på de forskjellige forhandlere som er noen ganger oppført under et produkt. Det er hvordan jeg gikk om det. Ps. Har paret dem med en vintage NAD 3020 og de fortsatt høres bra, men litt for viklet diskant sammen med en varm amp. De vil trolig på sitt beste sammen med komponenter på lyse / analytiske side. Ds
*Endret 6 år siden

Google

6 år siden*
Virkelig god lyd og enkel å kjøre! Den reisende er satt med hensyn til prisen!
*Endret 6 år siden

Google

7 år siden*
Viklet lyd, mer bass enn jeg trodde de ville utføre. Så positive. Kom fra gulvhøyttalere - minihembioljud - BA25. Ble lei veldig fort på hembioljudets frontkanalene, med disse der i stedet, har jeg vært ute i årevis.
*Endret 7 år siden

Google

7 år siden*
flott lyd, super fornøyd!
*Endret 7 år siden

Google

7 år siden*
Min beste högtalarköp. Relativt billig, stilig design og en veldig god og fin lyd! Jeg tror vanligvis hvis lyden fra hodetelefonene Koss porta pro, så hvis du liker det som du sannsynligvis har disse.
*Endret 7 år siden

Google

8 år siden*
Både morsomt og avslappet lyd.
*Endret 8 år siden

Google

Side 1