Prisjakt

Årets Fraktselskap 2023 går til Porterbuddy

Porterbuddy – Årets Fraktselskap 2023.

Teamet til Porterbuddy ble mildt sagt glade for seieren. Foto: Pia Bråthen

Porterbuddy fortsetter å imponere med sin innovative og bærekraftige leveringsmodell, og i år har de nok en gang blitt stemt frem som forbrukerfavoritten hos Prisjakt. Etter å ha kapret tittelen som Årets Fraktselskap, tok vi turen for å møte Erik Enfors, landsjefen for Instabee Norge som tilbyr logistikktjenester under to varemerker – Porterbuddy og Instabox. Med et smil om munnen og en ærlig ydmykhet, deler han hva seieren betyr for dem.

– Det er så utrolig gøy! Vi har alltid trodd på at vi gjør noe spesielt og denne anerkjennelsen fra Prisjakts brukere bekrefter det. Det er virkelig helt topp, sier den stolte Norgessjefen.


Erik understreker betydningen av forutsigbarhet, fleksibilitet og en markedsledende kundeservice hos Instabee (Porterbuddy/Instabox). Med et dedikert team som hver dag setter forbrukernes behov i sentrum, uttrykker han stor takknemlighet for den positive responsen fra selskapets fornøyde kunder.

– Stort takk til alle som har stemt på oss. Vi lover å fortsette å levere og forbedre tjenestene våre, sier Erik, og snakker om selskapets planer om å revolusjonere 'last mile'-leveranser i Norge.

Erik Enfors, Norgessjefen i Porterbuddy. Foto: Pia Bråthen

Instabee (Porterbuddy/Instabox) tar sikte på å gi det tradisjonelle postvesenet en skikkelig utfordring med sine innovative logistikkløsninger. Erik forklarer entusiastisk om det nylig lanserte samarbeidet med Tise der forbrukere kan bærekraftig sende brukte produkter til hverandre. Det er helt i tråd med hva dagens forbrukere ønsker seg: mer fleksibilitet.

– Vi er stolte over å kunne tilby en så praktisk løsning for kjøp og salg av brukte varer. Med våre utleveringsskap blir brukthandel både enklere og mer miljøvennlig. Vi jobber med å koble på flere aktører innen brukthandel i tjenesten fremover, forklarer Erik begeistret.

Etter å ha blitt kåret til Årets Fraktselskap, ser teamet i Porterbuddy/Instabox frem til å markere denne flotte seieren. De planlegger en stor fest i januar, men starter feiringen allerede denne uken.

– Det er viktig å anerkjenne og feire de små seirene langs veien mot å bli Norges ledende fraktselskap. Vi tar en avslappet feiring med litt skåling på fredag, og så kjører vi på med en skikkelig fest i januar, avslutter Norgessjefen.

  • "Vi skal gjøre kunden til fan!"BliVakker har vunnet Årets butikk 2020! Med en utmerket score har Prisjakt sine brukere sendt Bli Vakker til topps. Vi har snakket med årets vinner for å høre hva det betyr for de å vinne denne ærverdige prisen.Les mer
  • Hyttefeber vinner Årets butikk 2022 Prisjakts brukere har stemt frem Årets butikk, og i år er det en liten butikk med stor sjel som vinner den årlige konkurransens gjeveste pris. Gratulerer til Hyttefeber for en imponerende og velfortjent seier.Les mer
  • Porterbuddy vinner Årets fraktselskap 2022Prisjakt ville gi landets fraktselskaper muligheten til å kjenne på kjærligheten fra fornøyde kunder i årets konkurranse. Dere har stemt og Porterbuddy stikker av med seieren! Les mer

Tekst: Viktoria Andresen

Publisert: 13. desember 2023