Nytt utseende. Nye funksjoner. Mer forbrukermakt til folket!

Raskere, penere, bedre på mobilen og med smartere funksjoner. Nå lanserer vi den største oppdateringen av siden vår på 15 år. Det gjør vi fordi du og alle andre forbrukere fortjener et ordentlig bra sammenligningsverktøy også fremover.

Vi er stolte, men også forventningsfulle til hva du synes. Fordi det er nettopp for deg vi bygger siden vår. Og for alle andre forbrukere som trenger objektiv og rask informasjon før det tas en kjøpsbeslutning.

Vi vil lage et Prisjakt som er enklere, raskere og penere. Vi vil også gjøre det betydelig enklere å bruke Prisjakt på mobilen. Rekk opp hånden hvis du alltid har mobilen med deg og ikke minst har gjort et kjøp via den. Nettopp. Derfor.

Samtidig vil vi gi deg og alle andre forbrukere nye, smarte funksjoner som gir enda bedre forutsetninger for å gjøre et bra kjøp.

Ny funksjon: prisprognoser

Ved å analysere den enorme mengden data vi har om ulike produkter og prisutviklingen deres, kan vi gi deg en velbegrunnet prognose for hva produktet kommer til å koste i fremtiden. Prognosen bygger på hvordan prisen på lignende produkter har utviklet seg og beregnes automatisk av våre intelligente maskiner. På den måten kan du selv avgjøre når du vil handle.

Ny funksjon: personlige anbefalinger

Basert på hvilke produkter du pleier å se på, så viser vi anbefalte produkter og nylanserte produkter på startsiden. Desto mer du bruker Prisjakt desto bedre blir anbefalingene du får. Vi hjelper deg med å få oversikt over markedet.

Vi lytter til dine synspunkter

Prisjakt er ingenting uten våre brukere. Langs veien har vi hatt tett dialog personer som bruker Prisjakt daglig, og med de som bruker tjenesten mer sjeldent. Først bød vi inn en liten gruppe som fikk være først ute med å føle seg frem på nye Prisjakt. Deretter bød vi inn noen flere som fikk klikke rundt i betaversjonen. Takket være det har vi fått inn en rekke synspunkter som vi har tatt til oss. Forbrukermakt over forbukerverktøyet!

Det er er noen av de tingene vi har endret etter tilbakemeldinger fra de som har testet betaversjonen:  

  • Vi har gjeninnført muligheten til å bruke et større horisonalt filter på kategorisidene for deg som bruker Prisjakt på desktop.
  • Vi har lagt til en navigeringsbanner øverst på produktsiden som gjør at du ikke trenger å scrolle så langt ned for å finne rett innhold.
  • Vi har gjort det lettere å få en rask oversikt over hvert produkt, gjennom å vise prishistorikk og popularitet øverst på produktsiden.
  • Vi har lagt til kategorinavigering på startsiden igjen (den hadde vi tatt bort i betaversjonen)

Om du finner noe du liker, eller ikke liker, tar vi gjerne imot tilbakemeldinger. Si ifra gjennom feedback-knappen som du finner på hver side. Vi setter pris på alle tilbakemeldinger vi kan få.

Om du absolutt ikke liker det du ser har du alltid muligheten til å switche tilbake til den gamle siden vår.

---

Finnes alle funksjoner i nye Prisjakt?
Nei, ikke helt enda. Men vi jobber hardt med å flytte over de funksjonene vi ønsker å beholde. Samtidig har vi valgt å ikke flytte over noen av dem. Og andre funksjoner vurderer vi fremdeles hva vi skal gjøre med. Om du savner en spesifikk funksjon vil vi gjerne at du forteller oss om det.

Jeg synes det er vanskelig å bruke nye Prisjakt. Hvorfor har dere gjort den sånn?
Ambisjonen vår er å gjøre utseende og funksjonalitet bedre, ikke dårligere. I blant tar det tid å venne seg til det, men hvis du er overbevist om at vi har gjort en feil så tar vi gjerne imot tankene dine sånn at vi kan bli bedre.

Jeg driver en nettbutikk og ser at dere savner flere butikkfunksjoner. Hva skjer?
Vi har ikke flyttet over butikkfunksjoner som er i Prisjakt Analytics enda. Hvis du er en butikk og vil bruke Prisjakt Analytics blir du sendt tilbake til våre gamle side en liten stund til.

Hvor lenge kommer muligheten til å bruke den gamle siden være der?
Det har vi ikke bestemt enda, men ihvertfall så lenge vi ikke har bygd inn alle funksjoner som finns på den gamle siden og som vi også vil ha på den nye. Egentlig vil vi ikke stenge den gamle siden før alle liker den nye.