Nå kan du stemme på Årets Butikk 2019

Nå er det endelig tid for Årets Butikk 2019. Ta sjansen og stem på din favorittbutikk i vår årlige butikkonkurranse. Avstemmingen pågår frem til desember, og du kan stemme i alle kategorier.

Som Nordens ledende sammenligningstjeneste, ønsker vi hos Prisjakt å veilede forbrukerne til smartere shopping. En måte å gjøre det på, er å arrangere en konkurranse hvert år, der forbrukerne kårer de beste butikkene i året som har gått.

I tillegg til hovedprisen Årets Butikk 2019 og kategoriprisene, deler Prisjakt også ut en pris til årets Megastore og Årets nykommer.

For hver stemme, donerer Prisjakt en krone til Zuccarellostiftelsen. En organisasjon som ble grunnlagt av ishockeyspilleren Mats Zuccarello og som arbeider for at alle barn skal kunne delta i idrett og aktiviteter. Les mer om stiftelsen og hvordan de arbeider for å inkludere barn i idretten uavhengig av bakgrunn, etnisitet og økonomi på deres hjemmeside.

Slik stemmer du på Årets Butikk

Alle kan delta og stemme på sin favorittbutikk. Alle nominerte butikker er tildelt en kategori basert på sitt produkttilbud, og du kan stemme i alle kategorier. De butikkene som får flest stemmer i hver kategori kåres til vinnere, og den butikken som mottar flest stemmer totalt blir også kåret til Årets Butikk 2019.

Konkurransen finner sted mellom 1. november og 29. november 2019. Kort tid etter at avstemningen er avsluttet, vil vinnerne bli presentert.

For å delta i avstemningen, besøker du siden for Årets Butikk 2019 på Prisjakt. Du trenger ikke å være logget inn for å stemme, og du kan endre stemmen din helt frem til konkurransen avsluttes. De nominerte butikkene vises i tilfeldig rekkefølge.