Prisjakt

Mange varer går opp i pris under Black Week

Veldig mange varer blir rimeligere under både Black Friday og hele Black Week. Statistikken vår viser at det er mange muligheter til å gjøre kupp under årets store salg. Men se opp for unntakene!

Black Week er kampanjeuken som slår alle andre salg. Mange butikker har tilbud hele uken, og Black Friday blekner nesten i sammenligningen når alle kommer med kampanjene sine.

Vi har sett på hvordan prisene endret seg under fjorårets Black Week, for å se hvor sjansen er størst for å finne rimelige varer samt hvilke kategorier som har minst sjanse for gode priser.

Her er noen populære kategorier på Prisjakt der mange av de populære varene har gått opp i pris under Black Week:

Mange varer blir rimeligere, men vi ser også at mange varer blir dyrere under Black Week. Det gjelder altså å ha kontroll også under årets store salgsuke.

Et tips er å ta en titt på prishistorikken, slik at du alltid har oversikt over hvordan prisene har endret seg over tid. Da vet du alltid om du gjør et godt eller dårlig kjøp.

Statistikken over er hentet fra Prisjakt Price Index, og den viser andelen produkter der prisen økte mellom 23. og 29. november 2020. 

Tekst:
Daniel Haaf

Publisert:
1. november 2021

Denne artikkelen er skrevet av Prisjakts redaksjon. Ingen andre har påvirket innholdet i den. Det finnes ingen betalingslenker eller andre typer annonsesamarbeid.