Konkurrere på Prisjakt:
Vinn alt på ønskelisten din!

Skriv en ønskeliste og del den med oss, så kan du vinne det hele.

Julenissen (som selvfølgelig bruker Prisjakt, hvordan ellers skulle han få råd til alle julegavene?) har det travelt nå om dagen. Derfor vi vil hjelpe ham med å samle inn ønskelistene. Så hvorfor ikke gjøre det til en konkurranse?


Lag en ønskeliste på Prisjakt, og del den med oss, så kan du vinne produkter for opptil 10 000 kroner!

Slik konkurrerer du:

  1. Logg inn på Prisjakt-kontoen din.
  2. Gå inn på listefunksjonen, og opprett en ønskeliste med maks 10 produkter til en sammenlagt verdi på maks 10 000 kroner. Produktene må også finnes på lager når ønskelisten lages.
  3. Send ønskelisten til [email protected] senest 16. desember 2022.

Blant ønskelistene som sendes inn til oss vil vi trekke en lykkelig vinner som vil vinne alt på listen sin. Vi kontakter vinneren via e-post senest den 20. desember.

Du må ha en konto på Prisjakt for å kunne delta i konkurransen.
Opprett en konto gratis her.

Trenger du hjelp til å lage produktlisten?
Her beskriver vi hvordan du gjør det.

Fullstendige konkurransevilkår

Konkurransen går fra 2. til 16. december 2022 og kjøres på Prisjakts norske nettside, Instagram-konto, Facebook-konto og via e-post.

Du må være over 18 år og være bosatt i Norge for å delta.
Konkurranseutgiver er Prisjakt Norge, Postboks 155 Sentrum, 0102 Oslo.

Hvordan vinneren velges og kontaktes

Vinneren trekkes blant de ønskelistene som sendes til oss. Kun ønskelister som er laget i listefunksjonen på Prisjakt vil godkjennes i konkurransen og trekningen av vinneren kan ikke påklages.

Hvis du blir den lykkelige vinneren, kontakter vi deg via e-post senest 20. desember 2022. Vi sender en vinner-e-post til samme adresse som du brukte da du sendte ønskelisten til oss. Du må svare på vinner-e-posten innen 48 timer etter at vi sendte den, ellers trekker vi en ny vinner.

Premien

Premien består av samtlige (maks 10) produkter, på ønskelisten din, til en sammenlagt verdi av maksimalt 10 000 kroner. Premien kan ikke byttes mot kontanter, og ev. premieskatt betales av vinneren. Premien sendes senest 30. januar 2023.

Hvordan vi bruker personopplysninger

Når du deltar i konkurransen vår, godtar du at vi midlertidig lagrer ditt navn og kontaktinformasjon. Vi deler selvsagt ikke informasjonen utenfor Prisjakt Norge AB og den brukes kun til å kontakte deg dersom du vinner en airfryer.

Øvrig

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle trykk- eller skrivefeil i forbindelse med konkurransen. Ved mistanke om juks forbeholder vi oss retten til å ekskludere deltakere fra konkurransen.

Ansatt i Prisjakt har ikke lov til å delta i utlodningen og konkurransen er ikke sponset, organisert eller administrert av Meta / Instagram / Facebook på noen måte. Har du spørsmål om konkurransen kan du kontakte oss på epost på [email protected].

Publisert: 1. desember 2022