Prisjakt

Prisjakts brukere har stemt: Komplett tar seieren!

Komplett – Årets butikk 2023

Komplett jubler over seieren som Årets butikk. Foto: Pia Bråthen

I en verden full av konkurranse og stort fokus på kundetilfredshet, har Komplett klart å skille seg ut. De har gjort mer enn bare å tilby gode priser. De har skapt en handleopplevelse som er lett å like – enkel, rask og med kunden i sentrum. Fra deres brukervennlige nettside til en kundeservice som virkelig står på, har Komplett fått den største tommelen opp i Prisjakts årlige konkurranse. Vi slo av en prat med Daniel Hauan, kommunikasjonsleder i Komplett, for å høre hva denne gjeve prisen betyr for dem.

– Å vinne Årets butikk er bare helt fantastisk! Det viser at all den harde jobbingen og innsatsen vi legger i å tilfredsstille kundene våre, virkelig blir verdsatt. Vi er kjempeglade og takknemlige for denne anerkjennelsen fra både Prisjakt og våre kunder som har stemt oss fram, sier en tydelig stolt Daniel.

Det at kundeanmeldelser har spilt en stor rolle i denne seieren, gjør den ekstra spesiell. Folk har rost Komplett for rask levering og pålitelig service.

– Vi vil bare si tusen takk til hver eneste kunde for deres støtte og tillit. Det betyr alt for oss. Deres tilbakemeldinger driver oss til stadig å forbedre oss og komme med nye, innovative løsninger, forteller Kompletts kommunikasjonsleder.

Stor stolthet hos Komplett som triumferer i kåringen av Årets Butikk. Foto: Pia Bråthen

Og hva med fremtiden? Jo, Komplett har store planer om videre vekst og utvikling, med kundenes behov stadig i fokus.

– Vår plan er å stadig fornye oss og holde tritt med kundenes skiftende behov og ønsker. Dette innebærer alt fra å utvide vårt sortiment til å investere i ny teknologi som kan forbedre kjøpsopplevelsen, forklarer Daniel.

Han bekrefter også at mens de feirer denne seieren, er det viktig for dem å ikke hvile på laurbærene. I stedet ser de frem til å bruke denne anerkjennelsen som en motivator for å strebe etter enda høyere mål.

– For oss er dette bare begynnelsen. Vi ser frem til å fortsette å vokse, både i form av vårt produkttilbud og i hvordan vi engasjerer og kommuniserer med våre kunder. Årets Butikk 2023 er en milepæl, men også et skritt på veien mot vår langsiktige visjon, avslutter Hauan.

  • Stolte vinnere av Årets fraktselskap. Foto: Pia Bråthen
    Årets Fraktselskap 2023 går til PorterbuddyPorterbuddy fortsetter å imponere med sin innovative og bærekraftige leveringsmodell, og i år har de nok en gang blitt stemt frem som forbrukerfavoritten hos Prisjakt.Les mer
  • Her er alle vinnerne i Årets butikk konkurranse 2023Dere skrev en hel haug med anmeldelser i vår store konkurranse Årets butikk 2023, og her er vinnerne dere pekte ut. En stor applaus til alle prisvinnerne, og en hjertevarm takk til hver og en som tok seg tid til å skrive en anmeldelse. Deres anmeldelser er gull verdt – de gjør ikke bare en stor tjeneste for butikkene våre her i landet, men hjelper også andre kunder ta bedre beslutninger når de handler.Les mer

Publisert: 14. desember 2023