Prisjakt

Konfirmasjonsgaver – våre beste tips

Så gøy å bli invitert til konfirmasjonsfest – men hva skal du gi i gave? Vi har samlet en rekke forslag i forskjellige prisklasser. Vi håper at du finner en gave som kommer til å overraske konfirmanten og som blir satt pris på veldig lenge.

Det finnes en rekke klassiske konfirmasjonsgaver, ofte minnegaver som ur, smykker og prydgjenstander. Men det kan også være morsomt å gi noe helt annet, en gave som passer i forhold til konfirmantens interesser og personlighet. Noen tenåringer har allerede et klart mål i livet og en gave som sikter mot fremtiden kan virkelig bli satt pris på, som f.eks. en ryggsekk til drømmereisen eller en symaskin til den moteinteresserte. Andre lever litt mer her og nå og setter mer pris på noe som kan brukes med det samme, som f.eks. høretelefoner eller et polaroidkamera.

Hvis du er heldig, har konfirmanten laget en ønskeliste – ellers finnes heldigvis Prisjakt. Her har vi listet en rekke gaveforslag. Noen er billige, andre er kjempedyre, men vi har forskjellige budsjetter og noen ganger er man jo flere om samme gave. Vi håper du finner den perfekte konfirmasjonsgaven!

Tips til konfirmanten:

Opprett ønskelisten på Prisjakt

På Prisjakt kan du legge inn produkter i lister og dele dem med andre. Du skjønner sikkert hva vi sikter til – lag en ønskeliste til konfirmasjonen! Og del den så med alle gjestene i din invitasjon og velg ut en kontaktperson som de kan kontakte når de har kjøpt noe på listen, så det ikke blir mange dubletter på gavebordet. Superfleksibelt!

Les mer om hvordan du lager en liste og deler den.

Trenger du flere gavetips?

Finn den riktige gaven til brudeparet

Endelig er det bryllupstid! En gave må man ha, men det er ikke alltid like lett å velge den riktige. Prisjakt hjelper deg selvfølgelig. Her har vi samlet massevis av tips om bryllupsgaver. Vi håper du finner noe som passer paret som skal feires.

Les mer

Finn riktig innflytningsgave

De fleste flytter på oss noen ganger i livet, og da er det alltid hyggelig med gaver som ønsker oss velkommen til våre nye hjem. Her er våre beste tips til gaver for nyflytta venner og familie.

Les mer

Finn den riktige gaven til dåpen

Dåp og navnefest er deilig å feire. En fin gave må man ha, men det er ikke alltid like lett å velge den riktige. Prisjakt hjelper deg selvfølgelig! Her har vi samlet massevis av gavetips. Vi håper du finner noe som passer barnet som skal feires.

Les mer

Tekst: Jessika Jellbom

Publisert: 2. mai 2022

Denne artikkelen er skrevet av Prisjakts redaksjon. Ingen andre har påvirket innholdet i den. Det er ingen betalte lenker eller andre typer annonseringssamarbeid.