Prisjakt

Dåp og navnefest – våre beste gavetips

En navnefest i hagen eller en høytidelig dåp – du vil selvfølgelig gi barnet en fin gave. Vi har samlet en rekke forslag i forskjellige prisklasser og håper at du finner en gave som vil bli satt pris på i lange tider fremover.

Det finnes en rekke klassiske dåp- og navnefestgaver, ofte minnegaver som graverte sølvskjeer, gaver i tinn, smykker og i de siste årene plakater hvor barnets navn og fødselsopplysninger er trykket på. Men det kan være morsomt å gi noe helt annet, en gave som barnet kan sette pris på med det samme eller som kan brukes på et litt senere tidspunkt. Eller du kan tenke enda mer langsiktig og satse på noe som barnet vil sette pris på når det blir voksent.

Hvis du er heldig, har barnets foreldre sendt med en ønskeliste – ellers finnes heldigvis Prisjakt. Her har vi listet en rekke gaveforslag. Noen er billige, andre er kjempedyre, men vi har forskjellige budsjetter og noen ganger er man jo flere om samme gave. Vi håper du finner den perfekte dåpsgaven!

Tips til foreldrene:

Opprett ønskelisten på Prisjakt

På Prisjakt kan du legge inn produkter i lister og dele dem med andre. Du skjønner sikkert hva vi sikter til – lag en ønskeliste til dåpen! Del denne siden med gjestene som er invitert og be dem gi beskjed hvis de har kjøpt noe, så kan dere enkelt stryke det fra listen. Superfleksibelt!

Les mer om hvordan du lager en liste og deler den.

Trenger du flere gavetips?

Finn den riktige gaven til brudeparet

Endelig er det bryllupstid! En gave må man ha, men det er ikke alltid like lett å velge den riktige. Prisjakt hjelper deg selvfølgelig. Her har vi samlet massevis av tips om bryllupsgaver. Vi håper du finner noe som passer paret som skal feires.

Les mer

Finn den riktige gaven til konfirmasjonen

En gave må man ha, men det er ikke alltid like lett å velge den riktige. Prisjakt hjelper deg selvfølgelig! Her har vi samlet massevis av gavetips. Vi håper du finner noe som passer den eller de som skal feires.

Les mer

Finn riktig innflytningsgave

De fleste flytter på oss noen ganger i livet, og da er det alltid hyggelig med gaver som ønsker oss velkommen til våre nye hjem. Her er våre beste tips til gaver for nyflytta venner og familie.

Les mer

Tekst: Jessika Jellbom

Publisert: 2. mai 2022

Denne artikkelen er skrevet av Prisjakts redaksjon. Ingen andre har påvirket innholdet i den. Det er ingen betalte lenker eller andre typer annonseringssamarbeid.