Prisjakt

Våre beste tips om bryllupspresanger

Nå starter den store bryllupssesongen. Brudeparet skal selvfølgelig hilses med en flott gave, men hvilken gave? Vi har samlet en rekke forslag med forskjellige temaer og prisklasser. 

Det er på tide å børste støvet av festklærne, strekke på dansemusklene og skrive en tale – for nå starter bryllupssesongen! Er du så heldig å være invitert til en hylles til kjærligheten i sommer? Heldiggrisen!

Det eneste skåret i gleden er den der bryllupsgaven, som det kan være vanskelig å finne. Brudeparet har forhåpentligvis en ønskeliste, men det er ikke sikkert at den rekke til alle gjestene og det kan dessuten være litt kult å overraske med en uventet, men perfekt, gave.

Her har vi listet en rekke gaveforslag, i fire temaer, for å gjøre det hele mer overskuelig. Noen er billige, andre kjempedyre – men vi har forskjellige budsjetter og noen ganger er man jo flere om samme gave. Det viktigste er at gaven blir satt pris på! ❤️

Tips til brudeparet:

Opprett ønskelisten på Prisjakt

På Prisjakt kan du legge inn produkter i lister og dele dem med andre. Du skjønner sikkert hva vi sikter til – lag en ønskeliste til bryllupet! Del den deretter med alle gjestene i bryllupsinvitasjonen og la en utvalgt «gavevert» ta seg av kontakten med gjestene, for å gi gode råd og booke eventuelle kjøp. Superfleksibelt!

Les mer om hvordan du lager en liste og deler den.

Trenger du flere gavetips?

Finn den riktige gaven til dåpen

Dåp og navnefest er deilig å feire. En fin gave må man ha, men det er ikke alltid like lett å velge den riktige. Prisjakt hjelper deg selvfølgelig! Her har vi samlet massevis av gavetips. Vi håper du finner noe som passer barnet som skal feires.

Les mer

Finn den riktige gaven til konfirmasjonen

En gave må man ha, men det er ikke alltid like lett å velge den riktige. Prisjakt hjelper deg selvfølgelig! Her har vi samlet massevis av gavetips. Vi håper du finner noe som passer den eller de som skal feires.

Les mer

Finn riktig innflytningsgave

De fleste flytter på oss noen ganger i livet, og da er det alltid hyggelig med gaver som ønsker oss velkommen til våre nye hjem. Her er våre beste tips til gaver for nyflytta venner og familie.

Les mer

Tekst: Jessika Jellbom

Publisert: 2. mai 2022

Denne artikkelen er skrevet av Prisjakts redaksjon. Ingen andre har påvirket innholdet i den. Det er ingen betalte lenker eller andre typer annonseringssamarbeid.