Sportsartiklene du trenger til fotball-VM 2022

Kom i gang med din egen fotballtrening til fotball-VM. Vi tipser om det populære treningsutstyret du trenger for å holde ballfølelsen på topp gjennom hele mesterskapet.

Foto: baraida, Unsplash

Fotballer i alle størrelser og fasonger

Det eneste du trenger for å spille fotball, er en fotball – og de enkleste variantene koster ikke mer enn noen hundrelapper. Det meste fungerer utendørs, men hvis du skal bruke fotballen innendørs, bør du bruke en innendørsball. 

Foto: nigelm23, Unsplash

Spark lenger og hardere med fotballsko

Naturligvis kan du spille fotball med vanlige joggesko, men det er bedre med skikkelige fotballsko på føttene. Da får du bedre grep, mer kontroll på ballen, og du slipper å få vondt i tærne hvis du drar på med et skikkelig tåspark. Hvis du spiller utendørs, er det knotter som gjelder, men husk at innefotball krever spesielle sko som gir bedre grep.

Foto: halacious, Unsplash

Større fotballglede med leggbeskyttere

Det er ikke uvanlig at leggen får seg en smell når man spiller fotball. Leggbeskyttere er en rimelig forsikring mot skader på leggene. Husk å kjøpe fotballstrømper som dekker leggbeskytterne og holder dem på plass.

Foto: Ralf Geithe, Adobe Stock

Tren opp ballfølelsen med en rebound

Hvis du ikke har en fotballbane i nærheten eller noen å trene med, finnes det smarte hjelpemidler som gjør det enklere å trene. For eksempel en rebound som sender tilbake ballen hver gang du treffer den. Perfekt når du vil trene på presisjon og ballfølelse uten å måtte hente ballen hele tiden.

Foto: Joshua Hoehne, Unsplash

Ingen fotballbane, ikke noe problem

Har du ikke en fotballbane med store mål å trene på? Med et treningsmål som du setter opp i hagen eller på et annet åpent sted, er det ikke noe problem. De finnes i mange størrelser, slik at du kan finne en som er perfekt for fotballtreningen din.

Foto: Peter Burdon, Unsplash

Ta tak i kampen med keeperhansker

Hvis du er keeper, trenger du virkelig et par gode keeperhansker. Det er stor forskjell på de rimeligste og dyreste hanskene, men husk at det viktigste valget er størrelsen. Et tips til deg som er utespiller, er å kjøpe fotballhansker, slik at du kan holde kroppen varm hvis du spiller i kjølig vær.

Tekst: Daniel Haaf

Publisert: 17. oktober 2022

Denne artikkelen er skrevet av Prisjakts redaksjon. Ingen andre har påvirket innholdet i den. Det finnes ingen betalingslenker eller andre typer annonsesamarbeid.