Fotball-VM 2022:
Tre tips for en vellykket kampkveld

Fotball-VM 2022 er her – som et lysglimt i høstmørket og en adventskalender med spennende sportsøyeblikk frem til jul. Her får du noen gode tips til hvordan du kan gjøre fotballfesten enda litt bedre.

1. Lyd og bilde

Det er tre måter å se kampene på: Du kan dra til Qatar og følge turneringen der, du kan se kampene på TV, og du kan lytte til kampene på radio. Derfor kan det være smart å ha en TV eller en radio – eventuelt et jetfly. Hvis du vil høre jubelen og buingen fra publikum i surroundlyd, anbefaler vi et lydanlegg i tillegg.

2. Snacks

To nervepirrende omganger krever energi. Hvis det i tillegg blir overtid og straffekonkurranse, er det ekstra viktig at du har noe å spise og drikke i nærheten. Fingermat er den beste løsningen når sofaen forvandles til spisestuen, men du bør unngå de feteste og salteste alternativene (da må du drikke mer, og da kan du plutselig gå glipp av et mål mens du er på toalettet). Smoothier er topptipset vårt – mat og drikke i ett, som kan inntas med sugerør!

3. Gjør det komfortabelt

Det er viktig at du sitter godt og ergonomisk, samtidig som du trenger plass til å gestikulere. Velg møbler basert på selskapet. En lenestol løser problemet med sure miner fra personer i nærheten som plutselig søler drikken sin i sofaen fordi du spretter opp og skriker mot dommeren. Sørg også for at du ikke trenger å forlate TV-en mer enn helt nødvendig. Med en appstyrt smartplugg slipper du å gå ut på kjøkkenet, og med et stort termokrus trenger du ikke å bekymre deg for å hente mer kaffe på en stund.

9 fotballspill for deg som vil spille ditt eget mesterskap

Når resten av fotballverden studerer TV-oversikten for å finne ut når neste kamp spilles, kan du selv bestemme når ditt eget fotballmesterskap skal gå av stabelen.

Se hele listen

Det kan aldri bli for mye fotball. Så her får du noen forslag til andre fine produkter – kanskje som julegave til en fotballinteressert venn?

Tekst: Jessika Jellbom

Publisert: 2 november 2022

Denne artikkelen er skrevet av Prisjakts redaksjon. Ingen andre har påvirket innholdet. Det er ingen betalte lenker eller andre typer annonseringssamarbeid.