Prisjakt

Våre beste tips til innflytningsgaver

De fleste flytter på oss noen ganger i livet, og da er det alltid hyggelig med gaver som ønsker oss velkommen til våre nye hjem. Her er våre beste tips til innflytningsgaver.

Tenk på personen du vil gi gave til og hvilken livssituasjon de befinner seg i. Er de nye studenter som skal bo hjemmefra for første gang? Skal de etablere seg i sin første leilighet eller gi mer boltring til familien i et hus? Det vil gi noen gode pekepinner for hva som er fint å gi i gave.

Når du flytter hjemmefra for første gang trenger man vel det meste og har kanskje ikke så mye å rutte med. Da er det alltid greit å gi gaver som dekker de grunnleggende behovene. Utstyr til enkel matlagning, ting til badet og sengetøy, levende og elektriske lys, en bærbar høyttaler eller en hårføner. 

Har man kjøpt sin første leilighet er man kanskje ute etter ting man gjerne vil ha med seg en stund. Noe å ta vare på, noe som viser at man har en stabil økonomi og som skaper et hjem. Kanskje noe flott dekketøy de kan begynne å samle på som for eksempler fine glass, en ny vinkaraffel eller en blomsterpotte du kan kjøpe en fin plante til i tillegg? 

Når du trenger litt mer boltring til hele familien vil du kanskje sette pris på noe fint pynt til hagen som lykter og lys som skaper god stemning. Hva med noe bakeutstyr som hele familien kan bruke sammen? Husk at det er tanken som teller, det trenger ikke å koste skjorta å gi en liten oppmerksomhet til de som har sitt nye hjem. 

Trenger du flere gavetips?

Finn den riktige gaven til brudeparet

Endelig er det bryllupstid! En gave må man ha, men det er ikke alltid like lett å velge den riktige. Prisjakt hjelper deg selvfølgelig. Her har vi samlet massevis av tips om bryllupsgaver. Vi håper du finner noe som passer paret som skal feires.

Les mer

Finn den riktige gaven til konfirmasjonen

En gave må man ha, men det er ikke alltid like lett å velge den riktige. Prisjakt hjelper deg selvfølgelig! Her har vi samlet massevis av gavetips. Vi håper du finner noe som passer den eller de som skal feires.

Les mer

Finn den riktige gaven til dåpen

Dåp og navnefest er deilig å feire. En fin gave må man ha, men det er ikke alltid like lett å velge den riktige. Prisjakt hjelper deg selvfølgelig! Her har vi samlet massevis av gavetips. Vi håper du finner noe som passer barnet som skal feires.

Les mer

Tekst: Viktoria Andresen

Publisert: 19. august 2022

Denne artikkelen er skrevet av Prisjakts redaksjon. Ingen andre har påvirket innholdet i den. Det er ingen betalte lenker eller andre typer annonseringssamarbeid.