Få et stiligere hjemmekontor med disse tingene

Det trenger hverken å være vanskelig eller koste mye å gjøre arbeidsplassen litt triveligere

Tekst:
Daniel Haaf

Jobber du hjemmefra og synes at hjemmekontoret ditt er litt kjedelig? Det er viktig å ha et hyggelig og praktisk arbeidsmiljø for å holde kreativiteten på topp. Derfor har vi laget en liste med åtte smarte ting som gjør hjemmekontoret litt bedre.

LED-belysning til skrivebordet er både kult og smart. Foto: Daniel Haaf

1. Kul LED-belysning til skrivebordet

Et bra hjemmekontor trenger LED-belysning til skrivebordet. Og aller helst belysning som du kan styre med mobiltelefonen. Det er fint, praktisk og skaper en god stemning. Når du først har prøvd smartlys, er det ingen vei tilbake - du kommer snart til å ville ha mobilstyrt belysning i alle rom. Det garanterer vi. 

Her finner du alle smarte lamper hos Prisjakt.

2. En skikkelig god kaffetrakter

Ethvert hjemmekontor burde ha en skikkelig god kaffetrakter. Med en smart variant med mobilstyring trenger du ikke å gå ut på kjøkkenet for å starte kaffetrakteren hver gang du vil ha en kaffekopp. Noe som er ganske beleilig hvis du sitter i et langt møte og trenger litt påfyll av koffein. Hvis du er av typen som foretrekker te, kan du velge en stilig vannkoker med smarte funksjoner. Teposen må du imidlertid legge i vannet selv.

Her finner du alle kaffetraktere hos Prisjakt.

En deilig massasjestol gjør selv en god dag enda bedre. Foto: Adobe Stock © reddees

3. Minikjøleskap til drikke og snacks

Hvorfor gå hele veien til kjøkkenet for å hente noe kaldt å drikke når du kan ha et minikjøleskap praktisk plassert på hjemmekontoret? Det passer like godt til brus og øl som til dipp og potetgull. Det finnes klassiske, hvite minikjøleskap som fungerer helt greit. Men hvis du vil piffe opp hjemmekontoret, kan du også velge et minikjøleskap med et mer påfallende design.

Her finner du alle frittstående minikjøleskap hos Prisjakt.

4. En massasjestol gjør det lettere å holde ut lange dager hjemme

Har du ofte lange dager med møter som krever at du sitter i lange perioder? Da kan du gjøre kroppen din en tjeneste ved å kjøpe en massasjestol. Den gjør det enklere å holde ut med lange hjemmedager, der du må prøve så godt du kan å balansere arbeid med familie og husarbeid. Men ikke glem å låse døren til kontoret – det vil nok være flere som har lyst til å bruke massasjestolen din.

Her finner du alle massasjestoler hos Prisjakt.

5. Popcornmaskin i retrodesign 

Hvem ønsker seg vel ikke en stilig popcornmaskin i retrodesign hjemme? Og nå som du jobber hjemmefra, har du virkelig fortjent det. I tillegg til at maskinen ser flott ut, lager den også velsmakende snacks. Perfekt sammen med et minikjøleskap. En typisk vinn-vinn-situasjon!

Her finner du alle popcornmaskiner hos Prisjakt.

Slå en put til lunsj med et minigolfsett til hjemmebruk. Foto: Adobe Stock © Nizoli

6. Minigolfbane til kjedelige møter

Noen møter tar aldri slutt. Når kjedsomhet tar over og du kjenner at energien er i ferd med å ebbe ut, er en minigolfbane den perfekte distraksjonen. Møtet blir mer utholdelig, og du kan øve på å putte mens du venter på at møtet skal ta slutt. Du må bare huske å slå av nettkameraet først ... Ellers vil kollegene dine garantert også ta en runde.

Her er en minigolfbane som er perfekt til et lite hjemmekontor.

7. Morgenkåpe når du trenger litt kos

Alle kjenner vi noen som tilsynelatende alltid går rundt i morgenkåpe, uansett tid på døgnet. Nå som mange mennesker har hjemmekontor, kan dette lett bli deg. Med en varm, deilig morgenkåpe i frotté blir det litt koseligere å sitte foran dataskjermen. Velg gjerne en variant med hette til årets litt kjøligere dager.

Her finner du alle morgenkåper hos Prisjakt.

8. Fotbad

Hvis du likevel skal sitte ved skrivebordet hele dagen, kan du ta vare på føttene dine samtidig. Med fotbad og et duftende badesalt får du kontorets vakreste føtter. Du kan ta et fotbad enten du tar en liten pause eller mens du sitter i et møte. Det er ingen som merker det uansett.

Her finner du alle fotbad hos Prisjakt.

Denne artikkelen er skrevet av Prisjakts redaksjon. Ingen andre har påvirket innholdet i den. Det finnes ingen betalingslenker eller andre typer annonsesamarbeid. Daniel Haaf kan nås på [email protected].