Få en bedre opplevelse under fotball-VM 2022 med en ny TV og lydplanke

Kom i gang med fotball-VM på best mulig måte med større bilde og bedre lyd. Det trenger ikke å være kostbart eller komplisert å få en bedre TV og en lydplanke med god lyd til årets store fotballbegivenhet.

Foto: Vanit่jan, Adobe Stock

TV-er på 65 tommer er de nye 55-tommerne

Kom nærmere spenningen med en større TV. Du kan få en stor og god modell for både sport, film og serier – uten å velge de dyreste alternativene. Ett tips er å se om favorittmodellen din er utstilt i butikk, slik at du kan se om den passer for øynene dine.

Foto: Unsplash, Jan Bottinger

Med en lydplanke trenger ikke god lyd å koste mye

Selv en rimeligere lydplanke kan utgjøre en stor forskjell for lyden sammenlignet med lyden fra TV-en. I tillegg tar ikke lydplanken mye plass – selv om du velger en modell med tilhørende subwoofer. De gir ikke like høy lyd som et surroundanlegg, men du får mye lyd for pengene, og i tillegg sparer du mye plass i rommet.

Foto: Nubelson Fernandes, Unsplash

Hold lyden for deg selv med trådløse hodetelefoner

Hvis du ikke vil forstyrre alle i nærheten med lyden fra TV-en, anbefaler vi et par trådløse og komfortable hodetelefoner. Helst med støyreduksjon, slik at du kan se på fotballkampen uten å bli forstyrret – uansett hvor mye liv og røre det er i hjemmet. Gode hodetelefoner passer naturligvis også til film, serier, musikk og gaming.

Foto: Nicolas J Leclercq, Unsplash

Strøm fotball-VM 2022 med en mediaspiller

En god mediaspiller kan være forskjellen mellom en god og en dårlig VM-opplevelse. Hvis du vil strømme mesterskapet over internett, må TV-en din ha de riktige appene – eller du må ha en mediaspiller med de riktige appene. En gid mediaspiller har fjernkontroll, støtte for 4K-oppløsning og surroundlyd, samt kunne strømme fra mobiltelefon eller nettbrett.

Foto: Philips

Lys opp tilværelsen med smart belysning

Med smart belysning rundt TV-en får du en finere og mer behagelig opplevelse når du ser på fotball-VM. Rommet får et fint skinn, og det er mer behagelig for øynene – selv når det er mørkt i rommet. Belysningen styrer du enkelt med mobiltelefonen eller en vanlig fjernkontroll.

Tekst: Daniel Haaf

Publisert: 17. oktober 2022

Denne artikkelen er skrevet av Prisjakts redaksjon. Ingen andre har påvirket innholdet i den. Det finnes ingen betalingslenker eller andre typer annonsesamarbeid.