Diablo II: Resurrected er her

Spilte du Diablo II for 21 år siden, og er klar for en skikkelig nostalgitripp? Da kan du sette deg i gamingstolen din og gjøre deg klar - her er den nye Diablo II: Resurrected

Diablo II: Resurrected er en ny og omarbeidet versjon av det originale spillet fra 2000. Activision Blizzard har forbedret alle deler av både hovedspillet, også Lord of Destruction expansion pack.

Blant de mange forbedringene finner vi   lant annet utvidet inventory, støtte for håndkontroller og automatisk henting av gull.

Mest merkbart er kanskje de grafiske forbedringene i spillet. Diablo II: Resurrected støtter opptil 4K -oppløsning med splitter ny grafikk som har flere detaljer og bedre belysning. Lyden har også blitt oppgradert med nylig innspilte lyder og støtte for surround med 7.1 oppsett.

Diablo II: Resurrection fungerer på PC og konsoll

Konsollene som støttes er Xbox Series X/S, Xbox One Series, Playstation 5, Playstation 4 og Switch. Hvis du vil spille på en PC og fortsatt bruke kontrolleren, er dette greit så lenge du har en Xbox -kontroller tilgjengelig.

Diablo II: Resurrected for PC kan kjøpes her fra Battle.net.

Diablo Prime Evil Collection

Du kan kjøpe Diablo II: Resurrection helt alene eller i en pakke med Diablo III. Hvis du velger å bare få Diablo II: Resurrection for PC, koster spillet 39,99 euro. Hvis du vil ha spesialpakken med Diablo III, heter den Diablo Prime Evil Collection og koster 59,99 euro.

Diablo Prime Evil Collection inneholder følgende:

  • Diablo II: Resurrected
  • The Lord of Destruction expansion pack
  • Diablo III
  • The Reaper of Souls and Rise of the Necromancer expansion pack

I spesialpakken får du også Mephisto for Diablo III og vingene "Hatred's Grasp" som er en visuell effekt for karakteren din i spillet.

Støtte for lagret fremgang på alle plattformer

Lagre filene dine i Diablo II: resurrected fungerer på alle plattformer der spillet er tilgjengelig. For eksempel kan du lage og spille karakterene dine på PC, og deretter fortsette der du slapp på en Xbox, Playstation eller Switch. Bare husk at du må kjøpe spillet for alle plattformer du vil spille og også bruke den samme Battle.net -kontoen.

Diablo II: Resurrected støtter ikke TCP / IP

En endring som det ikke har blitt snakket så mye om er at Diablo II: Resurrected ikke støtter lokalt LAN over TCP / IP. Dette betyr at det ikke lenger er mulig å omgå Battle.net og spille uten internettforbindelse.

Activision Blizzard lovet tidligere at TCP / IP -støtte ville beholdes, men etter den første prøveversjonen ble det avslørt at dette ikke ville være tilfelle. Beslutningen om å fjerne TCP / IP kan påvirke såkalte "speedrunners" og til og med noen mods for det originale spillet.

Årsaken til beslutningen er at Activision Blizzard har funnet sikkerhetsrisiko, men spillstudioet har valgt å ikke avsløre hva de er.

Tips: Vil du føle deg litt nostalgisk selv om du ikke spiller Diablo II: Resurrected? Her er en video med to timers musikk fra det originale spillet.

Tekst:
Daniel Haaf

Publisert:
8 september 2021

Denne artikkelen er skrevet av Prisjakts redaksjon. Ingen andre har påvirket innholdet i den. Det finnes ingen betalingslenker eller andre typer annonsesamarbeid.

Foto: david, Adobe Stock

Husk dette når du kjøper grafikkort

Du trenger ikke et spesielt kraftig grafikkort for å spille Diablo II: Resurrected. Men hvis du fortsatt leter etter et nytt grafikkort, har vi en veldig god tipsartikkel bare for deg. Vi snakket med Joel Oscarsson fra NordicHardware for å finne ut hvilke grafikkort som er rimeligst å kjøpe. I tillegg foreslår han mange andre, spennende ting som du vil vite før du slår til.

Les mer om hvordan du velger riktig grafikkort for spill-PCen din her.